КНДР написа:Разбира се, че Майка Русия ще ни спаси отново.
баба ти и дядо ти явно са били много тъпи, щом са кръстили майка ти "Русия"...Един тиквеник-комшия пък кръсти сина си "Лондон"...егати сбърканяците!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КНДР написа:Разбира се, че Майка Русия ще ни спаси отново.
boyan_kn написа:костенурк написа:Не вярвайте на тия глупости на Вангелия ГУЩЕРОВА..Имената никога не са случайни
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Жан Виденов и Премянов бяха фанатици-русофили, ама не съм забелязал да са "извели България". Освен това Ванга е една шарлатанка-агент на ДС. Казвали са и предварително сведения за хората които я посещават.За това при нея не е можело да отидеш, безю да се запишеш седмици по-рано
Червени_шампиони написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Освен това Ванга е една шарлатанка-агент на ДС. Казвали са и предварително сведения за хората които я посещават.За това при нея не е можело да отидеш, безю да се запишеш седмици по-рано
Обясни ми тогава как 1991 година казва на хората Х и Y, че ще имат двама сина и в следващите 5 години това нещо се случва?
NADURVEN_FILOSOF написа:И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.
Атеист написа:Червени_шампиони написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Освен това Ванга е една шарлатанка-агент на ДС. Казвали са и предварително сведения за хората които я посещават.За това при нея не е можело да отидеш, безю да се запишеш седмици по-рано
Обясни ми тогава как 1991 година казва на хората Х и Y, че ще имат двама сина и в следващите 5 години това нещо се случва?
Двама сина? Та това е нечувано...досега не бях срещал хора, които да имат две мъжки рожби. Феноменално! Какъв шанс и късмет само...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Атеист написа:NADURVEN_FILOSOF написа:И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.
Търговия с всички нации, съюз с никоя, трябва да бъде нашето мото. - Томас Джефърсън.
Те са го казали умните хора, много отдавна при това...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта