rhaegar написа:![]()
Te Сити са по-стар отбор от вас, преходно вика
Само, че нямат нищо. То и вие сте по-стари, а сте вечно втори. Сам си прави изводите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
CTAHKO написа:Red_Pride написа:Red_Girl написа:CTAHKO написа:Я го виж този на колко години еhttp://en.wikipedia.org/wiki/Danny_Tenaglia
Един от най - скъпо платените е. Роджър Санчес и той е там някъде. Свен Вет дали не е и на 60 годиниАми Бой Джордж да не би да е първа младост. Този педал взема по 10 000 паунда на час
Carl Cox e най-големияХодил съм на всички негови партита които е правил тука
Въпреки че мина петдесетака скача зад пулта като 18 годишен
Да, Карл Кокс също не е първа младост и е сред скъпоплатенитеДани Теналия пък, много рядко прави участия извън САЩ. Има проблеми с тъпанчетата и не може да пътува със самолет, заради разликата в налягането
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
pomiqr118 написа:Кой от двамата ме лъже? Следващия им домакински мач съм решил да го играя единица, но само да не е срещу някой от топ отборите. Така хванах и Вердер - Леверкузен на коефициент 4,20 и последния мач на Вила с 3,18.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
pomiqr118 написа:Кой от двамата ме лъже? Следващия им домакински мач съм решил да го играя единица, но само да не е срещу някой от топ отборите. Така хванах и Вердер - Леверкузен на коефициент 4,20 и последния мач на Вила с 3,18.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Girl написа:rhaegar написа:![]()
Само, че нямат нищо. То и вие сте по-стари, а сте вечно втори. Сам си прави изводите.
j0rka7aa написа:Загубих нишката на спора, още ли е по оста Пуул-Сити
pomiqr118 написа:j0rka7aa написа:Загубих нишката на спора, още ли е по оста Пуул-Сити
Вече спорът е Цола Драгойчева или Митко Балев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта