urkoto написа:counterstrike написа:urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.
Турко, за теб знаем, всичко знаем. За теб е нормално да има джамии, българите са мургави, Костов е номер 1, но и Ибрикчи Боко не е за изхвърляне и т.н.
Болеше ли много сюнета?
Турко, между другото съм кръстен в най-старата църква в Шумен. Имам си и кръщелно свидетелство за доказателство коя религия изповядвам. А ти си имаш рязана бургия за доказателство каква религия изповядваш.
Много злоба в тебе бе, синко! Защо така? Па и всеки твой пост е за надупване до земята и рязани карабини, що така бе, родолюбецо? Кой за каквото си мисли, може би?
Иначе май словата на Уреца уцелиха слабото място, а? А именно, че си много надъхан но нямаш 10 стотинки в джоба да се усмихнеш? Искрена препоръка - гледай повече в собствената си паничка, а не какво били направили хората. Току-виж променило живота ти към по-добро, хванеш се за ръце и свърши нещо полезно за обществото, вместо само да висиш на врата на работещия човек с ТЕЛК-ове и помощи.
Отново, много си прав.