MaRTo1233 написа:Абе днеска мачовете в Англия доста странно почват .. 16:05 и 18:10![]()
Значи и странно ще завършат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MaRTo1233 написа:Абе днеска мачовете в Англия доста странно почват .. 16:05 и 18:10![]()
Кашчей написа:berbatov написа:fr3ak_boy написа:Язе па съм разочарован от нивото на истическа култура на масовата част от форума, говорейки само за българска история. А аз смятам, че народ, който не познава историята си, не е народ. Неслучайно и Вазов го казва чрез одата "Паисий", че с написването на "История славянобългарска" българите стават народ...
Добре де аз като част от народа искам да знам повече за историята на моя народ ама все ми се бъркат някакви учени, поети, историци и книгописци
Пичът явно очаква всеобщо познаване на историята на академично ниво, но това е невъзможно. Трябва да имаш много силен интерес към определена наука, да си обсебен от нея, за да се заровиш в неортодоксалната литература.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
ЕМИЛ написа:smoothc написа:И още нещо от Сингапурската крипта:
[offtopic]Пиета-Гудя Юнайтед:Over 2.5(1.83)[/offtopic]
Теб те питах нещо на ЛС преди 2 дни и не знам защо мълчиш като риба !!!!
Red_Girl написа:Хаха къде видя отворена уста, сбръчкани чело?![]()
Повече няма да показвам такива снимки.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Вместо sleeping beauty, спокойно можеше да я нарекат и masturbating beauty... Много перверзна планина.![]()
Тва пък как ти хрумна?? Какво видя толкова на снимката?
Значи видимо е, че момата (върховете на планината) се намира в хоризонтално положение. Очите са затоврени, а устата - отворена. Челото е леко сбръчкано. Очевидно е, че фантазията и работи, а предвид факта, че не виждаме ръката, може да съдим къде е "скрита" тя.![]()
![]()
Хаха къде видя отворена уста, сбръчкани чело?![]()
Повече няма да показвам такива снимки.
smoothc написа:ЕМИЛ написа:smoothc написа:И още нещо от Сингапурската крипта:
[offtopic]Пиета-Гудя Юнайтед:Over 2.5(1.83)[/offtopic]
Теб те питах нещо на ЛС преди 2 дни и не знам защо мълчиш като риба !!!!
Не съм ти личният асистент! Нещата,които са интересни за мен-ги пиша във форума.Всичко друго всеки сам може да открие за себе си
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:И как го разбират кога е, след като уж няма голяма разлика в дължината на деня и на нощта там
Там деня и нощта са с еднаква продължителност.
Да де, еднакви (видях, че си редактирала предният си пост), та затова ми е чудно, понеже при нас това са съответно най-дългият и най-късият ден. Слънцето минавало през някакви раци и козирози май (как ги не опича, като е толкова жежко, ма карай ). На Екватора има ли такива гадове, през които да минава слънцето
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 7 госта