Беларуско селце 22 години след края на СССР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Беларуско селце 22 години след края на СССР

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2013 15:06

Както винаги все ще се намери някой боклук да плюе по хубавото.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2013 15:10

forever bluet написа:И защо не си написал името на това селце? Тъпата ти комунистическа пропаганда я пробутвай на някой друг! Бедната ти е фантазията,какви богати села има по Българското море,из Пирин и Рила , в Тракия и къде ли не. Ако вземе някой да подбере снимки ще се уплашиш и ти даже! Ама дървена комунистическа чутура не увира! Бягай в милиционерски Беларус да живееш. Или в Северна Корея. Гледай само да не те екзекутират по стар комунистически обичай!

Я дай сега информация за тези богати села, че на мен фантазията ми е голяма. Ама като гледам твоята е направо в орбитата.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 дек 2013 15:13

forever bluet написа: Бедната ти е фантазията,какви богати села има по Българското море,из Пирин и Рила , в Тракия и къде ли не. Ако вземе някой да подбере снимки ще се уплашиш и ти даже!

Посочи ми едно такова село и ще се съглася с теб.
В България освен в по големите градове навсякъде другаде е мизерия, по селата останаха само стари хора, цигани и турци. Просто не ми се говори за това.
И най накрая се спрете с тъпите политически пристрастия, не разбирате ли, че в България всичко е едно .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 дек 2013 15:15

Луда работа , защо не ходите там бе ЧБ :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2013 15:17

stefani написа:Луда работа , защо не ходите там бе ЧБ :lol:

Мъжко ли си, женско ли си, не те знам. Ама определено си тъпичко. Навремето ни учеха, че хубавото е за пример. Сега май ви учат само да се подигравате и злобеете по всичко.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 дек 2013 15:30

не ме предизвикай да ти кача други снимки от селце в Беларус ама тоя път истинско

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2013 15:43

stg333 написа:не ме предизвикай да ти кача други снимки от селце в Беларус ама тоя път истинско

Кое не му е истинското? Имат си и сайт хората. Качи на едно българско, че после вади кирливите ризи на хората!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 дек 2013 15:49

"Привет другари! От известно време забелязвам нарастващи враждебни настроения от страна на платените капиталистически драскачи! То не бяха обиди, то не бяха квалификации по адрес на строителите на съвременна България и истинските патриоти! След дълги часове на размишления и задълбочен анализ на ситуацията, стигнах до кардиналното решение да се оттегля от политическия форумен живот и да дам възможност за развитие и път на младите комсомолци! Искам да Ви помоля за прошка и за разбиране от ваша страна! Не, това не е бягство! За да не остана неразбран, считам за уместно да поясня, че отивам при истински нуждаещите се потребители в друг форум! Не трябва да бъдем егоисти и да пазим истинските добродетели само за нас! Да, битката е трудна и неравна, но ние сме свикнали! Пътят е дълъг и труден, но е озарен от червената, комунистическа петолъчка от емблемата на любимия ни ЦСКА! И от трибуната на форума искам с пълно гърло да извикам: СБОГОМ ДРУГАРИ, МОМЧЕТО СИ ОТИВА! ЧАПАЕВ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С ВАС! И НЕКА ЧЕРВЕНАТА ПЕТОЛЪЧКА НА ЦСКА БДИ НАД ВСИЧКИ НАС!"

К'во стана бе, Василий Иванович, защо се върна!?... :o Май паричките преди Коледа свършиха и реши да заработиш още някой лев с твоето бойко червено перо!?... :lol: Дерзай другарю, докато има балъци, ще виреят и агитатори като теб. Ти поне си изкарваш хляба честно - не крадеш, за разлика от твоите другари на "Позитано" 20 и аркадашите на "Стамболийски" 45А... 8-)

"Беларусь вошла в пятёрку рейтинга самых бедных стран мира, составленном компанией Business Insider (США).
Об этом говорится в материалах, опубликованных 22 февраля на сайте компании, сообщает ИА REGNUM.
В составленный компанией "Индекс нищеты-2013" (Misery Index-2013) вошли 197 стран мира, но Беларусь - единственная из европейских стран в первой пятёрке. В ТОП-5 рейтинга попала еще одна постсоветская республика - Туркмения (4-е место)..."

http://eurobelarus.info/news/policy/201 ... -mire.html
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 14 дек 2013 16:02

stg333 написа:не ме предизвикай да ти кача други снимки от селце в Беларус ама тоя път истинско

Статията и снимките са от cofe news! И те ли да са "платени комунистически драскачи"!

http://worldtodaybg.com/2013/12/13/%D0% ... B0-%D1%81/
Последна промяна от Чапаев на 14 дек 2013 16:20, променено общо 1 път.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

muki76
Контакти:

Мнениеот muki76 » 14 дек 2013 16:04

Аз предпочитам да живея в добре подреден и уреден комунизъм какъвто виждам на снимките от колкото в тази "демокрация" която е тук.Какъв е смисъла на демокрацията щом като нашите начини на ИЗБОР се свеждат до старите или новите комуняги всички са еднакви.А колкото до темата сериозно ако има начин бих тръгнал веднага на там със цялото си семейство стига да знам чеще има работа

Върни се в “Свободна зона”