MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:А ти кво си наравил? Подарил си нещо на момиче и тя не се е впечатлила?
ООо не .. дълга история
Интересно ми е. Ако не ти се говори тук, ми пиши ЛС.. Само трябва да видя, дали пак ми е пълно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:А ти кво си наравил? Подарил си нещо на момиче и тя не се е впечатлила?
ООо не .. дълга история
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:
Я кажи ти какво искаш от един мъж с който си живяла вече 1 година ?
ЕМИЛ написа:Сс изключение на ученето за което те поздравявам всичко останало го получаваш на готово . Такива победи не са сладки .
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Сс изключение на ученето за което те поздравявам всичко останало го получаваш на готово . Такива победи не са сладки .
Чакай малко. Ученето е едно на ръка. Много неща съм си ги купувала сама чрез спестяване. Едно от най-добрите ми дела е да събера джобни на един приятел, за да снима един мач в чужбина.
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Сс изключение на ученето за което те поздравявам всичко останало го получаваш на готово . Такива победи не са сладки .
Чакай малко. Ученето е едно на ръка. Много неща съм си ги купувала сама чрез спестяване. Едно от най-добрите ми дела е да събера джобни на един приятел, за да снима един мач в чужбина.
Е от къде ги имаш тези пари след като имаш 2 месеца стаж ? Нали пак от родителите и час от стипендията .
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 4 госта