Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Мнениеот Безкомпромисен » 29 дек 2013 15:13

Mitko-Levskar написа:
Безкомпромисен написа:За съжаление това е жестоката истина!Нормалните хора бягат от съветския концлагер наречен антинародна република България към свободния свят , за да имат възможнот да се реализират, защото когато 69 години те управляват комунистически престъпници , няма как да се реализираш и държавата да върви напред! Комунистическите престъпници за 69 години ограбиха държавата , донесоха физическа , морална , икономическа , духовна разруха - всякаква разруха донесоха със себе си тези човекоподобни създания комунистите! Ако дойде една нормална българска власт всички тези комунистически престъпници ще бъдат натикани по затворите и концлагерите , за да не могат да пръкат болшевишко-комунистическата си зараза!
Бог да пази България от комунисти!

Жеков,я кажи къде скри партийната червена книжка,а? :?:

Аз нямам червена партийна книжка!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 29 дек 2013 15:16

"Има три вида лъжи: лъжи, долни лъжи и статистика".

Докато се вдъхновяваме или се влияем от някакви статистики и си драскаме по форумите нищо не можем да направим. Темата според мен е безмислена, тъй като се уповава на някакво си проучване. Кой го е правил, как го е правил, въобще работата си е баш пунта мара.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2013 15:53

counterstrike написа:Дал съм му ултиматум да товари тенджерите на каруцата и да тръгва. Малко кофти е, после като ходим по Европа и като кажеш, че си българин ония ми викат, "Абе не си българин, ти си бял, а те са мургави"...как да им обясниш особеностите на индо-арийските племена заселили се по нашите земи като съпътстващо, турската инвазия племе...но ще го преживеем. Въпрос на едно поколение.

Това е вярно, на мен в Австрия ми казаха точно същото: Ти не си българин, ти не си черен!
Но е бял кахър. А който иска-да емигрира, там има бол гъзове за бърсане и кенефи за миене.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 29 дек 2013 15:57

PFC Litex написа:Няма нищо лошо в това човек да търси по-добро заплащане, не живеем в родово-общинния строи и границите пред всеки са отворени да реализира собствените си знания и способности.
Десетки мои познати работят в земеделието във Франция и получават 10 евро на час, седмично имат по 45 часа, а месечно по 180, това са 1800 евро, какъвто и стандарт да има у нас подобна заплата няма, кой да ти даде.

Семейно са там (мъж и жена) и заработват по 3600 евро и над 2000 спестяват, което прави годишно обърнато в наши пари над близо 50 000лв, така че темата е леко тъпичка.

Ми дай малко връзки и на мен да заработвам по толкова :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 дек 2013 16:28

Да си заминават :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

pomiqr116

Мнениеот pomiqr116 » 29 дек 2013 17:33

Дано да се разкара тая паплач от държавата. Такива хора не с анужни. Те живеят да се оплакват и живеят, за да се оплакват. Да ходят да слугуват. България е преживяла 5 века Османско робство, Балканска война, Междусъюзническа и 2 Световни войни, но хората са оставали и са се борили, а тези които са заминавали са се връщали и са работили за България в едни много по-тежки времена. Но днес поради липсата на войни расте едно метеросексуално поколение, което си слага лак за нокти, стои пред огледалото и посещава козметичния салон повече от жените. Прав им път на ревльовците.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 29 дек 2013 17:47

Всичко зависи от това как се е устроил човек и какви са потребностите му.Аз лично не бих емигрирал-но живея в собствено жилище/не панелка,а семейна къща на три етажа заедно с родителите ми/.Заплатата общо на мен и жена ми е 2000 лева на месец-наистина не е кой знае какво,но не плащам наем и тези пари ни стигат за един сравнително приличен живот.Редовно излизам по заведения,ходя на почивка два пъти в годината.Карам кола на 15 години и не мисля скоро да я сменям,но това е положението.Докато имам приятел в Англия,който получава заедно с жена си по 3500 паунда на месец.Но живеят на квартира,за детска градина на детето си плаща по 1000 паунда.Пътува до работа по 2 часа и рядко си позволява да ходи по заведения.Наистина е спестил пари,но аз такъв живот не бих живял.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 дек 2013 18:07

mirodes написа:Всичко зависи от това как се е устроил човек и какви са потребностите му.Аз лично не бих емигрирал-но живея в собствено жилище/не панелка,а семейна къща на три етажа заедно с родителите ми/.Заплатата общо на мен и жена ми е 2000 лева на месец.

А ако заплатите ви бяха общо 500- 600 на месец,както са на хиляди семейства у нас,дали нямаше да звъннеш на приятеля си в Англия ? ;)

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 29 дек 2013 20:34

mirodes написа:Всичко зависи от това как се е устроил човек и какви са потребностите му.Аз лично не бих емигрирал-но живея в собствено жилище/не панелка,а семейна къща на три етажа заедно с родителите ми/.Заплатата общо на мен и жена ми е 2000 лева на месец-наистина не е кой знае какво,но не плащам наем и тези пари ни стигат за един сравнително приличен живот.Редовно излизам по заведения,ходя на почивка два пъти в годината.Карам кола на 15 години и не мисля скоро да я сменям,но това е положението.Докато имам приятел в Англия,който получава заедно с жена си по 3500 паунда на месец.Но живеят на квартира,за детска градина на детето си плаща по 1000 паунда.Пътува до работа по 2 часа и рядко си позволява да ходи по заведения.Наистина е спестил пари,но аз такъв живот не бих живял.

Тия легенди, т.е. лъжи за високи заплати сме ги слушали хиляди пъти, ве4е. Не ви ли омръзна, бе ма...ма му стара :?: :!: :oops: Кво искаш да кажеш, 4е двамата вземате по около 1000лв., грубо казано. И най-интересното е да кажеш като се събуди, какво стана :?:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2013 20:37

Заглавие:
Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

И анкетата сред хора на кило ракия ли е правена или са подбрали 50 души, които търсят реализация навън?
Ако говорим за хора, които СЕРИОЗНО обмислят ЕМИГРАЦИЯ (не гурбет), процента ще е ама в пъти по-малък.
Едно е да отидеш там да поработиш временно, друго е да се установиш както е лафа бетон арме и бъдещето ти да е гарантирано за цял живот. И българина го знае това. Па и циганина...

И въобще много от излязлите зад граница не емигрират в чужбина а отиват да работят там и се връщат. Сигурно всеки познава поне няколко човека, които са ходили за година, 2 или 5 на този принцип, а други всяка година работят някакво време в чужбина.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”