Пушачите останаха с цигара в уста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пушачите останаха с цигара в уста

Мнениеот CTAHKO » 12 дек 2013 15:46

mtaraduda написа:
CTAHKO написа:
mtaraduda написа:С кеф бих се оплакал от всяка отрепка, пушеща на обществени места. Защото вие сте точно това - отрепки.

Ако знаеш и на кой телефон да се обадиш ще е супер :lol: :lol: :lol:

Много забавно а, примат? Като искаш да се тровиш и да мреш, мри си сам. Не натоварвай околните с жалките си навици.

Щото ти като не пушиш и стана безсмъртен :lol: Жалък навик е да си непушач , да се навираш при хора, които пушат и да имаш претенции че те тровели ;) Не ни натоварвай със своите житейски несгоди ;) Иначе ми е забавно, да :lol: Успех с доносите :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 дек 2013 15:46

mtaraduda написа:С кеф бих се оплакал от всяка отрепка, пушеща на обществени места. Защото вие сте точно това - отрепки.

+1

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 12 дек 2013 15:49

CTAHKO написа:
mtaraduda написа:
CTAHKO написа:

Ако знаеш и на кой телефон да се обадиш ще е супер :lol: :lol: :lol:

Много забавно а, примат? Като искаш да се тровиш и да мреш, мри си сам. Не натоварвай околните с жалките си навици.

Щото ти като не пушиш и стана безсмъртен :lol: Жалък навик е да си непушач , да се навираш при хора, които пушат и да имаш претенции че те тровели ;) Не ни натоварвай със своите житейски несгоди ;) Иначе ми е забавно, да :lol: Успех с доносите :lol:

Е то никой не е безсмъртен. Просто не искам да си прекарам дните в кашляне като магаре и дъх на пор. Жалък е твоя навик. Ти пушач ли си роден или си станал такъв? Не съм длъжен да търпя в заведение да не мога да видя нищо 1 метър пред мен заради такива като теб. Като искаш да пушиш излизаш и тва е. У лево.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 дек 2013 15:51

Минималната глоба за пушач трябва да е 1000 лв, а за заведението 10 000лв.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 дек 2013 15:52

CTAHKO написа:Нашите законотворци не успяха да променят един неработещ закон :!: Това ясно показва колко са компетентни ;) Ще пушим незаконно 8-)

Всъщност, работи си чудесно.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 дек 2013 15:53

много забавно как управляващата коалиция не успя да прокара точно този закон!
всички други минаха, къде с вето или без, ама точно тая простотия не мина!
усещате ли как бяхме употребени с една единствена цел: да ни се отклони вниманието!
честито на всички ни, абсолютни балъци си останахме!

иначе относно ориенталщината ни и спазването на правилата, то всичко си е в реда на нещата щом на детските площадки майките най-безпардонно си пафкат фасчета, докато наглеждат уж най-съкровеното си - децата!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 дек 2013 15:55

У лево, у десно, това е положението, моето патенце :) Ние ще си пушим, а вие ще се ядосвате, че сме над закона :lol: Лошото е само, че чрез този закон ни причиняват неудобството да не изтърсваме пепелта в пепелници, а в разни приспособени чинийки или купички :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 12 дек 2013 15:57

CTAHKO написа:У лево, у десно, това е положението, моето патенце :) Ние ще си пушим, а вие ще се ядосвате, че сме над закона :lol: Лошото е само, че чрез този закон ни причиняват неудобството да не изтърсваме пепелта в пепелници, а в разни приспособени чинийки или купички :lol:

Мхм ше си пушиш нанайси. Ако живееш в некое населено място с 5 човека пуши си. В средно големи и големи заведения в София ше ми пушиш дедовия. Ходи си по кварталните дупки и си пуши колкото искаш.

dachi91
Контакти:

Мнениеот dachi91 » 12 дек 2013 15:59

Докато се кефите на тва прекараха бюджета.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 дек 2013 16:01

mtaraduda написа:
CTAHKO написа:У лево, у десно, това е положението, моето патенце :) Ние ще си пушим, а вие ще се ядосвате, че сме над закона :lol: Лошото е само, че чрез този закон ни причиняват неудобството да не изтърсваме пепелта в пепелници, а в разни приспособени чинийки или купички :lol:

Мхм ше си пушиш нанайси. Ако живееш в некое населено място с 5 човека пуши си. В средно големи и големи заведения в София ше ми пушиш дедовия. Ходи си по кварталните дупки и си пуши колкото искаш.

Момче, ти от кога не си ходил на заведение :? Тръгнал да ми обяснява какво било в средните и големите заведения в София ;) На мен 8-) :? Май ти си у лево 8-) И то доста :lol:

Върни се в “Свободна зона”