Волен Сидеров отвръща на удара!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Волен Сидеров отвръща на удара!

Мнениеот Laetitia » 13 яну 2014 12:46

dromihait написа:Верно си голям помияр! Също като онзи, за когото е пусната темата.
Че той сам си го е осъзнал и се е нарекъл така, какво повече да се каже. :lol: Господ го е наказал достатъчно.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

pomiqr127

Мнениеот pomiqr127 » 13 яну 2014 12:48

Laetitia написа:
dromihait написа:Верно си голям помияр! Също като онзи, за когото е пусната темата.
Че той сам си го е осъзнал и се е нарекъл така, какво повече да се каже. :lol: Господ го е наказал достатъчно.

По-добре да осъзнаеш, че си помияр, отколкото да си мислиш, че си хай, а да си нанай!!!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 яну 2014 12:55

ММ1914 написа:До 2,19 го гледах и ми стигат глупостите и измислиците. Едва в това изявление се разбира че дамат е обидила българите на прости, като гледам Волен и знам че няколкостотин хиляди овце са гласували за него, интересно защо и аз стигам до този извод. Досегашните няколко дни си Волен Догануглу си мълча като п.тка по този въпрос и беше инсценировка и постановка, сега вече е защитник на българското. Следващото малоумие българите не заслужавали да са в европейският съюз, нали Волен не иска да сме там, какво да е е.а е защитавал?

По просто човече не съм срещал в тоя форум скоро! Да нарича българи овце не си го позволява даже Доган! Я другарите левскари да си го припознаят този техен "левскар"!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 13 яну 2014 13:02

orlando7 написа:
ММ1914 написа:До 2,19 го гледах и ми стигат глупостите и измислиците. Едва в това изявление се разбира че дамат е обидила българите на прости, като гледам Волен и знам че няколкостотин хиляди овце са гласували за него, интересно защо и аз стигам до този извод. Досегашните няколко дни си Волен Догануглу си мълча като п.тка по този въпрос и беше инсценировка и постановка, сега вече е защитник на българското. Следващото малоумие българите не заслужавали да са в европейският съюз, нали Волен не иска да сме там, какво да е е.а е защитавал?

По просто човече не съм срещал в тоя форум скоро! Да нарича българи овце не си го позволява даже Доган! Я другарите левскари да си го припознаят този техен "левскар"!

А кой ти каза, че така е нарекла българите? А, да, забравих - Волен, Деница и т.н. :lol: Сега остава да кажеш, че им вярваш - тогава трябва да се замислиш дали определението ти относно колегата не важи с пълна сила за теб!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2014 13:06

pomiqr127 написа:
boabbb написа:
pomiqr127 написа:
Laetitia написа:Виали пак е предрусал с чубрица...
Волен е толкова националист, колкото Искра Фидосова анорексичка.
Навсякъде по света националистическите партии изповядват крайнодясна идеология, само тук 150-сантиметров гном с рубли в джоба и бръмбари в главата се счита за патриот.

Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?

Сельо, бегай регистрирай новия акаунт и докато го правиш, си помисли дали е редно да се говори така на жена, независимо какво е казала, написала или показала :mrgreen:

Гражданино, съжалявам, но истинските мъже казваме това, което мислим и мислим това, което казваме. Педерастчетата са по тази част с мазненето

Не :!: Това сте хората с едноцифрено число IQ. Каквото ти е на акъл - това ти е на устата :oops:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 13 яну 2014 13:07

Долен Сидеров е комунистически престъпник, на когото мястото му е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 яну 2014 13:09

dromihait написа:
orlando7 написа:

А кой ти каза, че така е нарекла българите? А, да, забравих - Волен, Деница и т.н. :lol: Сега остава да кажеш, че им вярваш - тогава трябва да се замислиш дали определението ти относно колегата не важи с пълна сила за теб!

Какво се правиш на ощипан,бе? Питам кой му дава право да нарича българи овце? Не ме интересуват еврейски дипломатки,шматки,полицайки и политици!

pomiqr127

Мнениеот pomiqr127 » 13 яну 2014 13:16

boabbb написа:
pomiqr127 написа:
boabbb написа:
pomiqr127 написа:
Laetitia написа:Виали пак е предрусал с чубрица...
Волен е толкова националист, колкото Искра Фидосова анорексичка.
Навсякъде по света националистическите партии изповядват крайнодясна идеология, само тук 150-сантиметров гном с рубли в джоба и бръмбари в главата се счита за патриот.

Грозна, дебела жена, която се снима по цици да има претенции спрямо другите и да говори за морал! Същата тази грозна, дебела жена, която гордо заявява, че Хитлер е бил добър управник, защото чрез принудителни сексуални снушения е увеличил населението на Германия да говори срещу волен сидеров! Същата тази грозна и дебела жена да е срещу комунизма и да пише одобрителни мнения за най-големия комунист в историята Хитлер! На къде е тръгнал този свят?

Сельо, бегай регистрирай новия акаунт и докато го правиш, си помисли дали е редно да се говори така на жена, независимо какво е казала, написала или показала :mrgreen:

Гражданино, съжалявам, но истинските мъже казваме това, което мислим и мислим това, което казваме. Педерастчетата са по тази част с мазненето

Не :!: Това сте хората с едноцифрено число IQ. Каквото ти е на акъл - това ти е на устата :oops:

Съжалявам, но преди 5 години като си правих теста IQ ми излезе 95, така че не те върза.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2014 13:20

Мнението идва от човек със 120, така че, повярвай ми и се озапти с помиярските изпълнения :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 13 яну 2014 13:20

castiel написа:Немога да повярвам българите какъв човек вкараха в парламента :shock: :shock: . Каза , че ще им дава по 1000 лева заплата и всички му повярваха .....

Волен не лъже.Просто не е уточнил какъв ще бъде курса на лева към еврото и долара,при тази заплата ;)

Върни се в “Свободна зона”