Andrew Eldritch написа:При добро поведение ще лежи 6-7 години. Тоя не беше ли бакшиш и употребил алкохол?
Ти прочел ли си изобщо за какво става въпрос или си си тъп по принцип?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Andrew Eldritch написа:При добро поведение ще лежи 6-7 години. Тоя не беше ли бакшиш и употребил алкохол?
spotty написа:Andrew Eldritch написа:При добро поведение ще лежи 6-7 години. Тоя не беше ли бакшиш и употребил алкохол?
Ти прочел ли си изобщо за какво става въпрос или си си тъп по принцип?
PFC Litex написа:Щом закона е отредил толкова, значи е справедливо.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
LSFC 1914 написа:Само, когато се върнат Крумовите закони, България ще се оправи.
fen-fen написа:stefani написа:За тези които не помнят , пиятияг беше с екип на ЦСКА .
Няма значение с какъв екип е бил! Важното е, че причинил смърт на младо момиче и невръстно дете след употреба на алкохол! Абсолютна трагедия за близките им! За мен не е нормална тази присъда......
stefani написа:fen-fen написа:stefani написа:За тези които не помнят , пиятияг беше с екип на ЦСКА .
Няма значение с какъв екип е бил! Важното е, че причинил смърт на младо момиче и невръстно дете след употреба на алкохол! Абсолютна трагедия за близките им! За мен не е нормална тази присъда......
Вината е моя, че повечето не ме разбраха какво имам предвид ! Да си таксиметров шофьор и да ходиш с екип на който и да е, не е прилично и отблъсква симпатизантите на другия отбор ! Това води до извода , че водачът е бил пълно перде и нищо друго не го е интересувало ! За това за пореден път е карал пиян и затова е такъв печален резултата ! Хулте към мен нека останат на съвестта на писалите ги ....
stefani написа:fen-fen написа:stefani написа:За тези които не помнят , пиятияг беше с екип на ЦСКА .
Вината е моя, че повечето не ме разбраха какво имам предвид ! Да си таксиметров шофьор и да ходиш с екип на който и да е, не е прилично и отблъсква симпатизантите на другия отбор ! Това води до извода , че водачът е бил пълно перде и нищо друго не го е интересувало ! За това за пореден път е карал пиян и затова е такъв печален резултата ! Хулте към мен нека останат на съвестта на писалите ги ....
гарфилд написа:stefani написа:fen-fen написа:stefani написа:За тези които не помнят , пиятияг беше с екип на ЦСКА .
И така да бъде...читав човек няма да вкара в темата за една човешка трагедия,интригата между ЦСКА и Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта