Страници от "тефтер" на Кирил Рашков в медиите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Страници от "тефтер" на Кирил Рашков в медиите

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2014 11:43

Абе не знам дали темата е за коша или дали този тефтер е на циганина, ама знам че тези нашите избраници не са политици, а това нашето не е държава :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 22 яну 2014 11:45

CTAHKO написа:Абе не знам дали темата е за коша или дали този тефтер е на циганина, ама знам че тези нашите избраници не са политици, а това нашето не е държава :!:

Факт.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 22 яну 2014 12:30

CTAHKO написа:Абе не знам дали темата е за коша или дали този тефтер е на циганина, ама знам че тези нашите избраници не са политици, а това нашето не е държава :!:

Не са политици, а владетели - разграбват всичко за себе си, а ако тръгнеш да им правиш сметка, те размазват като хлебарка. :evil:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 яну 2014 12:43

Нашите избраници са абсолютни циркаджии :twisted:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 яну 2014 14:56

Нали ние си ги избираме,на кого се сърдим тогава?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 яну 2014 15:22

гражданин от село написа:Нали ние си ги избираме,на кого се сърдим тогава?

Когато гласуваме 80-90%,тогава може да се каже,че ние сме ги избрали.Така че всички към урните :roll:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 яну 2014 16:37

Кирил Рашков не бил го писал, но това не значи, че не е диктувал ! Нека всички чийто имена са вътре да преминат на полиграф.
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 яну 2014 10:04

Заиграването на Рашков с политици,полицаи и магистрати не е от вчера.Обираше платките на ЗЗУ-Пловдив по време на тоталитаризма и смъкваше среброто от тях.При арестуването му пред палата в катуница бяха спрели два ТИР-а с електронни часовници които вървяха около един надник на ден.Висши полицаи и магистрати пазарувах при него ,защото имаше конфискувана техника която не стигаше до Кореком.След 1989г една асеноврадска прокурорка се беше впила в него,но при анонимни спецакции на пловдивската полиция самозванеца ги чакаше с готово кафе.Той е тясно свързан с БКП и подопечените му гласуват винаги за столетницата,а комунягите му се отблагодаряват.На последните избори всички отново гласуваха ,,анблок'' с което си навлекоха гнева на полицаите които са герберисти.Все още има обсада на етническите квартали,но само босовете си позволяват забранена търговия.Вчера бях в Столюпиново.Патрулка проверяваше колите , до нея на самата улица продаваха гилзи за цигари без бандерол,домашно вино в пластмасови бутилки,а на скарата димяха кюфтета от не знам какво месо.Плати клати.Спомних си как един транспортен министър и вицепремиер от СДС /надеждата за декомунизация/ Нейчо Неев втрещи цяла цяла България приз 1992г с думите ,,егати и тази държава на която аз съм вицепремиер''.Показателно,нали ,братя българи.Бог да пази тази държава щом начело на нея беше пожарникарска мутра рекетиращ всеки по-богат.

Върни се в “Свободна зона”