we are the champions написа:И Сити започнаха да капят като круши Агуеро контузен... като гледам Насри как излезна и той сигурно 1 месец няма да играе...улесни се доста задачата на Барса
Имал ли си някви съмнения относно изхода на Сити - Барса ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:И Сити започнаха да капят като круши Агуеро контузен... като гледам Насри как излезна и той сигурно 1 месец няма да играе...улесни се доста задачата на Барса
CTAHKO написа:ЕМИЛ написа:CTAHKO написа:Луда работаТова Хасково продължава да ме изумява
Все си мисля, че няма какво да ме изненада и все ме опровергава
Какво се случва при вас ?
Снощи затвориха едно заведение заради бомбаГолям филм беше
Полицаите изнесоха 500-600 човека за няма и 5 минути на улицата. Райони се отцепват, сапьори идват...абе наистина луда работа
А ние с колегите от заведението се напихме от мъка
Преди това пък, на работата се запознах с турчин, който е с еврейско име И не само че е еврейско, ами е и библейско
П.П. Аз и за това писах, че ще влезнем в новините, ама си траят за сега.
ЕМИЛ написа:we are the champions написа:И Сити започнаха да капят като круши Агуеро контузен... като гледам Насри как излезна и той сигурно 1 месец няма да играе...улесни се доста задачата на Барса
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:И Сити започнаха да капят като круши Агуеро контузен... като гледам Насри как излезна и той сигурно 1 месец няма да играе...улесни се доста задачата на Барса
Никакви, Сити ще изклатят трупата на гнома като гладен циганин джанка
Кашчей написа:Ако мъжете имаха цикъл![]()
![]()
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n81NnNs-utI[/youtube]
ЕМИЛ написа:Заведението където работиш ти са затворили и турчето се казва Соломон .....![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта