Че той сам си го е осъзнал и се е нарекъл така, какво повече да се каже.dromihait написа:Верно си голям помияр! Също като онзи, за когото е пусната темата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Че той сам си го е осъзнал и се е нарекъл така, какво повече да се каже.dromihait написа:Верно си голям помияр! Също като онзи, за когото е пусната темата.
Laetitia написа:Че той сам си го е осъзнал и се е нарекъл така, какво повече да се каже.dromihait написа:Верно си голям помияр! Също като онзи, за когото е пусната темата.Господ го е наказал достатъчно.
ММ1914 написа:До 2,19 го гледах и ми стигат глупостите и измислиците. Едва в това изявление се разбира че дамат е обидила българите на прости, като гледам Волен и знам че няколкостотин хиляди овце са гласували за него, интересно защо и аз стигам до този извод. Досегашните няколко дни си Волен Догануглу си мълча като п.тка по този въпрос и беше инсценировка и постановка, сега вече е защитник на българското. Следващото малоумие българите не заслужавали да са в европейският съюз, нали Волен не иска да сме там, какво да е е.а е защитавал?
orlando7 написа:ММ1914 написа:До 2,19 го гледах и ми стигат глупостите и измислиците. Едва в това изявление се разбира че дамат е обидила българите на прости, като гледам Волен и знам че няколкостотин хиляди овце са гласували за него, интересно защо и аз стигам до този извод. Досегашните няколко дни си Волен Догануглу си мълча като п.тка по този въпрос и беше инсценировка и постановка, сега вече е защитник на българското. Следващото малоумие българите не заслужавали да са в европейският съюз, нали Волен не иска да сме там, какво да е е.а е защитавал?
По просто човече не съм срещал в тоя форум скоро! Да нарича българи овце не си го позволява даже Доган! Я другарите левскари да си го припознаят този техен "левскар"!
pomiqr127 написа:boabbb написа:pomiqr127 написа:Laetitia написа:Виали пак е предрусал с чубрица...
Волен е толкова националист, колкото Искра Фидосова анорексичка.
Навсякъде по света националистическите партии изповядват крайнодясна идеология, само тук 150-сантиметров гном с рубли в джоба и бръмбари в главата се счита за патриот.
Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?
Сельо, бегай регистрирай новия акаунт и докато го правиш, си помисли дали е редно да се говори така на жена, независимо какво е казала, написала или показала
Гражданино, съжалявам, но истинските мъже казваме това, което мислим и мислим това, което казваме. Педерастчетата са по тази част с мазненето
dromihait написа:orlando7 написа:ММ1914 написа:До 2,19 го гледах и ми стигат глупостите и измислиците. Едва в това изявление се разбира че дамат е обидила българите на прости, като гледам Волен и знам че няколкостотин хиляди овце са гласували за него, интересно защо и аз стигам до този извод. Досегашните няколко дни си Волен Догануглу си мълча като п.тка по този въпрос и беше инсценировка и постановка, сега вече е защитник на българското. Следващото малоумие българите не заслужавали да са в европейският съюз, нали Волен не иска да сме там, какво да е е.а е защитавал?
По просто човече не съм срещал в тоя форум скоро! Да нарича българи овце не си го позволява даже Доган! Я другарите левскари да си го припознаят този техен "левскар"!
А кой ти каза, че така е нарекла българите? А, да, забравих - Волен, Деница и т.н.Сега остава да кажеш, че им вярваш - тогава трябва да се замислиш дали определението ти относно колегата не важи с пълна сила за теб!
boabbb написа:pomiqr127 написа:boabbb написа:pomiqr127 написа:Laetitia написа:Виали пак е предрусал с чубрица...
Волен е толкова националист, колкото Искра Фидосова анорексичка.
Навсякъде по света националистическите партии изповядват крайнодясна идеология, само тук 150-сантиметров гном с рубли в джоба и бръмбари в главата се счита за патриот.
Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?
Сельо, бегай регистрирай новия акаунт и докато го правиш, си помисли дали е редно да се говори така на жена, независимо какво е казала, написала или показала
Гражданино, съжалявам, но истинските мъже казваме това, което мислим и мислим това, което казваме. Педерастчетата са по тази част с мазненето
НеТова сте хората с едноцифрено число IQ. Каквото ти е на акъл - това ти е на устата
castiel написа:Немога да повярвам българите какъв човек вкараха в парламента![]()
. Каза , че ще им дава по 1000 лева заплата и всички му повярваха .....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта