Andrew Eldritch написа:Волен Сидеров във Варна: "Искате ли да ви покажа фалоса си?" * (Видео)
И знаеш ли кое е най- гадното? Това е, че дори да си го покаже, на никого няма да му направи впечатление. Дотам сме я докарали...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Andrew Eldritch написа:Волен Сидеров във Варна: "Искате ли да ви покажа фалоса си?" * (Видео)
Andrew Eldritch написа:CTAHKO написа:Andrew Eldritch написа:Аз не съм гласувал за тези лайна, а тяхното влизане в парламента се дължи на поведението на такива като теб.
Влизането им се дължи на всички, които са гласувалиТи си сред тях, за това нямаш право да се оплакваш
Милионите левове партийни субсидии се дължат на същите тези гласували
Така че недей да пърхаш много, защото си сред доброволните и заблудени донорчета на имунитет и пари за партиите, които се гаврят вече 24 години
И как се променят нещата в парламентарна демокрация според емоционално незрял псевдонационалист като теб, в чиято глава е пълен идеологически тюрлюгювеч?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Andrew Eldritch написа:И как се променят нещата в парламентарна демокрация според емоционално незрял псевдонационалист като теб, в чиято глава е пълен идеологически тюрлюгювеч?
CTAHKO написа:Andrew Eldritch написа:CTAHKO написа:За никогоНе гласувай
Възможно най-тъпото предложение. Толкова е тъпо, та чак е вдлъбнато. Нали знаеш, че ти и да не гласуваш има едни други които гласуват под строй. И пак комунисти, етно-комунисти, милиционер-комунисти и обикновени мекерета като Болен ще облажат.
Е ти като си толкова умен и остър, и като си гласувал, виж се какви лайна си изпратил в парламентаТи си пряк виновник за случващото се
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:CTAHKO написа:Andrew Eldritch написа:CTAHKO написа:За никогоНе гласувай
Възможно най-тъпото предложение. Толкова е тъпо, та чак е вдлъбнато. Нали знаеш, че ти и да не гласуваш има едни други които гласуват под строй. И пак комунисти, етно-комунисти, милиционер-комунисти и обикновени мекерета като Болен ще облажат.
Е ти като си толкова умен и остър, и като си гласувал, виж се какви лайна си изпратил в парламентаТи си пряк виновник за случващото се
Сори, ама наистина много тъпо предложение и за съжаление много българи се подвеждат по него. По този начин конците в България се дърпат от шепа малцинства като тези от ДПС и циганите. Нали се сещаш, че ако всички или много по-голям процент излизат да гласуват, ДПС НИКОГА няма да има това влияние, което имат сега. Даже напротив - ще треперят дали ще могат да влязат в Парламента.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта