Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 25 ное 2013 12:01

Ултраси, гледайте снимката и се учете на хореографии :mrgreen: :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 25 ное 2013 12:06

това, че заплатите ли стигали за 1,2кг ориз месечни е лъжа..кой би оцелял с толкова на месец (освен нас) това е някаква грешка...най-вероятно пропаганда за лошата кореа, само че тоя дето е писал статията се е улял или неможе да си даде разлна оценка за жизнения минимум на човек
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 ное 2013 12:06

КНДР написа:
urkoto написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Супер, в КНДР увеличавали заплатите със 100 пъти обаче пък забранявали на хората получили тия заплати да ходят да пазаруват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе казано в КНДР раздават тоалетна хартия и разпалки за печка вместо пари :mrgreen:

Много си малък и нищо не знаеш за КНДР. Явно се осведомяваш от западната лъжлива пропаганда.

Каква капиталистическа пропаганда бе, момко? Просто цитирам източника, който ти си приложил към новината. Виж ако ти вече се осведомяваш от капиталистическа пропаганда това вече е друг въпрос :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 12:08

urkoto написа:
КНДР написа:
urkoto написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Супер, в КНДР увеличавали заплатите със 100 пъти обаче пък забранявали на хората получили тия заплати да ходят да пазаруват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе казано в КНДР раздават тоалетна хартия и разпалки за печка вместо пари :mrgreen:

Много си малък и нищо не знаеш за КНДР. Явно се осведомяваш от западната лъжлива пропаганда.

Каква капиталистическа пропаганда бе, момко? Просто цитирам източника, който ти си приложил към новината. Виж ако ти вече се осведомяваш от капиталистическа пропаганда това вече е друг въпрос :|

Парадокс. :mrgreen:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 12:08

nicromanser написа:това, че заплатите ли стигали за 1,2кг ориз месечни е лъжа..кой би оцелял с толкова на месец (освен нас) това е някаква грешка...най-вероятно пропаганда за лошата кореа, само че тоя дето е писал статията се е улял или неможе да си даде разлна оценка за жизнения минимум на човек

+1 Ако стигаше за 1 кило ориз, нямаше да са нацията със най-бързо нарастващо население и най-голям положителен прираст !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 ное 2013 12:09

Да им е честито ,ще могат да си сготвят един ориз 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 12:12

Urkoto аз умея да отсявам истината от лъжата. В България и нашите сайтове ни облъчват със западна пропаганда, но отсявам лъжливата от истинската, другия ми източник е консула на КНДР, както и от личните ми впечатления от визитите ми в Пхенян.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Brat
Контакти:

Мнениеот Brat » 25 ное 2013 12:15

КНДР написа:
Чапаев написа:Да падат визите и да заминаваме! Дано са снизходителни и проявят милосърдие към граждани на ЕС!

Който иска може да отиде, другарю. Аз съм ходил доста пъти вече. А сега по Коледа доста чужденци, ще отидат на пищните тържества в КНДР, аз също съм запланувал пътуване по Коледа!

Дано да се върнеш след Коледа. Страх ме хвана да не се цаниш като копач в рудника, и няма как да разбираме какво става в Глупиландия. :mrgreen:
Макар че, там нещата да доволно семпли - всеки път, когато КНДР заплашва или пуска някоя крива ракета, означава, че оризът им е свършил. Южна Корея като добър съсед, лош капиталист и сънародник им праща няколко кораба с ориз. И така до следващата ръждясала пура, летяща накъдето си иска...
Мол в Пхенян. :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 12:18

Добре, бе, другари, а като отидете в КНДР, откъде ще пишете във форума и как може да сме сигурни, че местните не са ви използвали като храна :? :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”