Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КНДР написа:urkoto написа::mrgreen:![]()
![]()
Супер, в КНДР увеличавали заплатите със 100 пъти обаче пък забранявали на хората получили тия заплати да ходят да пазаруват![]()
![]()
![]()
Иначе казано в КНДР раздават тоалетна хартия и разпалки за печка вместо пари
Много си малък и нищо не знаеш за КНДР. Явно се осведомяваш от западната лъжлива пропаганда.
urkoto написа:КНДР написа:urkoto написа::mrgreen:![]()
![]()
Супер, в КНДР увеличавали заплатите със 100 пъти обаче пък забранявали на хората получили тия заплати да ходят да пазаруват![]()
![]()
![]()
Иначе казано в КНДР раздават тоалетна хартия и разпалки за печка вместо пари
Много си малък и нищо не знаеш за КНДР. Явно се осведомяваш от западната лъжлива пропаганда.
Каква капиталистическа пропаганда бе, момко? Просто цитирам източника, който ти си приложил към новината. Виж ако ти вече се осведомяваш от капиталистическа пропаганда това вече е друг въпрос
nicromanser написа:това, че заплатите ли стигали за 1,2кг ориз месечни е лъжа..кой би оцелял с толкова на месец (освен нас) това е някаква грешка...най-вероятно пропаганда за лошата кореа, само че тоя дето е писал статията се е улял или неможе да си даде разлна оценка за жизнения минимум на човек
КНДР написа:Чапаев написа:Да падат визите и да заминаваме! Дано са снизходителни и проявят милосърдие към граждани на ЕС!
Който иска може да отиде, другарю. Аз съм ходил доста пъти вече. А сега по Коледа доста чужденци, ще отидат на пищните тържества в КНДР, аз също съм запланувал пътуване по Коледа!
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 17 госта