Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 12 яну 2014 16:20

Red_Girl написа:Хаха, простак! :lol:

Eм, фалим за комплимента :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 яну 2014 16:20

Кашчей написа:Ти ли го рисува това кълбо дивно :)

Подобни на тва и по-гадни.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 яну 2014 16:21

Groucho написа:
Red_Girl написа:Хаха, простак! :lol:

Eм, фалим за комплимента :mrgreen:

Ходи хваляй аптекарката. Впечатли я! :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 яну 2014 16:22

Кашчей написа:
Защото, Емиле, във всеки хладилник има яйца и сирене, но не във всеки има чушки.
Второ, и двете са по-бавни за приготвяне от един омлет.

по това време на годината във всеки дом има печени пиперки . Защо не му предложи чушка бюрек ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2014 16:24

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:
Защото, Емиле, във всеки хладилник има яйца и сирене, но не във всеки има чушки.

по това време на годината във всеки дом има печени пиперки . Защо не му предложи чушка бюрек ?

Абе.. щях да му предложа телешко каре на скара, но и за него се иска повече време :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 12 яну 2014 16:25

Абе Сандито '74 набор ли е? :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 12 яну 2014 16:26

Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:

Абе.. щях да му предложа телешко каре на скара, но и за него се иска повече време :mrgreen:

Емиле, все още нямам никакви готварски умения и не мога да си правя неща по-различни от сандвич, макарони, картофи или яйца, така че това наистина беше възможно най-бързото и лесното, чушка бюрек майка ми ще ми сготви :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 яну 2014 16:26

j0rka7aa написа:Абе Сандито '74 набор ли е? :mrgreen: :lol:

има логика

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 12 яну 2014 16:27

j0rka7aa написа:Емиле, все още нямам никакви готварски умения и не мога да си правя неща по-различни от сандвич, макарони, картофи или яйца, така че това наистина беше възможно най-бързото и лесното, чушка бюрек майка ми ще ми сготви :mrgreen: :lol:

Е па ти .. целта на Емил е да ти продаде някоя рецепта или да си предложи услугите срещу заплащане ;) :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 яну 2014 16:27

fr3ak_boy написа:
Кашчей написа:
berbatov написа:
fr3ak_boy написа:Язе па съм разочарован от нивото на истическа култура на масовата част от форума, говорейки само за българска история. А аз смятам, че народ, който не познава историята си, не е народ. Неслучайно и Вазов го казва чрез одата "Паисий", че с написването на "История славянобългарска" българите стават народ... :|

Добре де аз като част от народа искам да знам повече за историята на моя народ ама все ми се бъркат някакви учени, поети, историци и книгописци

Пичът явно очаква всеобщо познаване на историята на академично ниво, но това е невъзможно. Трябва да имаш много силен интерес към определена наука, да си обсебен от нея, за да се заровиш в неортодоксалната литература.

Това, което визирам, е прочитане на непристрастна литература, в която няма нищо академично или поне не толкова академично като една дискусия на професори. Има обаче поне според мен един литературен минимум, който човек трябва да прочете по българска история, за да има някаква реална представа за нещата. Няма как да седнеш и да четеш трудовете на професори от комунистическо време, които обясняват Възраждането като преход от феодалната система към първообраза на капитализма. Някак си това твърдение е смехотворно и все пак има хора, които го тръбят това, защото видиш ли така ги били учили едно време. Така и така говоря за Възраждането пример за задължителна литература за мен е книжката на Пламен Митев "Българското възраждане". Не е кой знае колко дебела, да не кажа хич, и т.н., но е кратка, точна и ясна. Не е на кой знае какво академично ниво и може да се чете и от "лаици", които не се занимават с история кой знае колко. В офтопика прилагам линк към самата книга.
Офтопик:
https://docs.google.com/document/d/1_lEbARU2qzSOQ1HQvyFf0OczCjaPxCkI8zDZQs-j4GY/preview

Не ми се прави на оTорен и не ми препоръчвай книжки дето съм ги чел и не ми казват нищо ново. Аз историята на България съм си я прочел както аз искам. Не случайно даскалката ме гонеше, а друг даскал ме пускаше да бягам от час само и само да не му се меся
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Свободна зона”