Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 13 яну 2014 00:05

MaRTo1233 написа:
Red_Girl написа:А ти кво си наравил? Подарил си нещо на момиче и тя не се е впечатлила?

ООо не .. дълга история :mrgreen:

Интересно ми е. Ако не ти се говори тук, ми пиши ЛС.. Само трябва да видя, дали пак ми е пълно. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2014 00:05

Red_Girl написа:
Я кажи ти какво искаш от един мъж с който си живяла вече 1 година ?

Не съм живяла с никой. Тва, което го искам си го постигам или го получавам. Въпрос на време и финанси, и желание. Но когато съм имала гадже, в повечето случаи съм казвала какво искам примерно за РД или някви празници, за да не се мъчи.[/quote]
Сс изключение на ученето за което те поздравявам всичко останало го получаваш на готово . Такива победи не са сладки .

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 13 яну 2014 00:06

Ей любовчиите :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 яну 2014 00:09

ЕМИЛ написа:Сс изключение на ученето за което те поздравявам всичко останало го получаваш на готово . Такива победи не са сладки .

Чакай малко. Ученето е едно на ръка. Много неща съм си ги купувала сама чрез спестяване. Едно от най-добрите ми дела е да събера джобни на един приятел, за да снима един мач в чужбина.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

pomiqr126

Мнениеот pomiqr126 » 13 яну 2014 00:10

Кое е по-лошо: жена да ти откаже или мъж да ти предложи да ти направи свирка и да ти каже да не ме помислиш за някакъв ********

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 яну 2014 00:14

Red_Girl написа:
ЕМИЛ написа:Сс изключение на ученето за което те поздравявам всичко останало го получаваш на готово . Такива победи не са сладки .

Чакай малко. Ученето е едно на ръка. Много неща съм си ги купувала сама чрез спестяване. Едно от най-добрите ми дела е да събера джобни на един приятел, за да снима един мач в чужбина.

Е от къде ги имаш тези пари след като имаш 2 месеца стаж ? Нали пак от родителите и час от стипендията .

pomiqr126

Мнениеот pomiqr126 » 13 яну 2014 00:15

Не моааа. Една се обвърза с Джейсън Стейтмън във фейсбук

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 яну 2014 00:17

ЕМИЛ написа:
Red_Girl написа:

Е от къде ги имаш тези пари след като имаш 2 месеца стаж ? Нали пак от родителите и час от стипендията .

Тва беше докато още ходех на даскало. Е да, наше са ми давали джобни и продължават, ама не съм ги харчела за глупости. В случая събирах. Когато искам да си купя нещо: примерно хубая шампоан на Л'орел, професионален, който е примерно 30 лв, не искам от наще, дори не им казвам, че имам такива намерения. И така. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

pomiqr126

Мнениеот pomiqr126 » 13 яну 2014 00:18

Най-приятно изкараните пари в живота ми са когато бях ученик и copy-paste с едни двама 102 кила мед и го издадохме *8,20 килото. Голям кеф беше и баничките все още струваха 0,35 лв.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 яну 2014 00:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gwdypLFy8Pk[/youtube]

За ценителите. ;)

Върни се в “Свободна зона”