Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 21:39

КНДР написа:Бъдещето е в социализма и все повече хора го осъзнават. Скоро със създаването на новия Съветски съюз, и разпада на Еврейския съюз. Капитализъм ще има само в СаЩ. Над Европа много скоро отново ще грейне Сърпа и чука.

Това изказване уместно ли е и според правилата на форума ли е?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 ное 2013 23:52

Изображение

Батко,кажи ми бе,бива ли да си толкова ТЪПО ПАРЧЕ?

Казва се Премиер лига или Първа лига,но къде ти братче акъл в главата на "картал"

Отговора ми:

Ей много пъпчива злоба много нещо, да знаеш че в бъдещите ми теми за руски мачове пак така ще си ги пиша, боли ме гъза за теб.
Levski & Lazio

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 22 ное 2013 05:58

badboy95 написа:
КНДР написа:Бъдещето е в социализма и все повече хора го осъзнават. Скоро със създаването на новия Съветски съюз, и разпада на Еврейския съюз. Капитализъм ще има само в СаЩ. Над Европа много скоро отново ще грейне Сърпа и чука.

Това изказване уместно ли е и според правилата на форума ли е?

Ако бяха взели предния ми пост на сериозно, този изобщо нямаше да го има! Така че не се взимай на сериозно! Много те моля! Децата трябва да си знаят мястото! В ъгъла и наказани!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 ное 2013 09:03

badboy95 написа:Бих искал да попитам модераторите, позволено ли е да се пропагандира комунизмът във форума? Също така, позволено ли е форумът да се използва за политически цели? И последен въпрос, знам че сте в пълното право да триете коментари, но предвид обстоятелствата не можеше ли да ми кажете да го редактирам, така че да няма обиди и "крещене"?

Региситрацията ти е от почти 5 години, наистина ли е трябвало някой да ти обяснява, че обиди и крещене не се допускат?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 ное 2013 12:24

Чапаев написа:Б-Я-Л-А петолъчна звезда:
Всъщност от най-древни времена бялата петолъчка е символ на Венера, на утринната звезда, затова при всички народи тя е БЯЛА. В християнската символика богинята на любовта е заменена от Дева Мария, но нейната духовна сила се символизира със същия знак – БЯЛА , Б-Я-Л-А петолъчна звезда !

Червената звезда (петолъчката):
ЧЕРВЕНАТА или Болшевишката звезда има съвсем друга символика. Тя е червена, защото е обагрена от „кръвта на падналите” за победата на комунизма, ”, а петте върха символизират „единството на пролетарията от петте континента”
Червената звезда или петолъчката е символ на Комунистическото движение , представлява петте пръста на разтегната работническа ръка, както и петте континента, които се населяват от хора на Земята. Друг не толкова популярен смисъл на червената звезда е че тя символизира петте класи, които ще предвождат комунистическото движение. Тоест:
1. младите - които ще строят комунизма, бъдещето
2. военните - които защитават социализма
3. индустриалните работници - работниците
4. селскостопанските работници - селячеството
5. интелигенция - която ще критикува и подобрява идеите и практиката на живот с цел да се изгради комунизма
Но като цяло, всъщност, петолъчката е емблема, символ, а и сигнал обозначаващ истината на новият ред под управлението на Комунистическата партия.В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧЕРВЕНАТА ПЕТОЛЪЧКА СЕ СВЪРЗВА И СИМВОЛИЗИРА - К О М У Н И З М А и ЛЕВИТЕ УБЕЖДЕНИЯ !

Ти пак си приказвай за жълти и пембени петолъчки! Говорим за червената!

Да бъде забранен червения цвят,а? Нагло човеченце си ти.Изображение

AtiLaRulz
Контакти:

Мнениеот AtiLaRulz » 22 ное 2013 23:47

Искам да попитам , по какъв ред и според какъв критерии са подредени подразделите във форума по-точно частта където са поставени отборите. Най-отгоре левски следва ЦСКА и прочие. Защо Левски е пред ЦСКА ?!?! Азбучния ред отпада , според това кой отбор колко е титолуван също, може би според броя съдийски аванти ?
Следващи ми коментар е по повод изказването на онзи където се помисли за треньор където освен да реди конусите друго не е правил ,да същия този който сега Христо Йовов използва за марионетка за да разиграва поредния си цирк в подуене. Та Г-н СУХ ли мокър ли си, Здравков ли си Антон ли си или Антони Цска ако излезе с фланелки 5-0 и ще излезете с такива , а ЦСКА АКО ИЗЛЕЗЕ С ФЛАНЕЛКИ 3:1(разбирай 31 титли и резултатът от последния мач със сакато ;) ) вие с какви ще излезете ? Аз предлагам с фланелки с надпис иртиш 0-2 :?!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 ное 2013 08:34

AtiLaRulz написа:Искам да попитам , по какъв ред и според какъв критерии са подредени подразделите във форума по-точно частта където са поставени отборите. Най-отгоре левски следва ЦСКА и прочие. Защо Левски е пред ЦСКА ?!?! Азбучния ред отпада , според това кой отбор колко е титолуван също, може би според броя съдийски аванти ?
Следващи ми коментар е по повод изказването на онзи където се помисли за треньор където освен да реди конусите друго не е правил ,да същия този който сега Христо Йовов използва за марионетка за да разиграва поредния си цирк в подуене. Та Г-н СУХ ли мокър ли си, Здравков ли си Антон ли си или Антони Цска ако излезе с фланелки 5-0 и ще излезете с такива , а ЦСКА АКО ИЗЛЕЗЕ С ФЛАНЕЛКИ 3:1(разбирай 31 титли и резултатът от последния мач със сакато ;) ) вие с какви ще излезете ? Аз предлагам с фланелки с надпис иртиш 0-2 :?!

Пичага, пийни едно успокоително и си лягай, нищо, че е сутрин :mrgreen: Щом мислиш, че ЦСКА е преди Левски по азбучен ред :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 ное 2013 11:18

Напомням за не знам кой път, че в тази тема се подават сигнали единствено с цитат, от който е видно нарушение/я на правилата на форума и с приложен линк към него. Всякакви излишни коментари подлежат на санкции!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 ное 2013 11:24

boabbb написа:По-малко са , ама пак е нещо :mrgreen: :lol:

Изображение

botev/viewtopic.php?f=7&t=167225&p=5418393#p5418393

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 ное 2013 21:41

pomiqr80 написа:Ей на това се вика тъпо парче. Тя била против проституцията, но е "За" изнасилванията и склоняване към секс. Германските жени са били длъжни да се чифтосват с германските войници и то дори без да ги познават и са вземали родените за войници.

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=165643&p=5419071#p5419071

Докога ще го търпим тоя със стотиците му регистрации? И има ли начин да се изтрие акаунт?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”