Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти
нека всички които милеят за кумунизма да отидат в северна корея да живеят,и най допосле да се отървем от тази папляч.
- Безкомпромисно
- Контакти:
Това поредната съветско-болшевишка лъжлива пропаганда(не се и учудвам, комунистът никога не казва истината, да лъже му е в кръвта)! В Северна Корея хората са бедни и нещастни благодарение на комунистическите престъпници и убийци, които дерибействат там! Пожелавам им там най-скорошна декомунизация и обединение на двете Кореи в една!По-страшко зло от комунизма и от комунистите не е имало и никкога няма да има!
И кое му е хубавото на всичко това, хем им увеличили заплатите в няколко предприятия, хем нямат право да получат парите, а ще получават стоки, хем нямат право да ги пазаруват
Троловете във форума сами започнаха да разбиват култа към КНДР
Чета, че чак искат да ходят да работят там
пациенти бе, пациенти
Изглежда, че това го разбират и в Пхенян, в полза на което свидетелства решението част от заплатата да се дава във вид на стоки. Не се изключва, че ръководството на КНДР разчита да държи под контрол положението чрез различни забрани. По-специално, на ощастливените работници вече им е обявено, че отсега им се забранява да ходят на пазар.
Троловете във форума сами започнаха да разбиват култа към КНДР

Чета, че чак искат да ходят да работят там

Последна промяна от PFC Litex на 25 ное 2013 12:59, променено общо 2 пъти.

КНДР написа:....
Невероятна новина!
1. Служителите в Северна Корея досега са получавали само символични заплати.
2. Тези 280 долара (по неофициален, но реален курс под 100$) , с които ще "гъзареят" малцината "богоизбрани" севернокорейци са способни да сринат местната икономика.
3."Щастливците" ще получават пари, които са на практика неизползваеми.
4. Вече е имало неуспешен опит за подобно покачване на заплатите в Северна Корея- неуспешен.
Комунистически рай!

- Странджата
- Контакти:
Защото съм роден в България, служил съм на държавата си, сменял съм имена на помаците и турците, грижил съм се за българщината, може би затова се връщам.
Ами той човекът си казва от кои е - всички знаем кои бяха "кръстниците". Ама от службите трябва да го глобят най-малко една месечна заплата затова, че ги компроментира - особено след "извинението"

Скитуацията може да се опише с няколко думи. КНДР раздава заплати , ама друг път.
Средната заплата в КНДР е 7лв
Средната заплата в КНДР е 7лв
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Интересно ми е ако на северно корейците им разрешат да напуснат страната свободно дали ще остане някой да живее там?
КНДР някой го е ритнал в главата като малък.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Чапаев написа:БПФК написа:КНДР написа:........ до момента официалната заплата съставляваше едва 3-4000 вона месечно, което стига само за 1 – 2 килограм ориз на пазара.......
Във КНДР увеличават заплатите 100 пъти, а западняшката пропаганда изкарва строя им лош. Нека да им е лошо. Със всяка година дърпат все повече и все повече !
това е все едно сега да ни "увеличат" заплатите със 100 пъти и да станат по 250 - 300 лв![]()
Та те заплатите са ни такива! Поне в Якоруда взимаме толкова!
Ба го, ти да не си от партия "Помак", бе

Леевски, оле

Нещо против нас помаците ли имаш! И не, не съм от тази партия! Не харесвам етническите партии, както и националистическите!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.