Най-хубавите години от нашия живот
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Най-хубавите години от нашия живот
Да си пожелаем и да се надяваме тепърва да предстоят най-хубавите ни години!
wannabe написа:donDiego написа:wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiegoМожеше да споделиш къде е поне
В подписа, годините са 77, не са 86
И на тебе не ти е лесно колега
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html
И на УЕФА ли

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- Captain Stottlemeyer
donDiego написа:wannabe написа:donDiego написа:wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiegoМожеше да споделиш къде е поне
И на УЕФА ли
Значи, ако допуснем, че информацията на УЕФА е вярна (а тя не винаги е такава), "грешката" е фактическа, а не правописна, дон Диего - трябва да четеш повече...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
За всеки човек е строго индивидуално!
Едни ще кажат 60-те,други 70-те,трети 80-те и тн.т...
Иначе по отношение на мода,музика,кино,ТВ,спорт,субкултури,60-те и 80-те години определено водят в класацията
Едни ще кажат 60-те,други 70-те,трети 80-те и тн.т...
Иначе по отношение на мода,музика,кино,ТВ,спорт,субкултури,60-те и 80-те години определено водят в класацията

- nicromanser
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Tommi написа:Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.
Ами посочи някои, недей като един известен форумен трол само да повтаряш думата "факт", защото започва да се изтърква вече от много употреба.Или искаш да кажеш, че предпочиташ да си на 60 като мен, вместо на 20-30!?...
![]()
Лично за мен най-хубавите и безгрижни години от моя живот бяха годините в гимназията и института, значи периодът 1968 - 1980 (без двете години в казармата).![]()
П.П. Между другото, след кратка справка установих - ти беше написал преди около година във форума, че 2012 година е била много лоша за теб, как си изкарал изобщо преди това!?...
ооо капитана харесва времената на комунизма, а иначе се прави в други теми на демократ и антикомунист!!! странно странно...
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Tommi написа:Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.
Няма как в годините на войни да е било по добре

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
donDiego написа:wannabe написа:donDiego написа:wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiegoМожеше да споделиш къде е поне
И на УЕФА ли
Е какво Уефа не може да сгреши, по същия начин по който и ти сбърка? Ако смяташ, че са толкова безгрешни, направи им църква и почни да им се молиш! Жълтото Платини

Не обичам да намесвам лични черти, но май за съжаление си [offtopic]балък[/offtopic]! Иначе казано, няма какво да се обеснявам повече

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

-
Само съм чувал, че през 70-те, дори тук в БГ се е живеело добре.
И като казвам добре, имам на предвид, че хората са си правили масово купони ( най-вече в дом. обстановка, което е нормално с оглед на това, че като цяло заведенията тип "дискотека", са били доста малко ) ... Също така, за ужас на комунистите, секс-а е бил масово явление между младите.
Та, така... Живели са си на макс хората, макар че е имало ограничения... Но от разкази на потърпевши
( съвременници на събитията ) ... Това, да се заблуди кварталният или милицията, също влизало в купона.
За 80-те донякъде мога да говоря от личен опит.
Като човек роден точно в 1980 г. имам ясни спомени след 4-тата си година.
Идеалка беше.
Както в училище, така и през останалото време.
Абсолютно безгрижие за децата... За родителите е трудно да се каже, защото и да е имало нещо, като трудности и неприятности, кой родител е искал децата му да узнават за това.
Но за мен лично, най-яките години бяха между 1990-2000 г.
Хеле, мутренските времена си бяха класика.
Става дума за годините между 1993 и 1998.
Останал съм с впечатление, че като цяло през 90-те навлязоха щурите купони в България.
Купоните по-западен принцип, ние ест. си ги по-българихме и забавата беше на макс.
Също така, тогава все още не бяха навлезли компютрите и веселието с приятели беше целодневно, а простотиите - ежедневие.
А полицията не беше и особено строга.
Разнообразието от филми и музика, също спомагаше за това, през 90-те да се прекарва добре свободното време.
Та така... 90-те са най-яките години, в моята класация.
И като казвам добре, имам на предвид, че хората са си правили масово купони ( най-вече в дом. обстановка, което е нормално с оглед на това, че като цяло заведенията тип "дискотека", са били доста малко ) ... Също така, за ужас на комунистите, секс-а е бил масово явление между младите.

Та, така... Живели са си на макс хората, макар че е имало ограничения... Но от разкази на потърпевши
( съвременници на събитията ) ... Това, да се заблуди кварталният или милицията, също влизало в купона.

За 80-те донякъде мога да говоря от личен опит.

Като човек роден точно в 1980 г. имам ясни спомени след 4-тата си година.
Идеалка беше.
Както в училище, така и през останалото време.
Абсолютно безгрижие за децата... За родителите е трудно да се каже, защото и да е имало нещо, като трудности и неприятности, кой родител е искал децата му да узнават за това.
Но за мен лично, най-яките години бяха между 1990-2000 г.
Хеле, мутренските времена си бяха класика.
Става дума за годините между 1993 и 1998.

Останал съм с впечатление, че като цяло през 90-те навлязоха щурите купони в България.
Купоните по-западен принцип, ние ест. си ги по-българихме и забавата беше на макс.
Също така, тогава все още не бяха навлезли компютрите и веселието с приятели беше целодневно, а простотиите - ежедневие.
А полицията не беше и особено строга.

Разнообразието от филми и музика, също спомагаше за това, през 90-те да се прекарва добре свободното време.
Та така... 90-те са най-яките години, в моята класация.

Много е хубава идеята на инициативата, ще я следя с интерес. Аз имам преки наблюдения само от последните 2 десетилетия и бих казал, че тенденциите в много отношения са негативни. Вероятно съпоставям безгрижните игри от детството с купа от проблеми, които ме съпровождат понастоящем и е много трудно човек да напусне този начин на мислене, но все пак:
хората в днешно време са отчуждени, поробени от съвременните технологии, все по-рядко завързват контакти, масово дават парите си за безсмислени неща, масово са поробени от заеми, зомбирани са от реклами и сериали, образованието, летвата в него и грамотността с всяка година вървят надолу, музиката и киното се опростачват с всяка изминала година и отделните песни и филми все повече и повече започват да си приличат, върлува ценностен хаос, апатия и непукизъм, безперспективност. Дори и по празниците през зимата настроението по улиците е някак си тягостно и хората са угрижени и студени. Преди не беше така.
Най-хубавите ми години определено не са сега, въпреки че според възрастта ми не би трябвало да е така.
хората в днешно време са отчуждени, поробени от съвременните технологии, все по-рядко завързват контакти, масово дават парите си за безсмислени неща, масово са поробени от заеми, зомбирани са от реклами и сериали, образованието, летвата в него и грамотността с всяка година вървят надолу, музиката и киното се опростачват с всяка изминала година и отделните песни и филми все повече и повече започват да си приличат, върлува ценностен хаос, апатия и непукизъм, безперспективност. Дори и по празниците през зимата настроението по улиците е някак си тягостно и хората са угрижени и студени. Преди не беше така.
Най-хубавите ми години определено не са сега, въпреки че според възрастта ми не би трябвало да е така.

Последна промяна от doktora25 на 18 дек 2013 22:50, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!