Цялата истина за БЪЛГАРИНА според един Англичанин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Brat
Контакти:

Re: Цялата истина за БЪЛГАРИНА според един Англичанин

Мнениеот Brat » 20 ное 2013 19:56

olympic teteven написа:
zuekaa написа:Имам чувството , че си прочел няколко реда и не си го докарал до края .. нещо не си разбрал за какво иде реч .. прочето го до края

Позна. Бях го прочел до кюфтетата с лук и там дето тази английска отрепка нарича нашите "отрепки". И спрях. Сега обаче ме нави да го изкарам докрай. Не си промених мнението. Тъпи боклуци са тези, не ни знаят дори на картата къде се намираме. А че нашите са големи образи, няма спор. Но това трябва да го приемем от веселата страна :lol:

Не се впрягай. Това си е написано от българин.
Седяли на пейката пред къщата. :mrgreen: Къде ги тия пейки в Лондон? При това време трябва да са с покрив и остъклени. :mrgreen:
Че англичаните дават къщи под наем, дават. Но не съм чул за квартира с хазяи. Виж, за българи в Лондон (дори и заможни, с големи къщи) даващи стаи под наем, да.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 20 ное 2013 20:23

Без съмнение това е писано от българин и изразява цялата му психология. Ние сме най-големите пиячи,биячи и еб@ачи.Общо взето освен споменатите неща друго не правим.А за това,че сме зле са виновни руснаци,американци,скандинавци,евреи и всякакви други,защото ни завиждат,че не могат да бият, пият и еб@т,като нас и плетат интриги срещу нас. Ако не бяха те, щяхме да сме нация номер 1.

Потребителски аватар
ravasholata
Контакти:

Мнениеот ravasholata » 20 ное 2013 21:01

zuekaa написа:
Raul1 написа:Хе хе, какъв англичанин, какви пет лева. Copy - paste от тук. Междодругото тами има и други свежи бих ги нарекъл "фейлетони"

http://nikola666.blog.bg/

Баце не разводнявай темата МНОГО преди да излезне този блог е написано това "ЧУДО"

За какво разводняване на темата говориш. Та те и тези котки (от снимките на по първите коментари) разбраха, че тази истина за българина е изсмукана от пръстите на някой нашенец, решил да топне перото в мастилницата и да се прави на велик. :)
"ИДВАМ ОТ ДРЕВНОСТТА, ОТИВАМ В БЪДЕЩЕТО!"

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 ное 2013 16:44

Макетата пак "си взимат" това което им принадлежи "по право"!

http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... &Itemid=64

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 дек 2013 15:15

Raul1 написа:А ето и втората част.

http://nikola666.blog.bg/lichni-dnevnic ... -2.1214452

жестоко :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”