baligo написа:DamonHill написа:Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин. Според мен няма нищо скандално в тези препоръки на ЕС.
Знам, че няма смисъл това мое мнение, никой няма да си промени селското мислене.
Хайде давайте, може да стрелвате обидите - "педал", "********" и пр. Всеки, който има съвременно мислене е такъв. Така е през вашите туземски очи.
Хехех, все едно, че слушам себе си преди 10 години. Имай предвид, че друга песен ще запееш като започнат да образоват момченцето ти, че е съвсем нормално да харесва момченца...
Докато не го усетим на собствения си гръб, не можем да осъзнаем колко е задълбочен проблема и за каква чудовищна пропаганда става дума.
Човек, момченцето ми или момченцето ти, няма как да захаресва момченца повлияно от възпитание. Ти можеш ли да си смениш сексуалната ориентация вследствие на възпитание, щото аз не мога. Освен това аз не мисля, че някои ще ги възпитава да стават гейове. По-скоро ще се дава инфо, че има и такива хора, според някои изследвания са 10 процента. И те също имат право на някакво нормално отношение.