Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Мнениеот DamonHill » 10 дек 2013 10:07

baligo написа:
DamonHill написа:Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин. Според мен няма нищо скандално в тези препоръки на ЕС.
Знам, че няма смисъл това мое мнение, никой няма да си промени селското мислене.
Хайде давайте, може да стрелвате обидите - "педал", "********" и пр. Всеки, който има съвременно мислене е такъв. Така е през вашите туземски очи.

Хехех, все едно, че слушам себе си преди 10 години. Имай предвид, че друга песен ще запееш като започнат да образоват момченцето ти, че е съвсем нормално да харесва момченца...
Докато не го усетим на собствения си гръб, не можем да осъзнаем колко е задълбочен проблема и за каква чудовищна пропаганда става дума.

Човек, момченцето ми или момченцето ти, няма как да захаресва момченца повлияно от възпитание. Ти можеш ли да си смениш сексуалната ориентация вследствие на възпитание, щото аз не мога. Освен това аз не мисля, че някои ще ги възпитава да стават гейове. По-скоро ще се дава инфо, че има и такива хора, според някои изследвания са 10 процента. И те също имат право на някакво нормално отношение.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 10 дек 2013 10:12

DamonHill написа:
bastuna2003 написа:
DamonHill написа:Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин. Според мен няма нищо скандално в тези препоръки на ЕС.
Знам, че няма смисъл това мое мнение, никой няма да си промени селското мислене.
Хайде давайте, може да стрелвате обидите - "педал", "********" и пр. Всеки, който има съвременно мислене е такъв. Така е през вашите туземски очи.

Деца имаш ли?

Не, в каква връзка питаш? Ако детето ми някой ден се окаже гей, сигурно няма да преливам от щастие, но какъв избор ни имал един родител в такава ситуация, да го накара да се чувства нечовек, да го доведе до депресия и самоубийство. Защото, когато такова дете се роди при семейство, в който бащата ще го възпитава да мрази гейовете, точно това става. Точно срещу това се борят хората. Може би има нещо естествено да смятаме, че това е болест или зависи от възпитание. Но науката показва, че се някои хора се раждат така. Това са фактите.

Не бе пич, ти не стопляш! Не е проблем да се окаже гей, а това че ги учат на това. Разбираш ли сега? Това с което расте детето, това което вижда и учи - това е което развива! Човек има хиляди качества, но образователната система не може да развива всички. Часовете по анатомия вече не са достатъчни явно. За съжаление часовете по спорт, изкуство, литература са много по-недостатъчни, ако огледаш младежите около себе си.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 дек 2013 10:13

DamonHill написа:
bastuna2003 написа:

Деца имаш ли?

Не, в каква връзка питаш? Ако детето ми някой ден се окаже гей, сигурно няма да преливам от щастие, но какъв избор ни имал един родител в такава ситуация, да го накара да се чувства нечовек, да го доведе до депресия и самоубийство. Защото, когато такова дете се роди при семейство, в който бащата ще го възпитава да мрази гейовете, точно това става. Точно срещу това се борят хората. Може би има нещо естествено да смятаме, че това е болест или зависи от възпитание. Но науката показва, че се някои хора се раждат така. Това са фактите.

Децата са много лесни за манипулиране. Собственото им мнение се изгражда на това, което чуват от по-възрастните. Когато им говорят няколко пъти седмично, че аджеба хомосексуализмът е нещо много хубаво какво мислиш че ще стане? А който каквото иска да ми говори, но педофилията е пряко свързана с другите сексуални извращения. Абсурд е децата да се учат в нещо, което е природонесъобразно и го има само в човека - хомосексуализъм, транссексуалност и други извращения. Бог да пази България и човечеството от политици и попове педе.расти!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 дек 2013 10:16

baligo написа:Не бе пич, ти не стопляш! Не е проблем да се окаже гей, а това че ги учат на това. Разбираш ли сега? Това с което расте детето, това което вижда и учи - това е което развива! Човек има хиляди качества, но образователната система не може да развива всички. Часовете по анатомия вече не са достатъчни явно. За съжаление часовете по спорт, изкуство, литература са много по-недостатъчни, ако огледаш младежите около себе си.

Много си прав, даже искаха да махат оценките по изобразително изкуство, физическо и музика, което съвсем ще ги обезсмисли като предмети в училище. Да не говорим че в моите часове по изобразително изкуство до 9 клас не е станало дума за нито 1 художник, представям си сега какво е. :x
Но според мен пропагандната машина казва, че някои хора се раждат такива. Много лесно могат да се манипулират научните изследвания в тази посока. Всички хора според мен се раждат нормални, а това са болести и извращения.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 дек 2013 10:18

DamonHill написа:Наистина в тази държава са останали само някакви примитивни хора. Тоя пък се извъди комунист-християнин. Бахти униката. Личните ми наблюдения са, че обикновено най-яростните педаломразци са хора, които нямат много поводи да се чувстват мъжествени и съответно това е техния начин.

На всичкото отгоре комунистът християнин няма нищо против Станишев, Вигенин...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 дек 2013 10:19

В случая няма да хуля Виали, което си е рядкост :mrgreen: Никак не харесвам подобни неща, "спуснати" ни от ЕС :!: Не мисля, че е добра идея да се обучават децата и да им се обяснява точно какво значат и представляват различните сексуални предпочитания. Евентуално родителите могат да го сторят когато намерят за добре. В крайна сметка най-разпространената несериозна обида - "********", ще продължи да се използва :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 дек 2013 10:20

DamonHill написа:
bastuna2003 написа:

Деца имаш ли?

До сега не съм срещал бебе-педал 8-) А ти :? Така че не ми обяснявай как се раждат хората 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 10 дек 2013 10:21

baligo написа:Не бе пич, ти не стопляш! Не е проблем да се окаже гей, а това че ги учат на това. Разбираш ли сега? Това с което расте детето, това което вижда и учи - това е което развива! Човек има хиляди качества, но образователната система не може да развива всички. Часовете по анатомия вече не са достатъчни явно. За съжаление часовете по спорт, изкуство, литература са много по-недостатъчни, ако огледаш младежите около себе си.

Аз лично не съм за хомо-пропаганда, нито за хетеро-пропаганда. И не мисля, че някой има за цел да се прави такава пропаганда. Според мен крайната цел би следвало да бъде, че сексуалната ориентация не е въпрос на избор. И ако цялото общество е възпитано да ги дискриминира и мрази различните, крайния резултат ще бъде, че животът на тези хора, става ад. Според мен това е целта на хората, а не да направи малките деца гейове. Аз лично и не смятам, че може да се влияе на сексуалнтата ориентация. А и такиви лекции е редно да се дават, когато децата са във възраст на съзряване - т.е. тийн годините, а не в първите класове.
А иначе покъртителното състояние на образованието ни е съвсем друга тема.
Лек и успешен ден! Аз тръгвам по работа.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 дек 2013 10:33

Гей-активизмът и всичките му прояви (включително парадите) е абсолютно отрицание на изконните български ценности, съхранили народа ни през най-тежките и мрачни векове.Това пък за мастурбацията направо ме уби :| Православната църква у нас да вземе мерки и да осъди тази резолюция, а не да се правят на глухи.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 10 дек 2013 10:34

Ти си промит мозък! Как може да мислиш така?
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Свободна зона”