stefani написа:Значи има и във форума, нека си признаят
Има! Веднага се сещам за един, който редовно ни тероризира с лични

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:Значи има и във форума, нека си признаят
modor написа:stefani написа:Значи има и във форума, нека си признаят
Има! Веднага се сещам за един, който редовно ни тероризира с лични
hajitsu написа:doktora25 написа:Извънземни има с 99,999...9% сигурност, но вероятността ние, нашите деца или внуци да се срещнем с тях не е повече от 0,000...01%. И веднага обяснявам защо. Най-близката звезда с характеристики близки до Слънцето се намира на около 10 светлинни години. Най-близката изобщо се намира на 4 светлинни години, а около нея не е открито нищо интересно. Да се върнем на първата. В най-добрия случай там е най-близкото място, на което е вероятно да има разумен живот. Ако около нея има някой и гледа към нас той ще вижда събитията на Земята отпреди 10 години. Това е що годе приемливо, но ако иска да ни посети биха му отнели 10 години да дойде до нас, но ако само ако се движи със скоростта на светлината 300 000 км/сек, което е практически невъзможно. Нашите технологии могат да осигурят максимална скорост трета космическа 16 км/сек, което означава, че наша ракета би изминала това разстояние за 300 000:16=18 750 пъти повече години или за 187 500 години. За да дойде при нас той при всички положения трябва да има по-усъвършенствана технология, но е много по-вероятно времето, което ще му е необходимо да дойде да е по близо до числото 187 000, отколкото до 10. Дори и Проксима (дето е на 4 св.год) да вземем за база, разсъжденията няма да са по-различни. Вероятността да има по-разумен от неговия живот (на този дето е на 10 св.год.) с по-усъвършенствани технологии на по-далечни звезди съответно расте, но там се намесва и другият фактор, с който започнах: забелязването. Примерно ако има такъв субект на звезда намираща се на 5 000 светлинни години, той ще вижда събитията на Земята преди 5 000 години, може да не открие нищо интересно и да я подмине с пренебрежение.
А може да са тръгнали и до няколко години да пристигнат? А може би месеци, седмици или дни?
doktora25 написа:Извънземни има с 99,999...9% сигурност, но вероятността ние, нашите деца или внуци да се срещнем с тях не е повече от 0,000...01%. И веднага обяснявам защо. Най-близката звезда с характеристики близки до Слънцето се намира на около 10 светлинни години. Най-близката изобщо се намира на 4 светлинни години, а около нея не е открито нищо интересно. Да се върнем на първата. В най-добрия случай там е най-близкото място, на което е вероятно да има разумен живот. Ако около нея има някой и гледа към нас той ще вижда събитията на Земята отпреди 10 години. Това е що годе приемливо, но ако иска да ни посети биха му отнели 10 години да дойде до нас, но ако само ако се движи със скоростта на светлината 300 000 км/сек, което е практически невъзможно. Нашите технологии могат да осигурят максимална скорост трета космическа 16 км/сек, което означава, че наша ракета би изминала това разстояние за 300 000:16=18 750 пъти повече години или за 187 500 години. За да дойде при нас той при всички положения трябва да има по-усъвършенствана технология, но е много по-вероятно времето, което ще му е необходимо да дойде да е по близо до числото 187 000, отколкото до 10. Дори и Проксима (дето е на 4 св.год) да вземем за база, разсъжденията няма да са по-различни. Вероятността да има по-разумен от неговия живот (на този дето е на 10 св.год.) с по-усъвършенствани технологии на по-далечни звезди съответно расте, но там се намесва и другият фактор, с който започнах: забелязването. Примерно ако има такъв субект на звезда намираща се на 5 000 светлинни години, той ще вижда събитията на Земята преди 5 000 години, може да не открие нищо интересно и да я подмине с пренебрежение.
pomiqr125 написа:Предполагам вярвате на тоя изкуфелия пенсионер като на оная японска принцеса, която си говореше с извънземните за края на света през миналата година. Тези извънземни като ни посещават от хиляди години защо не са ни научили да бъдем добри?
Soulen написа:Г-н Милев, новия световен ред вече е наложен в Русия. Имат си чипиране и авторитарна власт от един човек. Нали това целят те да контролират всичко. Да се учат европейците от другаря Путин
viali69 написа:Soulen написа:Г-н Милев, новия световен ред вече е наложен в Русия. Имат си чипиране и авторитарна власт от един човек. Нали това целят те да контролират всичко. Да се учат европейците от другаря Путин
Да допуснем, че си прав. Какво ми пречи на мен НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД на Путин, след като той не ми го налага тук в България ?
Схващаш ли разликата ?
Путин не налага на никоя чужда държава своите правила за разлика от САЩ и ЕС.
Може и да си прав. Може Путин наистина да е част от НСР, а неговият новосъздаден ЕАС да е част от пъзела за сглобяване на глобалния свят.
Може ! Аз не съм кон с капаци и допускам всичко.
Имам усещането обаче, че нещата не стоят така. Иска ми се да не стоят така. Вярвам, че не стоят така !
Времето ще покаже дали аз съм бил прав или ти. Ако ти си бил прав ще призная грешката си и ще си посипя главата с пепел.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Alex написа:pomiqr125 написа:Предполагам вярвате на тоя изкуфелия пенсионер като на оная японска принцеса, която си говореше с извънземните за края на света през миналата година. Тези извънземни като ни посещават от хиляди години защо не са ни научили да бъдем добри?
защото човек сам израства духовно... как те учи някой да бъдеш еди какво си... тва да не е Капитан Планета и там с пръстена със сърцето да те променят :Д :ДД:
Ето, ти например си помяр... какво да направят от теб, докато сам не поискаш да стане куче за пример : )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта