Искренчол, къде си бе?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Патета, песента е тази:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6LyLkcwIiqI[/youtube]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Моля свържете се с администратора за повече информация.
Причина: Прави си паметника от сега. Кажи си датата и часа на смъртта? На дедо да му лапаш патлака.
Бан по потребителско име.
Левски София 1914 написа:Наистина се убеждавам, че в този форум модераторите за дрогирани и убити от Господ.
Вие сте изгонен от този форум до 31 Дек 2013 21:15.Моля свържете се с администратора за повече информация.
Причина: Прави си паметника от сега. Кажи си датата и часа на смъртта? На дедо да му лапаш патлака.
Бан по потребителско име.![]()
![]()
![]()
![]()
Да сте живи и здрави. Нека Господ ви дари с най-лошото! Весели празници, тъпи модератори!
Левски София 1914 написа:Наистина се убеждавам, че в този форум модераторите за дрогирани и убити от Господ.
Вие сте изгонен от този форум до 31 Дек 2013 21:15.Моля свържете се с администратора за повече информация.
Бан по потребителско име.![]()
Да сте живи и здрави. Нека Господ ви дари с най-лошото! Весели празници, тъпи модератори!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта