Газовите уредби незаконни след 01.03.14 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Газовите уредби незаконни след 01.03.14 г.
При моята конкретно разстоянието между резервоара и евентуално газово би бил под половин метър, голямо нарушаване на конструкцията няма що. Ти чуваш ли се какви глупости говориш като се опитваш да кажеш че 40 кила ще нарушат конструкцията на задницата на която и да е кола? Кое по ходовата част ще се износи по-бързо ми кажи, пружини пригодени да носят по 1 тон ще имат проблем с 40 кила.
wolf написа:При моята конкретно разстоянието между резервоара и евентуално газово би бил под половин метър, голямо нарушаване на конструкцията няма що. Ти чуваш ли се какви глупости говориш като се опитваш да кажеш че 40 кила ще нарушат конструкцията на задницата на която и да е кола? Кое по ходовата част ще се износи по-бързо ми кажи, пружини пригодени да носят по 1 тон ще имат проблем с 40 кила.
Нали всички сте разбирачи ! Айде учебника по Техническа механика и Съпротивление на материалите и почвайте да смятате и после да по-смея на глас на вашата глупост ! Може да вземеш и DarkPsy да ти помага !!! И той като теб е изявен спец по Техническа Механика и Съпротивление на материалите !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Какво правим с фабричните газови уредби?
Какво правим с документите, удостоверяващи изправността на газовите уредби? Нали точно това е предназначението им - да удостоверяват изправността на АГУ.
Какво правим с документите, удостоверяващи изправността на газовите уредби? Нали точно това е предназначението им - да удостоверяват изправността на АГУ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Доколкото разбрах просто трябва да се смени талона и на него да пише"бензин-газ" в "графата гориво" и това е.Лошото е,че няма почти никаква информация за изтичащия срок(2.03.2014) в който трябва да се направи това.Да не говорим реденето в КАТ на опашки и финансовите разходи около тая смяна.
hd29 написа:Доколкото разбрах просто трябва да се смени талона и на него да пише"бензин-газ" в "графата гориво" и това е.Лошото е,че няма почти никаква информация за изтичащия срок(2.03.2014) в който трябва да се направи това.Да не говорим реденето в КАТ на опашки и финансовите разходи около тая смяна.
20 кинта струва, и срокът 95 % ще бъде удължен. Но така или инак стягайте се след Нова година за един-два загубени дни и висене на КАТ. Ще го преглътнем, без паника!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Просто на груханите чичковци от петролните корпорации и на техните подлоги по парламенти и комисии никак не им се нрави идеята хората да могат да си намалят разхода за придвижване почти наполовина, използвайки газ... Прави се всичко възможно да се предизвика масов страх от "свръхопасните" газови уредби... Нищо, че опасните инциденти се броят на пръсти. Както с лудата крава, истерията с купуването на противогрипни ваксини и лекарства преди години... Изключително важно им е на груханите хората да се страхуват и да купуват.
Газовата уредба- враг номер едно на изстрадалия български гражданин!!! За****би....
Газовата уредба- враг номер едно на изстрадалия български гражданин!!! За****би....

sin4ec написа:hd29 написа:Доколкото разбрах просто трябва да се смени талона и на него да пише"бензин-газ" в "графата гориво" и това е.Лошото е,че няма почти никаква информация за изтичащия срок(2.03.2014) в който трябва да се направи това.Да не говорим реденето в КАТ на опашки и финансовите разходи около тая смяна.
20 кинта струва, и срокът 95 % ще бъде удължен. Но така или инак стягайте се след Нова година за един-два загубени дни и висене на КАТ. Ще го преглътнем, без паника!
Е то е ясно,че ще го преглътнем,но защо

Ами щото кой да го съобщи?
Аз смятам, че сегашните управляващи нямат интерес да дразнят излишно хората и ще потулят нещата, т.е. ще направят всичко необходимо да се мине по тънката лайсна-с по 20 кинта и ден висене. Ще направят графици, организация, ако трябва ще удължат срока и прочее. В момента май малко излишно се създава полупаника-няма да остане никой непререгистриран, спокойно!
А и 800 000 по 20 кинта са си 16 млн чист приход. Вълкът сит, агнето цяло. Аз на друго място споделих, че на година 2 000 лв ми е далаверата от пропан-бутана. 20 кинта ще прежалим, няма начин...
Аз смятам, че сегашните управляващи нямат интерес да дразнят излишно хората и ще потулят нещата, т.е. ще направят всичко необходимо да се мине по тънката лайсна-с по 20 кинта и ден висене. Ще направят графици, организация, ако трябва ще удължат срока и прочее. В момента май малко излишно се създава полупаника-няма да остане никой непререгистриран, спокойно!
А и 800 000 по 20 кинта са си 16 млн чист приход. Вълкът сит, агнето цяло. Аз на друго място споделих, че на година 2 000 лв ми е далаверата от пропан-бутана. 20 кинта ще прежалим, няма начин...

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Red_Pride написа:глупости,все едно остъклените тераси и те да са незаконни
Може да не са незаконни, но са същата категория селяндурщина.

Да живее рекетьорството на ЕС! Цена на литър в Украйна 0.88 евро цента днес. После защо не искали да се присъединяват. Със всички останали цени е същото - адски скъпо!