THE G.A.M.E написа:Captain Stottlemeyer написа:THE G.A.M.E написа:
По-Русия изпитват носталгия хората от 50 г. нагоре.
Между 40 и 50 г. нещата са фифти/фифти.
Аз, понеже съм в диапазона 30-40 г. от което следва, че ареалът ми на познати е предимно с хора от този възрастови диапазон, спокойно мога да кажа, че почти никой не харесва Русия и руснаците.
А пък за хората под 30-те, да не говорим... Те даже с удоволствие трепят руснаци във видеоигрите.![]()
Та така... Руснаците са ни толкова братя, колкото си приличат китайците и египтяните.
Всичко останало са небивалици, на хора с промити мозъци.
По това мнение може доста да се поспори, дори само заради обстоятелството, че ти приятелю не представляваш представителна извадка на българското население на възраст между 30 и 40 години.Изреченията с болдвания текст са (извинявай колега) пълни глупости.
Колега, със сигурност мога да давам пример с хора, които са в моя годишен диапазон.
Както съм посочил, всекидневните ми контакти са на 90 % с такива.
Ти не познаваш приятелите, близките и познатите ми.
Щом съм го написал това, значи е вярно.
Докато за младите имам наблюдения, понеже е свързано с работата ми.
Категорично го заявявам, че поне 80 % от хората между 16 - 30 години, не харесват Русия и руснаците.
Кой-както иска да си го интерпретира ...
Всеки има право на мнение. Няма да споря с теб. И двамата не разполагаме с конкретни данни. Нищо чудно голяма част от неграмотното младо поколение, което за съжаление е нашето бъдеще, да не харесва Русия и руснаците. Все пак, тези деца през живота си не са говорили с руснак (те просто не знаят езика). Едва ли са прочели и една руска книга, или са гледали поне един руски филм. Виж, във видеоигрите, където избиват руснаци, сигурно са добри...

Аз съм контактувал доста (основно по работа) с руснаци, украинци, поляци, турци, гърци, германци (немски възпитаник съм), австрийци, унгарци, сърби, българи от Македония, албанци... Имам създадено известно мнение за тези националности, но темата е доста дълга. Все пак от всички бих предпочел руснаците и германците.

П.П. Ето малко информация за младите русофоби, защото някои от тях може би (ще) си изкарват хляба в туристическия бизнес:
"Трета година се задълбочава отливът на туристи от Германия, Великобритания и Скандинавските страни от българското Черноморие. В същото време групата на гостите от Русия продължава да нараства, съобщава "Капитал daily". През 2011 г. за първи път руските туристи станаха най-голямата група от около 600 хил. като изпревариха тези от Германия. От 2003 г. насам германските посетители са около 500-550 хил."
http://www.dnevnik.bg/biznes/turizam/20 ... uristi_ot/