Всички новородени с чипове от май 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всички новородени с чипове от май 2014

Мнениеот Eminem » 26 дек 2013 21:36

vaskonti написа:Тоест, техническият прогрес е измислен с цел да ни следят, така ли? Ами да си бяхме останали на нивото от 12 век, как ти се струва?

Зависи в каква сфера. Някой технологии са измислени за удобство и забавление на хората, други за следене.
Някой и за двете.

Не мога да разбера защо мислите, че чиповете са глупости, след като вече се чипират кучета, а в някой държави чипирането на хора е доброволно. Въпрос на време е да стане задължително.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 дек 2013 22:08

vaskonti написа:Тоест, техническият прогрес е измислен с цел да ни следят, така ли? Ами да си бяхме останали на нивото от 12 век, как ти се струва?

И за военни цели. Ама следенето е част от войната де. :mrgreen:
Технологиите не са морална категории. Те са нещо неутрално и всичко зависи от това как са използвани.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 дек 2013 22:09

Eminem написа:

Зависи в каква сфера. Някой технологии са измислени за удобство и забавление на хората, други за следене.
Някой и за двете.

Не мога да разбера защо мислите, че чиповете са глупости, след като вече се чипират кучета, а в някой държави чипирането на хора е доброволно. Въпрос на време е да стане задължително.

vaskonti написа:Ами да си бяхме останали на нивото от 12 век, как ти се струва?

:roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 дек 2013 22:22

Микрочиповете са с размерите на оризово зърно и са базирани на пасивната технология НВО (NWO), уточнява frognews.bg.

Има си и добра страна, малчуганите ще ловят HBO без месечен абонамент. :mrgreen: Яко, остава само да им инсталират дисплей и литиево-йонна батерия да не остава чипа без ток. :lol:
За кво ще им са изобщо ваксини, нека им качат и антивирусна или още по-надеждно anti theft програма, ще се заключват сами при отвличане, а родителят ще получава смс със снимка на похитителите, може и географска ширина и дължина да получи.:)
Да ти писне от тъпотии.. :lol:
Що не чипират некой депутат да разбере обществеността къде си харчи заплатата, ами ще тормозят децата. Смотаняци, дай им само да дерат бедния народ-едната година с декодери, другата с чипове и на кои новородени ще ги слагат като стават все по-малко и по-малко децата?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 дек 2013 23:04

Е, не е казано, че трябва да си седим в 12 век. Нека да се развиваме технологично, но да не се използва за лоши цели.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 дек 2013 23:13

Има един професор по Кибернетика в Университета в Рединг, казва се Кевин Уоруик, който доброволно се е превърнал в киборг, вие тук се вайкате за някакво чипче колкото оризово зърно. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 дек 2013 23:22

Eminem написа:

Е, не е казано, че трябва да си седим в 12 век. Нека да се развиваме технологично, но да не се използва за лоши цели.

Ами, неизбежно е. Дори през 12 век лъковете са използвани не само за лов, но и за война. Трябвало ли е да забранят лъковете? Ами кремъклийките няколко години по-късно?
Дори ти би трябвало да признаеш, че тези чипове могат да се използват и за добро, освен за лошо. При положение, че аз смятам, че никой няма да седне да ме следи специално мен, без да съм дал някакъв повод за това, то аз виждам първо положителните неща от тези чипове.
Сега, тук има хора, които ще почнат да ми обясняват как с тези чипове ще се контролират и мислите ни. Аз срещу такива "аргументи" не искам да споря защото ще се наложи аз да доказвам, че такъв контрол няма, докато въпросните хора по принцип не намират за нужно да доказват твърденията си. Те или ще ми кажат каква заблудена овца съм и/или ще ми дадат за доказателство линк към оня сайт за паралелна реалност. Общо взето с това се изчерпва желязната им аргументация. Явно са убедени, че техните мисли не са контролирани, след като осъзнават тези факти и се борят срещу тях, макар и виртуално.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 дек 2013 23:26

vaskonti написа:Ами, неизбежно е. Дори през 12 век лъковете са използвани не само за лов, но и за война. Трябвало ли е да забранят лъковете? Ами кремъклийките няколко години по-късно?
Дори ти би трябвало да признаеш, че тези чипове могат да се използват и за добро, освен за лошо. При положение, че аз смятам, че никой няма да седне да ме следи специално мен, без да съм дал някакъв повод за това, то аз виждам първо положителните неща от тези чипове.
Сега, тук има хора, които ще почнат да ми обясняват как с тези чипове ще се контролират и мислите ни. Аз срещу такива "аргументи" не искам да споря защото ще се наложи аз да доказвам, че такъв контрол няма, докато въпросните хора по принцип не намират за нужно да доказват твърденията си. Те или ще ми кажат каква заблудена овца съм и/или ще ми дадат за доказателство линк към оня сайт за паралелна реалност. Общо взето с това се изчерпва желязната им аргументация. Явно са убедени, че техните мисли не са контролирани, след като осъзнават тези факти и се борят срещу тях, макар и виртуално.

Знаеш ли кой е най-ценният ресурс?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ORlee
Контакти:

Мнениеот ORlee » 26 дек 2013 23:38

Добре би било чиповете да имат функцията и на рутер.Така ще има безплатен интернет в целия ЕС с огромен обхват! :lol:

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 26 дек 2013 23:53

Във ''НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА'' има цитирано интервю със един илюминат,който казва,че ние за тях не се различаваме по-нищо от животните.Парадокса е,че точно преди ден-два прочетох за тези чипове в книгата на Хелсинг и не исках да повярвам,а ето сега новината излезе.

Върни се в “Свободна зона”