Най-хубавите години от нашия живот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

oldcapital89
Контакти:

Re: Най-хубавите години от нашия живот

Мнениеот oldcapital89 » 18 дек 2013 14:33

Да си пожелаем и да се надяваме тепърва да предстоят най-хубавите ни години!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 дек 2013 14:34

wannabe написа:
donDiego написа:
wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiego :oops: Можеше да споделиш къде е поне :evil:

В подписа, годините са 77, не са 86 ;)

И на тебе не ти е лесно колега 8-)

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html
И на УЕФА ли :?:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 дек 2013 14:51

donDiego написа:
wannabe написа:
donDiego написа:
wannabe написа:Извинявам се че съм допуснал правописна грешка donDiego :oops: Можеше да споделиш къде е поне :evil:

Значи, ако допуснем, че информацията на УЕФА е вярна (а тя не винаги е такава), "грешката" е фактическа, а не правописна, дон Диего - трябва да четеш повече... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 дек 2013 15:02

За всеки човек е строго индивидуално!
Едни ще кажат 60-те,други 70-те,трети 80-те и тн.т...
Иначе по отношение на мода,музика,кино,ТВ,спорт,субкултури,60-те и 80-те години определено водят в класацията ;)

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 18 дек 2013 16:21

Captain Stottlemeyer написа:
Tommi написа:Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.

Ами посочи някои, недей като един известен форумен трол само да повтаряш думата "факт", защото започва да се изтърква вече от много употреба. 8-) Или искаш да кажеш, че предпочиташ да си на 60 като мен, вместо на 20-30!?... 8-)
Лично за мен най-хубавите и безгрижни години от моя живот бяха годините в гимназията и института, значи периодът 1968 - 1980 (без двете години в казармата). :)
П.П. Между другото, след кратка справка установих - ти беше написал преди около година във форума, че 2012 година е била много лоша за теб, как си изкарал изобщо преди това!?... :lol:

ооо капитана харесва времената на комунизма, а иначе се прави в други теми на демократ и антикомунист!!! странно странно...
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 дек 2013 16:24

Tommi написа:Нещата са ясни. Всяко десетилетие е по-добро от предходното. И това не е за последните 50-60 години, а откакто съществува светът. Много хора имат някаква носталгия към миналото, в което няма нищо лошо, но това не прави тогавашния живот най-добър. Фактите са си факти.

Няма как в годините на войни да е било по добре :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 дек 2013 16:40

donDiego написа:
wannabe написа:
donDiego написа:

Е какво Уефа не може да сгреши, по същия начин по който и ти сбърка? Ако смяташ, че са толкова безгрешни, направи им църква и почни да им се молиш! Жълтото Платини :lol: :lol: :lol:
Не обичам да намесвам лични черти, но май за съжаление си [offtopic]балък[/offtopic]! Иначе казано, няма какво да се обеснявам повече 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2013 17:33

Само съм чувал, че през 70-те, дори тук в БГ се е живеело добре.

И като казвам добре, имам на предвид, че хората са си правили масово купони ( най-вече в дом. обстановка, което е нормално с оглед на това, че като цяло заведенията тип "дискотека", са били доста малко ) ... Също така, за ужас на комунистите, секс-а е бил масово явление между младите. :mrgreen:
Та, така... Живели са си на макс хората, макар че е имало ограничения... Но от разкази на потърпевши
( съвременници на събитията ) ... Това, да се заблуди кварталният или милицията, също влизало в купона. :lol:

За 80-те донякъде мога да говоря от личен опит. :roll:
Като човек роден точно в 1980 г. имам ясни спомени след 4-тата си година.
Идеалка беше.
Както в училище, така и през останалото време.
Абсолютно безгрижие за децата... За родителите е трудно да се каже, защото и да е имало нещо, като трудности и неприятности, кой родител е искал децата му да узнават за това.

Но за мен лично, най-яките години бяха между 1990-2000 г.
Хеле, мутренските времена си бяха класика.
Става дума за годините между 1993 и 1998. :mrgreen:
Останал съм с впечатление, че като цяло през 90-те навлязоха щурите купони в България.
Купоните по-западен принцип, ние ест. си ги по-българихме и забавата беше на макс.
Също така, тогава все още не бяха навлезли компютрите и веселието с приятели беше целодневно, а простотиите - ежедневие.
А полицията не беше и особено строга. :mrgreen:

Разнообразието от филми и музика, също спомагаше за това, през 90-те да се прекарва добре свободното време.
Та така... 90-те са най-яките години, в моята класация. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 дек 2013 18:54

Много е хубава идеята на инициативата, ще я следя с интерес. Аз имам преки наблюдения само от последните 2 десетилетия и бих казал, че тенденциите в много отношения са негативни. Вероятно съпоставям безгрижните игри от детството с купа от проблеми, които ме съпровождат понастоящем и е много трудно човек да напусне този начин на мислене, но все пак:
хората в днешно време са отчуждени, поробени от съвременните технологии, все по-рядко завързват контакти, масово дават парите си за безсмислени неща, масово са поробени от заеми, зомбирани са от реклами и сериали, образованието, летвата в него и грамотността с всяка година вървят надолу, музиката и киното се опростачват с всяка изминала година и отделните песни и филми все повече и повече започват да си приличат, върлува ценностен хаос, апатия и непукизъм, безперспективност. Дори и по празниците през зимата настроението по улиците е някак си тягостно и хората са угрижени и студени. Преди не беше така.
Най-хубавите ми години определено не са сега, въпреки че според възрастта ми не би трябвало да е така. :roll:
Последна промяна от doktora25 на 18 дек 2013 22:50, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”