Дарик радио - лош сигнал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дарик радио - лош сигнал
Кога най - после ще си оправите сигнала в района на Перник? Дарик изчезва след Княжево и се появява качествено чак в Радомир, като по трасето на места се долявя изключително лош сигнал и то непрекъснато се бъркат софийската и кюстендилската честота. Това е от години! Омръзна ми когато се прибирам от работа да спирам между Владая и Драгичево за да дослушам Гонг.
- child in time
- Контакти:
Re: Дарик радио - лош сигнал
Да не говорим за кошмара по морето! Непрекъснато заглушаване на сигнала от турски радиа! Поморие Сл. Бряг ... никакъв шанс!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

да това е от години хубав сигнал чак преди Дупница
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
В Плевен също сигнала изчезва от време на време , само по цифров сигнал и в интернет няма никакви проблеми.
А в Португалия Gong.bg много трудно зарежда! Нещо по въпроса?
- damageplan
- Контакти:
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:В района на Перник с най-силен сигнал е :http://www.predavatel.com/bg/play/ultra_pernik_live
За съжаление фалира
- GA_ veliki
- Контакти:
minyoro написа:Кога най - после ще си оправите сигнала в района на Перник? Дарик изчезва след Княжево и се появява качествено чак в Радомир, като по трасето на места се долявя изключително лош сигнал и то непрекъснато се бъркат софийската и кюстендилската честота. Това е от години! Омръзна ми когато се прибирам от работа да спирам между Владая и Драгичево за да дослушам Гонг.
То в крайните квартали на Сф е лош сигнала

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Кюстендилската честота е сила.