Истината за КНДР в снимки - а те не лъжат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Истината за КНДР в снимки - а те не лъжат!

Мнениеот защо » 25 ное 2013 20:21

КНДР написа:...Разбира се, че ще има Лади, които междудругото са много по-здрави и икономични коли от западняшките....

Това на снимката е Лада 1600, модел от края на 70-те, с двигател 78 коня и разход 8-9 на 100 бензин. Това докато е нова, разбира се.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 ное 2013 20:48

bobo_13 написа: А я се огледай какви коли караме??? 20-годишни морги, на фона на които ЛАдичките на по 6-7 години са като Мерцедес.

Аз па се сещам как, към средата на 90-те, всички си зарязаха 6-7 годишните Лади и си накупиха втора-трета употреба западни (германски, най-вече) коли. Ако някой не го е направил, е било, щото не е могъл да си го позволи в момента, все пак моргите вървеха по-скъпо от Лада на няколко години.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Безкомпромисно
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисно » 25 ное 2013 23:19

В КНДР управляват комунистически престъпници, убийци и терористи, които тероризират корейския народ!Те служат на чужда и враждебна на България и Корея държара Русия(СССР) която и до ден днешем е комунистическа управлявана от комуниста Владимир Путин!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 03:43

Безкомпромисно написа:В КНДР управляват комунистически престъпници, убийци и терористи, които тероризират корейския народ!Те служат на чужда и враждебна на България и Корея държара Русия(СССР) която и до ден днешем е комунистическа управлявана от комуниста Владимир Путин!

Добре, че си ти, поне да има ненормалници и от двата фронта. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 26 ное 2013 10:39

Като гледам снинките, построеното е доста впечатляващо, имайки в предвид като каква държава ни се предствя Северна Корея. КНДР е прав че една подобна фотосесия от" нашата бългаска действителност би била в пъти по-жалка.
Преди 10 години същото говореха и за Китай, но като отидох там 2005 г. ми се събраха очите :shock: , а сега нещата с в пъти по-по-по... Между другото кооперациите имат доста прилики. :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 ное 2013 11:04

Безкомпромисно написа:В КНДР управляват комунистически престъпници, убийци и терористи, които тероризират корейския народ!Те служат на чужда и враждебна на България и Корея държара Русия(СССР) която и до ден днешем е комунистическа управлявана от комуниста Владимир Путин!

Аз лично не виждам нищо комунистическо в управлението на КНДР. Това,че се определят за комунисти не ги прави такива. Там си има държавен капитализъм, какъвто имаше тук в България.
Путин пък какво му е комунистическото? Човекът се заиграва с олигарсите в Русия, които са капиталисти и се заиграва с чужди корпорации пак капиталисти! Та обясни ми какво е комунистическото на Путин?!?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 ное 2013 12:44

Alexx написа:

Аз лично не виждам нищо комунистическо в управлението на КНДР. Това,че се определят за комунисти не ги прави такива. Там си има държавен капитализъм, какъвто имаше тук в България.
Путин пък какво му е комунистическото? Човекът се заиграва с олигарсите в Русия, които са капиталисти и се заиграва с чужди корпорации пак капиталисти! Та обясни ми какво е комунистическото на Путин?!?

Още през 70те отричат Маркс-ленинизма, а преди няколко години заличиха думата комунистически от законите и конституцията си

pomiqr81

Мнениеот pomiqr81 » 26 ное 2013 13:54

vlatan написа:Като гледам снинките, построеното е доста впечатляващо, имайки в предвид като каква държава ни се предствя Северна Корея. КНДР е прав че една подобна фотосесия от" нашата бългаска действителност би била в пъти по-жалка.
Преди 10 години същото говореха и за Китай, но като отидох там 2005 г. ми се събраха очите :shock: , а сега нещата с в пъти по-по-по... Между другото кооперациите имат доста прилики. :mrgreen:

САЩ и Китай ще изместят тежката си индустрия в КНДР. Китай вече издиша със замърсения въздух, който им докaра икономическия бум. Помнете ми думата.

Върни се в “Свободна зона”