Eminem написа:vaskonti написа:Ами да си бяхме останали на нивото от 12 век, как ти се струва?
Е, не е казано, че трябва да си седим в 12 век. Нека да се развиваме технологично, но да не се използва за лоши цели.
Ами, неизбежно е. Дори през 12 век лъковете са използвани не само за лов, но и за война. Трябвало ли е да забранят лъковете? Ами кремъклийките няколко години по-късно?
Дори ти би трябвало да признаеш, че тези чипове могат да се използват и за добро, освен за лошо. При положение, че аз смятам, че никой няма да седне да ме следи специално мен, без да съм дал някакъв повод за това, то аз виждам първо положителните неща от тези чипове.
Сега, тук има хора, които ще почнат да ми обясняват как с тези чипове ще се контролират и мислите ни. Аз срещу такива "аргументи" не искам да споря защото ще се наложи аз да доказвам, че такъв контрол няма, докато въпросните хора по принцип не намират за нужно да доказват твърденията си. Те или ще ми кажат каква заблудена овца съм и/или ще ми дадат за доказателство линк към оня сайт за паралелна реалност. Общо взето с това се изчерпва желязната им аргументация. Явно са убедени, че техните мисли не са контролирани, след като осъзнават тези факти и се борят срещу тях, макар и виртуално.