Ха ,Честито!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ха ,Честито!
В Благоевград няма сняг, само кирлив дъжд
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Don Rumen написа:Честит първи сняг, туко що заваля заваля и в Раковски и едновременно с него ми съобщиха и хубавата новина, че сделката ще бъде факт утре пред нотариус. Честито на всички канари! Свободен Ботев имаме!
Отче, Бог да те благослови, ако това което казваш, се окаже утре истина

Иначе честит първи сняг на всички! Каква хубава символика само, бялото е символ на новото, на чистото начало

Последна промяна от Пловдивъ на 03 ное 2009 14:45, променено общо 1 път.
Точно преди отчето да напише това си мислих дано първия сняг да ни е на късмет и да се махне вече селянина

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Бижутера написа:kanar4o написа:Бижутера написа:Що не си пуснахте тая тема в раздел Ботев...кво общо имаше снега с Митьо Христолов и отбора му?
Малко я сменихме темата ,но както и да е . Имаме право да се радваме !
абе преди месец пак се радвахте...не бръзайте толко че нали знаете - който бръза бръка!
По-добре наивно изглеждащ оптимист, отколкото точен пич песимист. Вива канари.
В Брюксел през ден вали дъжд, и така през цялата година. Поздрави на всички в БГ.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Честито и за снега и на Ботев за новия собственик.
А на Бойко това, че вали май няма да му хареса защото от ДАНС май не му остана време да проведе търговете за снегопочистване - май лоша зима го чака.
А на Бойко това, че вали май няма да му хареса защото от ДАНС май не му остана време да проведе търговете за снегопочистване - май лоша зима го чака.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Честито