Ученици бият учителка в час по английски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Чапаев

Re: Ученици бият учителка в час по английски

Мнениеот Чапаев » 18 ное 2013 17:46

windy26 написа:
Чапаев написа:
windy26 написа:Авторът на темата не вижда ли,че това са кадри от час в някакъв техникум в затънтена част на БГ.Не вижда ли,че са само момчета,това не ти ли прави впечатление ? Това са електро и механо техникуми,където е обществена тайна ,че почти всички са момчета и са най-големите кретени .Какво друго очакваш от такива индивиди,събрани на едно място без никаква амбиция и цел ? Тези кадри ли обобщават учебната система в цяла БГ ? Тези хора не са лицето на българското образование,а са дъното :!: Покажи клип с такава ситуация от Езикова или Природоматематическа гимназии и тогава ще говорим отново,а засега да се обобщава е глупаво.

Пловдив пич, Пловдив! Значи Боко като прави митинг в Пловдив, прави го във втория по големина град в България! А като има подобни клипове от Пловдив, това било най-затънтената част на БГ! Смешни сте! Последно :roll: :?

Не ми разправяй за Бойко къде прави митинги,това изобщо не ме интересува,зададох ти конкретни въпроси : Как може да обобщаваш за образователната система само по един клип ,направен от някакви безделници ,които се чудят какво да правят в час :?: Това ли е българският клас според теб ? 7-8 момчета,които имат общо един тефтер ? Колко трябва да си смешен да пускаш тема по толкова сложен въпрос, само на основата на скалъпено клипче от пубери ?

Не е само от един клип! Ясно е, че си от това поколение! Тъпи и прости сте! Точка! Приемаш го и се примиряваш! В момента разговаряш с бивш учител! Повярвай ми, нещата са дори много по-зле! Да не ти разправям за натиска на родителите върху учителите за по-високи оценки на децата им! А това, дали заслужават и дали ще получат някакви знания...това е последното нещо което ги вълнува! Аз също ти зададох конкретен въпрос, на който така и не получих отговор! Пловдив ли е затънтената част на България!
Последна промяна от Чапаев на 18 ное 2013 17:50, променено общо 1 път.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 18 ное 2013 17:50

Само да вметна - възпитанието не се учи в училищата..

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 18 ное 2013 18:07

Чапаев написа:Не е само от един клип! Ясно е, че си от това поколение! Тъпи и прости сте! Точка! Приемаш го и се примиряваш! В момента разговаряш с бивш учител! Повярвай ми, нещата са дори много по-зле! Да не ти разправям за натиска на родителите върху учителите за по-високи оценки на децата им! А това, дали заслужават и дали ще получат някакви знания...това е последното нещо което ги вълнува! Аз също ти зададох конкретен въпрос, на който така и не получих отговор! Пловдив ли е затънтената част на България!

Кои сме ние и как разбра от кое поколение съм ? Кой си ти ,че да обиждаш и да ми говориш така ,ти познаваш ли ме ? Говориш с човек с висше образование и специалист в научна област.Да се примиря и да приема глупостите ти, само защото си бил някога учител :?: Ти да не мислиш,че си нещо повече от мен и от хората тук във форума ? Като че ли аз не съм бил в училище и не знам как стоят нещата.Там,където аз съм учил такива неща не е имало,явно ти си обучавал зверове.За затънтеното място съдя само по клипа,не съм видял кой град е,стига си спекулирал с това.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 18 ное 2013 18:31

Чапаев написа:
Балкански Орел написа:Комунистически пигита, това е от 100 години, а тези сигурно вече са забравили че са ходили на училище, че да се занимаваме ние да ги коментираме.За това не е виновна държавата, нали за това са директорите и останалите служители на училищата.

Моля! Я пак! Не е виновна държавата ли! Министерство на образованието и науката(МОН)да не би да е частна структура! Директорите на училищата и учителите да не би да не са държавни служители! А образователната система кой я мисли! Клипа бил на 100 години...това по какъв начин променя факта, че сте тъпички и простички!

Айде да си подбираш по внимателно думите, а ? Тъпички и простички са тези от клипа, но не всички! Тъпички и простички са тия, на които смелостта им стига само до там, че да пишат, обвиняват и хулят в интернет. Ти какво направи в живота си, че да подобриш положението в България ?

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 18 ное 2013 18:46

Всичко идва от Делегираните бюджети.Търпят се всякакви простотии,защото с ученикът идват парите.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 ное 2013 18:47

MoNteSo написа:
Чапаев написа:
Балкански Орел написа:Комунистически пигита, това е от 100 години, а тези сигурно вече са забравили че са ходили на училище, че да се занимаваме ние да ги коментираме.За това не е виновна държавата, нали за това са директорите и останалите служители на училищата.

Моля! Я пак! Не е виновна държавата ли! Министерство на образованието и науката(МОН)да не би да е частна структура! Директорите на училищата и учителите да не би да не са държавни служители! А образователната система кой я мисли! Клипа бил на 100 години...това по какъв начин променя факта, че сте тъпички и простички!

Айде да си подбираш по внимателно думите, а ? Тъпички и простички са тези от клипа, но не всички! Тъпички и простички са тия, на които смелостта им стига само до там, че да пишат, обвиняват и хулят в интернет. Ти какво направи в живота си, че да подобриш положението в България ?

Mай само си лаем, и никой нищо не прави за да се подобри положението. Това е тъжната действителност.А случката от днес с автобуса, и учителката са само низ от тази действителност.За съжаление, този низ вече е рецидив, и не е от вчера и днес. :(
Последна промяна от FLANKER на 18 ное 2013 18:59, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 18 ное 2013 18:52

windy26 написа:
Чапаев написа:Не е само от един клип! Ясно е, че си от това поколение! Тъпи и прости сте! Точка! Приемаш го и се примиряваш! В момента разговаряш с бивш учител! Повярвай ми, нещата са дори много по-зле! Да не ти разправям за натиска на родителите върху учителите за по-високи оценки на децата им! А това, дали заслужават и дали ще получат някакви знания...това е последното нещо което ги вълнува! Аз също ти зададох конкретен въпрос, на който така и не получих отговор! Пловдив ли е затънтената част на България!

Кои сме ние и как разбра от кое поколение съм ? Кой си ти ,че да обиждаш и да ми говориш така ,ти познаваш ли ме ? Говориш с човек с висше образование и специалист в научна област.Да се примиря и да приема глупостите ти, само защото си бил някога учител :?: Ти да не мислиш,че си нещо повече от мен и от хората тук във форума ? Като че ли аз не съм бил в училище и не знам как стоят нещата.Там,където аз съм учил такива неща не е имало,явно ти си обучавал зверове.За затънтеното място съдя само по клипа,не съм видял кой град е,стига си спекулирал с това.

В България вече всеки е висшист! И всеки, който реши може да си вземе диплома от ВУЗ без никакъв проблем! Това не означава поумняване на студентите, а понижаване на качеството на образование, което от своя страна води до ниска квалификация на завършилите ВУЗ и затъпяване на студентите! А колкото са по-тъпи студентите, толкова повече се свалят и критериите към тях! ФАКТ! За да не бъда голословен, ще ти кажа че навремето 50-60 кандидат студента се бореха за едно място във ВУЗ, а сега има по-голям прием и повече свободни места, от колкото са кандидатите! В училищата нещата не са по-различни! И те са на делегиран бюджет! За миналата година от ВУЗ-овете дадоха заявка за прием на 74 000 студенти и от МОН се хванаха за главата, защото завършилите последна година от училищата са 69 000 ученика! И накрая от кумова срама, колкото да отбият номера им дадоха 65 000 студента прием! Бил висшист..ей това ти е образованието! България е лидер по производство на безработни студенти! После пак ми разправяйте колко сте умни и красиви!
Кадрите решават всичко.

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 18 ное 2013 19:05

MoNteSo написа:
Чапаев написа:

Под моето ръководство и напътствия и ОБЩИТЕ усилия, не малко човеци станаха хора и се реализираха в живота! Като казвам "общи", имам предвид, че заслуга за това имат, както самите ученици, така също и техните родители, които и до ден днешен не пропускат удобен момент да ми се обадят или да ме поздравят, като се видим случайно! С бивши ученици също поддържам контакти и обмен на информация! За мое съжаление и за тяхно щастие, болшинството от тях не са в България!
Кадрите решават всичко.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 18 ное 2013 19:13

Чапаев написа: Бил висшист..ей това ти е образованието! България е лидер по производство на безработни студенти! После пак ми разправяйте колко сте умни и красиви!

Много си елементарен,за пореден път коментираш някой без да го познаваш и да знаеш какво е учил и къде е завършил,моето образование няма нищо общо с писанията ти... Сега пък съм безработен студент :) Прекалено много време ти отделих,ти обаче не заслужаваш,защото продължаваш да обиждаш и да квалифицираш хора,които изобщо не познаваш.С тези жалки твои писания те чака само едно - пореден бан и те чакаме след време с ник "Петка".Не заслужаваш повече внимание от мен,лека вечер.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 ное 2013 19:33

Към господин учителя - кой го е отгледал това поколение? Да не са се пръкнали от нищото? ? Щом има проблем от възпитателен характер, вината трябва да поемат родителите, тоест твоето поколение. Не се прави на светец и не се опитвай да пропагандираш комунизма по такъв агресивен начин, че чак и обиждаш. Голям учител си, браво!! Ако това е примера, който си давал на учениците си, ясно ми е вече защо е пълно с толкова безкрупулни хора в България.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”