Рашидов: Хора, седели на масата на Илия Павлов, днес управля

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boyan_kn

Рашидов: Хора, седели на масата на Илия Павлов, днес управля

Мнениеот boyan_kn » 30 ное 2013 09:24

Рашидов: Хора, седели на масата на Илия Павлов, днес управляват България

"Хора, седели на масата на шефа на „Мултигруп" Илия Павлов, днес управляват България".
Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов пред bTV.

„Аз не съм се отрекъл от Илия Павлов, не съм съдник на Илия, но съм виждал нелицеприятни неща на масата на Илия - много политици. Винаги ще помня една негова фраза: „Най-евтиното нещо, което ми струва, е да си купя политик", спомни си Рашидов.

„Тези хора управляват точно в това правителство", каза лаконично той и не пожела да съобщи подробности с аргумента, че „нещата ще излязат едно по едно".

Той нарече извинението на лидера на БСП Сергей Станишев за Възродителния процес, отправено към българските турци от трибуната на съвместния митинг на БСП и ДПС в София, „най-грозния спектакъл в живота ми".

„Нито е работа на Станишев, нито някой го е упълномощил. Възродителният процес го направиха петима човека от ЦК на БКП. Не може едните от ДС да са възродители - българските граждани с какво са виновни, че са ме покръстили петима идиоти и една камара силови структури", заяви Вежди Рашидов, според когото „истината е между редовете в досиетата".

„Отворихме досиетата и какво? Нима хидроенергетиците не продължават да перат пари?" попита депутатът от ГЕРБ. Според него е необходима лустрация.

„Замислете се как едни депутати идват, примерно от кърджалийските села - как така за четири години идваш от село и си тръгваш от парламента успял бизнесмен. Външните пари и политиката формират корпоративната култура", допълни още Рашидов.

Той коментира и обвиненията срещу бившия зам.-председател на парламента и втори човек в ДПС Христо Бисеров, както и тези срещу бившия му колега от кабинета „Борисов" - Цветан Цветанов.

Бисеров е обвинен за извършване на финансови операции със суми, придобити по престъпен начин - 314 529 щатски долара и 117 192 евро, а последното обвинение срещу Цветанов е за присвояване на 50 000 лв. държавни пари.

„Един, който има медийно затъмнение за 400 000 евро, да не говорим за консултантски пари милиони на някои енергетици. Ако Цацаров е български прокурор - равен аршин. Ако е за 50 000 лв, да им дам, аз поне съм си регистрирал парите", беше коментарът на Рашидов по този повод.

Бившият министър на културата призова за спиране на „реваншистката война в публичното пространство", която според него влияе на хората лошо.

„Да седнат, да спрат да се карат и да има някаква приемственост. Не е красиво лидери да се мачкат - повече няма да водя реваншистки диспут с министъра на културата - да направи едно по едно неща, които са добри за България", допълни Вежди Рашидов.

По думите му, ГЕРБ също е правила грешки, когато беше на власт, но партията имала едно достойнство - да признава грешките си.

„Много се учудвам на Сергей Станишев - това, което ГЕРБ не направи за 4 години, ние го постигнахме за 100 дни", критикува Рашидов.

Той прогнозира, че и настоящите управляващи ще станат жертва на същото, заради което падна и кабинетът „Борисов".

„Кризата е тежка, и тези ще изядат горчивия хап на ГЕРБ", посочи той.

Вежди Рашидов подчерта, че четири години като министър е работил добре с тогавашния премиер Бойко Борисов.

„Аз съм дисциплиниран и ходя в парламента, защото иначе Бойко ще ме бие", допълни той. "

Колеги, ето по-интересните изказвание на бившия министър на културата Вежди Рашидов от снощи. Интересно ми е какво е мнението ви по въпроса. Има ли изненадани :?

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Рашидов: Хора, седели на масата на Илия Павлов, днес управля

Мнениеот фифи перото » 30 ное 2013 10:08

Много ми е смешно, когато хора, които не познават някого, го цитират и дори приемат казаното от него за чиста монета.
Първо Веждьо това го говори във всички телевизии-преди седмица при Кево, по-преди при...не помня кого.
Второ , този човек минал през всички "етапи" на "развитият соц." , а после и на "демокрацията" , като приближен на управляващите на момента/ започваме от бкп, минаваме през мутризацията, за да стигнем до "легалната мутра", управлявала България./, прелива от наглост.
А той къде е седял и не управляваше ли ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 ное 2013 10:18

Чакай малко :!: Човекът е всепризнат художник и скулптор, така че политиката може да му служи дори като хоби :lol: Той каза, че Илия Павлов си ги е купувал, а с него са били приятели. Станишката какъв е? Всепризнат некадърник и съмнителен за педеруга :mrgreen: заедно с външния Вигейнин :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 ное 2013 10:28

Ами то няма политик в последните 23 години, който да не е седял на една маса с Павлов, Кюлев, Доктора, братя Илиеви, Маджо, Маргините, Самоковеца и т.н.
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 ное 2013 15:03

Прав е Вежди и вероятно може да каже още доста неща :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 30 ное 2013 17:45

Не мога да разбера защо му вярвате на тоя пиян циганин?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

pomiqr84

Мнениеот pomiqr84 » 30 ное 2013 17:59

Този клип описва отлично Рашидов и останалите хубавци в клипа - доктуру Желев, ефенди Доган, Слави плешивия и т.н.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM[/youtube]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 30 ное 2013 21:03

Вежди Рашидов е комунистически престъпник, на когото мястото му е в затвора!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 дек 2013 09:31

Безкомпромисен написа:Вежди Рашидов е комунистически престъпник, на когото мястото му е в затвора!

Неуважаеми другарю, пуснете си радио.. ретро някакво. Да речем от 1961 година. Човек трябва да уважава семейната традиция...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”