Огорчението ми от снощния концерт на площада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Огорчението ми от снощния концерт на площада

Мнениеот iliyan » 01 яну 2014 14:36

dreben23 написа:По-тъпа новогодишна програма едва ли ще видим, ама да не се заричаме... :mrgreen:
Все пак Николина Чакардъкова си пееше добре и младите си играеха хоро. Значи купонът си е бил налице. :)
Общо взето кризата се е усетила във всеки дом, тъй като гърмежите с пиратки и фойерверки бяха доста незначителни. А може и вече на хората да им е омръзнало да си гърмят патроните напразно. :)

Коя по-точно ;) Щото борбата за най-тъпата програма между Нова , ТВ7 и БТВ беше безжалостна :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 яну 2014 14:47

Нямах търпение да почне някъв филм мани, седял съм до 4 сабален след това представи си кво облекчение е било, макар че и той беше пародия. :)
Някви комици, господари, славита, голи истини, та за капак Николина Чакардъкова. :)
Поне нямаше турски сериали, че щях да изпадна в депресия. :mrgreen:
Тия никой не им ходи горките на представленията, тогава ни ги лансират на Нова година, че няма мърдане. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 01 яну 2014 15:28

Alex написа:
W84me написа:И аз съм разочарован! Не може на такъв празник да си пробутват малоумните лозунги! Хората са отишли там да се забавляват, а не да се занимават с глупостите на 20-30 човека на площада!

малоумен лозунг? :roll:

"Не сме народ, а мърша" - Васил Левски :mrgreen:

едит: Успешна нова година, съфорумници! :)

Това не го ли е казал Дядо Вазов?

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 яну 2014 15:29

dreben23 написа:Нямах търпение да почне някъв филм мани, седял съм до 4 сабален след това представи си кво облекчение е било, макар че и той беше пародия. :)
Някви комици, господари, славита, голи истини, та за капак Николина Чакардъкова. :)
Поне нямаше турски сериали, че щях да изпадна в депресия. :mrgreen:
Тия никой не им ходи горките на представленията, тогава ни ги лансират на Нова година, че няма мърдане. :lol:

Ами пускаш си HBO и гледаш филми нон стоп ;) Точно след 12 часа даваха Джанго без окови ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 яну 2014 15:54

КНДР написа:
iliyan написа:Винаги ще ги има ;) Важното е , че нямат дори 10% ;)

Така е, но видя ли че след първото изпълнение на Фондацията качиха на сцената едно момиче, да дава тон на възгласите. Тези хора се мислят за ранобудни, а нямат никакво уважение към легенди на нашата музика каквато е Кирил Маричков и след години ще искат да управляват. По-добре да заминават на Запад да мият чинии...

Ти с шизофрениите ти за Северна Корея ли се "присмиваш" на малобройността на Ранобудните? Не мога да разбера какъв кеф ти доставя да пускаш абсурдни теми и хората да те плюят, но... на вкус и цвят няма приятели ;) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 яну 2014 16:26

biso62 написа:Червен боецо,ще си отиде Орешарски...и кой ще дойде??? Куневица,измислените Реформатори(дето си ги знаем),Бойко? Извинявай,не съм фен на нито една политическа сила(само на ЦСКА,даже съм в Сдружението),но още римляните са го казали:Dura lex,sed lex-Лош закон,но закон! По добре тези,отколкото другите гладни,озверели кариеристични въшки.Затова за момента съм против това тотално отричане,без разумна алтернатива.Нека се появи,пък да се направи избор!

Макар и да не е по темата - ясно, точно и очевидно. За да премахнеш нещо трябва да имаш с какво да го замениш. Иначе нищо не правиш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 яну 2014 16:29

Голяма простотия е една шепа пийващи си хлапета да врещят околополитически възгласи на концерт, посветен на Нова година. В края на краищата има толкова други места, на които могат да протестират и по празниците. Да бяха отишли пред джама на Олигарски, да му приседнат пържолките, ама не, по-тарикатско е да пречат на хората на концерта.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

anonim1000
Контакти:

Мнениеот anonim1000 » 01 яну 2014 16:32

Аман от луди дето се възхищават на престъпници.
Отдавна е доказано, че комунистическият режим е по-престъпен от фашисткият.
Отделно стига с този Сорос. Ясно е, че комунистите са неуки и не знаят, но в масонските ложи се наричат "другари" и официалното обръщение в ложите е "другарю". Комунистите са масони и стават смешни като почнат да се оплакват от "соросоиди", защото те самите са именно такива.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 01 яну 2014 16:57

praistoria написа:
КНДР написа:
iliyan написа:Винаги ще ги има ;) Важното е , че нямат дори 10% ;)

Така е, но видя ли че след първото изпълнение на Фондацията качиха на сцената едно момиче, да дава тон на възгласите. Тези хора се мислят за ранобудни, а нямат никакво уважение към легенди на нашата музика каквато е Кирил Маричков и след години ще искат да управляват. По-добре да заминават на Запад да мият чинии...

Ти с шизофрениите ти за Северна Корея ли се "присмиваш" на малобройността на Ранобудните? Не мога да разбера какъв кеф ти доставя да пускаш абсурдни теми и хората да те плюят, но... на вкус и цвят няма приятели ;) .

Аустрайдерите в реалния свят си търсят вниманието във виртуалния. И той самия не си вярва на безсмислиците които пише, но му се обръща внимание и човека се чувства значим :)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 01 яну 2014 17:07

grossman написа:
Alex написа:
W84me написа:И аз съм разочарован! Не може на такъв празник да си пробутват малоумните лозунги! Хората са отишли там да се забавляват, а не да се занимават с глупостите на 20-30 човека на площада!

малоумен лозунг? :roll:

"Не сме народ, а мърша" - Васил Левски :mrgreen:

едит: Успешна нова година, съфорумници! :)

Това не го ли е казал Дядо Вазов?

Леле леле :oops:

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...