viali69 написа:Прекият и непосредствен контакт между хората не може да бъде заменен с никакви свръхмодерни технологии.
Нищо не може да го замени !
Едно време имаше истинско приятелство. Имаше истински взаимоотношения между хората. Фалшът, лицемерието и завистта бяха много по-малко от днес.
Браво на автора на темата, че е описал така реално животът, който имахме ние - децата от 60-те, 70-те и 80-те години.
Благодаря му ! Върна ме в онова незабравимо време на истинския живот и истинските човешки ценности.
Това поредната болшевишко-комунистическа пропаганда! Щастливо детство през 60-те, 70-те и 80-те години е имало само за комунистите, служещи на чужда и враждебна на България страна СССР България е неофициално затрита от картата на Европа , комунистите искаха и официално да я затрият , правейка я 16-та съветска република и никой днес не им търси наказателна отговорност!Истинските българи , които имаха чест и достойство бяха в концлагерите с почернени съдби , комунистите и до ден днешен грабят българския народ, хората в Македония също бяха нещастни, защото тези антибългари комунистите въдедоха изкуствения македонски език по заповед на техния господар СССР! И който говореше на български , го пращаха в Голи Оток,измъчваха и убиваха, това се отнася за комунистическа бивша Югославия, а Пиринска Македония бе същото и бе предадена от комунистическия престъпник - Гошо Тарабата, правеха го насилствено македнци - това е натибългарщина!Комунистите освен македонска искаха да правята тракийска и добруджанска нация по заповед на техния господар СССР, за щастие не успяха!Родината на комунистите не е България , а СССР , те нямат нищо общо с България , просто са родени тук!Преди няколко дена комунистическата БНТ ми спря микрофона да говоря, защото бях разкрил грозната истина за комунистите и специално комунистическия незаконен президент Росен Плевневлиев, който е комунистически престъпник! Всички медии се държат в техните къравави комунистически ръце!Комумистическото робство, което продължава и до днес е най-черното в Българската история въобще!По времето на Царство България хората са били истински щастливи и са имали абсолютно доверие на тези , които са го управлявали, а Цар Борис Трети е бил най-обичаният мъж в независимо и демократично Царство България!
А този дето ми вика , че човекът говори за съвсем други неща не е така, той възхвалява комунистическия престъпник Владимир Путин и пропагандира русофилство , което е почти толкова вредно за българския народ, колкото и комунизма !
Бог да пази България от комунисти!