Предсказанията на баба Ванга за България,Русия и ЕАС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Предсказанията на баба Ванга за България,Русия и ЕАС

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 30 ное 2013 11:42

КНДР написа:Разбира се, че Майка Русия ще ни спаси отново.

баба ти и дядо ти явно са били много тъпи, щом са кръстили майка ти "Русия"...Един тиквеник-комшия пък кръсти сина си "Лондон"...егати сбърканяците! :mrgreen:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 30 ное 2013 11:43

boyan_kn написа:
костенурк написа:Не вярвайте на тия глупости на Вангелия ГУЩЕРОВА..Имената никога не са случайни ;)

Изображение

Кво бре ти знаеш ли коя е баба ти ГУЩЕРОВА.На такива шарлатани вярват само олигофрени от третия свят и наи вече в Бъгария и майка Русия :lol: .демек бедните и нещастните.Бъдещето е квото си го направиш ти не баба ти ГУЩЕРОВА кво казала прост народ слаба държава закривайййййй
Последна промяна от костенурк на 30 ное 2013 11:44, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 30 ное 2013 11:44

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Жан Виденов и Премянов бяха фанатици-русофили, ама не съм забелязал да са "извели България". Освен това Ванга е една шарлатанка-агент на ДС. Казвали са и предварително сведения за хората които я посещават.За това при нея не е можело да отидеш, безю да се запишеш седмици по-рано ;)

Aко си мислиш, че ДС са се интересували от тежко болни хора, умиращи деца и необясними семейни разколи си прав да я наричаш шарлатанка(с което аз не съм съгласен).Друг е въпроса,че за да отидеш при нея по соцвремето се изискваше да си извадиш тъй наречения "открит лист", защото Петрич беше гранична зона и достъпа за обикновени люде бе невъзможен без този документ.А че ДС е слухтяла и там е безспорен факт, сигурно са пускали и много лъжи, уж предсказани от нея, но кога ли в политиката е имало "чисти ръце"...

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 30 ное 2013 11:45

Червени_шампиони написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Освен това Ванга е една шарлатанка-агент на ДС. Казвали са и предварително сведения за хората които я посещават.За това при нея не е можело да отидеш, безю да се запишеш седмици по-рано ;)

Обясни ми тогава как 1991 година казва на хората Х и Y, че ще имат двама сина и в следващите 5 години това нещо се случва?

Двама сина? Та това е нечувано...досега не бях срещал хора, които да имат две мъжки рожби. Феноменално! Какъв шанс и късмет само...

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 30 ное 2013 11:46

И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

IrtishVezalovv
Контакти:

Мнениеот IrtishVezalovv » 30 ное 2013 11:47

Само глупав човек може да вярва на "пророци"

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 30 ное 2013 11:50

NADURVEN_FILOSOF написа:И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.

Търговия с всички нации, съюз с никоя, трябва да бъде нашето мото. - Томас Джефърсън.

Те са го казали умните хора, много отдавна при това...

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 ное 2013 11:51

Атеист написа:
Червени_шампиони написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Освен това Ванга е една шарлатанка-агент на ДС. Казвали са и предварително сведения за хората които я посещават.За това при нея не е можело да отидеш, безю да се запишеш седмици по-рано ;)

Обясни ми тогава как 1991 година казва на хората Х и Y, че ще имат двама сина и в следващите 5 години това нещо се случва?

Двама сина? Та това е нечувано...досега не бях срещал хора, които да имат две мъжки рожби. Феноменално! Какъв шанс и късмет само...

А, ако Х и У са били мъже, а :mrgreen:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 ное 2013 11:54

E както е казал Българският национален герой Левски: 'Който ни освободи, той ще ни пороби". Тъй че в традициите на Левски и борбата за свобода - долу азиатските поробители и тирани!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 ное 2013 11:58

Атеист написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.

Търговия с всички нации, съюз с никоя, трябва да бъде нашето мото. - Томас Джефърсън.

Те са го казали умните хора, много отдавна при това...

Хайде поясни ми тогава НАТО какво е? СЕАТО какво e 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Свободна зона”