Батални сцени пред Парламента, арестуваха две момичета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Батални сцени пред Парламента, арестуваха две момичета

Мнениеот Soulen » 05 дек 2013 16:56

ЕМИЛ написа:
Parmalat написа:
Eminem написа:
Parmalat написа:Най-много ще ми хареса да ти го набия в ass-a.

Тука се напълни с обратни, баси....

Аз съм пансексуален.

това кво ще рече ?

Ще рече, че иска да са еВе с Азис. Това са негови думи от една тема, че Азис бил най-хубав на балканите ли няква подобна простотия :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

haha

Мнениеот haha » 05 дек 2013 16:57

Не е лошо тия, които постоянно обвиняват полицаите да започнат да гледат по- реално на нещата. Вече ми омръзна с тая пропаганда как само ченгетата са виновни, а "ранобудните", милите те са някакви ангелчета.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 дек 2013 16:58

ehh написа:
ЕМИЛ написа:
Parmalat написа:
Eminem написа:
Parmalat написа:Най-много ще ми хареса да ти го набия в ass-a.

Тука се напълни с обратни, баси....

Аз съм пансексуален.

това кво ще рече ?

Кога някой е разбирал какво говори пармалата? Ти пък..

http://www.thefreedictionary.com/pansexual
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 17:00

haha написа:Не е лошо тия, които постоянно обвиняват полицаите да започнат да гледат по- реално на нещата. Вече ми омръзна с тая пропаганда как само ченгетата са виновни, а "ранобудните", милите те са някакви ангелчета.

А обясни ми какво могат да направят едни 160 сантиметрови "пикли" срещу бронираните бизони, че чак и до използване на сила да се стига??? :evil: :evil: :evil:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

pomiqr98

Мнениеот pomiqr98 » 05 дек 2013 17:01

badboy95 написа:Живи и здрави да сте всички безмилостни индивиди тук, пожелавам ви някой ден вашите дъщерички да ги подредят добре "държавните служители", пък после да ви гледат всички сеира.

Нашите дъщери няма да са тъпи, противни и неспазващи законите, което означава, че никой няма да ги бие.

haha

Мнениеот haha » 05 дек 2013 17:02

badboy95 написа:
haha написа:Не е лошо тия, които постоянно обвиняват полицаите да започнат да гледат по- реално на нещата. Вече ми омръзна с тая пропаганда как само ченгетата са виновни, а "ранобудните", милите те са някакви ангелчета.

А обясни ми какво могат да направят едни 160 сантиметрови "пикли" срещу бронираните бизони, че чак и до използване на сила да се стига??? :evil: :evil: :evil:

Тебе, ако дойде някой непознат и те нацапа с боя как ще реагираш?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 05 дек 2013 17:04

Четирима протестиращи от „Ранобудните студенти” бяха задържани, след като блокираха кръстовището на бул. „Мария Луиза” и „Цар Освободител”.Те седнаха на платното и бяха освиркани от недоволни шофьори. Четиримата затрудниха движението на кръстовището. Извикани бяха спецчасти на полицията, но до използването им не се стигна.
Полицаи успяха да избутат от кръстовището протестиращите и ги доведоха до полицейска кола. След това ги откараха към районното.
Според очевидец, обадил се в „Часът на Милен Цветков“, твърди, че те са били бити от униформените.
http://www.bgmak.eu/2013/12/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB/12444/

Ранобудните освен да пречат на софиянци, май с друго не се занимават? Преди време ми разказаха играта, и загубих около 40 минути на ''Раковска''.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 дек 2013 17:05

Parmalat написа:А какви са тези пикли ,че ще цапат полицай с червена боя?!Сега да ги минат всички униформени в ареста!

Ти добре ли си бееее ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 дек 2013 17:09

Libera написа:Аз познавам хора, които са пред парламента и университета всеки ден и всичките до един са "вечни студенти". Те не можеха в гимназията да си напишат името правилно и едвам завършиха, но сега са радетели на демокрацията. Тези хора не са там да променят нещо, те са марионетки. Промяна не се прави с малоумници начело, а с идеи и идеали, а тези нямат ни едното ни другото. Точно затова комунистите не ги вземат насериозно - защото знаят, че не са истински. Сега пак ще слушаме за насилието на полицията, а като ги гледах как блъскат полицаите - то това си е в реда на нещата и е тяхно право. За първи път подкрепям полицията за нещо. Ако правителството не беше безмозъчно, вече тия да са по арестите до един.

Вечно идиотите говорят подобни глупости !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 17:19

haha написа:
badboy95 написа:

Тебе, ако дойде някой непознат и те нацапа с боя как ще реагираш?

Ако е някой значително по-слаб от мен, определено няма да бъда агресивно настроен срещу него, а и тази твоя аналогия е доста безсмислена, тъй като говорим за полицаи и граждани, а не някакви си хора на улицата.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”