Трябва ли мъжете след 14 годишна възраст да работят ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red_star
Контакти:

Re: Трябва ли мъжете след 14 годишна възраст да работят ?

Мнениеот red_star » 22 яну 2014 14:12

Jürgen написа:
red_star написа:Рано или късно на 14 години ще се навършва пълнолетие при Мъжкия пол и 18 си остава при Женския пол това вече се обсъжда от ООН :) Така че не ми се правете на 2,5 ;) Просто над 14 годишните може да се ебът но не може да работят така ли ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

????????????????????????

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 яну 2014 14:12

Комунистическите пррестъпници използваха детсият труд и караха децата насилствено да работят робски труд , понеже те са мързеливи и некадърни , нормално какво може да очакваш от един комунистически изрод!А тези бригади бяха поредната идиотия сътворена от тези човекоподобни създания комунистите!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 22 яну 2014 14:13

Първо на 14 години не се води мъж.
И второ какво ще работи на 14 години като няма образование? Ще има едно основно и това си е . С него може само да си избърше дупето като няма тоалетна хартия.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 22 яну 2014 14:19

Имам чувството, че някои хора тук не са имали много щастливо детство... :roll:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 22 яну 2014 14:19

red_star написа:Е аз съм съгласен Момичетата да учат и да се насърчавт да го правят но знаем че ние мъжете не с падаме много по ученето, за това предлагам Мъжете над 14 хайде най много 15 да работят и да учат !

Дивако пещерен, това че си плиткоумен и безмозъчен и не си "падаш" много по ученето го говори за себе си :idea: Останалите нормални кво ни интересува :?:
Последна промяна от 1912plovdiv на 22 яну 2014 14:30, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 яну 2014 14:24

Безкомпромисен написа:Комунистическите пррестъпници използваха детсият труд и караха децата насилствено да работят робски труд , понеже те са мързеливи и некадърни , нормално какво може да очакваш от един комунистически изрод!А тези бригади бяха поредната идиотия сътворена от тези човекоподобни създания комунистите!

Детският труд е типичен за поляризирано капиталистическо общество в което поради това,че едно дете има бедни родители, то започва да работи за да си задоволи нуждите или по-скоро да си купи дрънкулки които не са нужни, но просто по-богатите ги имат и то иска да ги има.

red_star написа:Рано или късно на 14 години ще се навършва пълнолетие при Мъжкия пол и 18 си остава при Женския пол това вече се обсъжда от ООН :) Така че не ми се правете на 2,5 ;) Просто над 14 годишните може да се ебът но не може да работят така ли ?

Пълни глупости. Момчетата се развиват много по-бавно от момичетата.

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 22 яну 2014 14:24

То няма работа за 20г ти искаш 14 годишен да работи.Какво ще работи?Мога да ти кажа,че не си прав с това,че момчетата не учат!Повечето момичета в средното са си чисти кифли и са само по чалготеките на масите,по кафетата и пред огледалото да се снимат за ФБ.Тях кво да ги правим?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 22 яну 2014 14:29

Alexx написа:
Безкомпромисен написа:Комунистическите пррестъпници използваха детсият труд и караха децата насилствено да работят робски труд , понеже те са мързеливи и некадърни , нормално какво може да очакваш от един комунистически изрод!А тези бригади бяха поредната идиотия сътворена от тези човекоподобни създания комунистите!

Детският труд е типичен за поляризирано капиталистическо общество в което поради това,че едно дете има бедни родители, то започва да работи за да си задоволи нуждите или по-скоро да си купи дрънкулки които не са нужни, но просто по-богатите ги имат и то иска да ги има.

И какво лошо има примерно да поработиш лятото някой месец и да си купиш каквито дрънкулки си искаш :?:

А колко е "типичен" детският труд за капиталистическото общество го разправяй на ония с дръпнатите очи дето от 10 годишни лепят джапанки и шият анцузи Адибас по 18 часа 7 дена.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

Офтопик:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube]

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 22 яну 2014 14:30

Момичетата просто по рождение имат имунитет ние мъжете да ги обгрижваме с подаръци и пари ! Аз съм на 58 години имам 2 момиченца на 25 и 27 години, които живеят при мен и съм ги обучавал да си търсят светни Мъже в Момента малката си има Приятел, които работи като Съдия и по голямата си има приятел, които държи автобусна фирма !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 яну 2014 14:33

1912plovdiv написа:
Alexx написа:

И какво лошо има примерно да поработиш лятото някой месец и да си купиш каквито дрънкулки си искаш :?:

А колко е "типичен" детският труд за капиталистическото общество го разправяй на ония с дръпнатите очи дето от 10 годишни лепят джапанки и шият анцузи Адибас по 18 часа 7 дена.

Няма лошо. Просто тези деца са притисната от системата да го вършат, както и заради консуматорското общество, което ни кара да купуване неща от които нямаме нужда. Сега едни познати купиха на 6 годишната си дъщеря таблет(от който няма нужда), защото другите деца имали,а тези познати финансовото им положение не е никак розово.
Колкото до дръпнатите, те също са капиталистически строй. Китай(ако за тази страна става дума) е най-капиталистическата държава в света.

Върни се в “Свободна зона”