windy26 написа:Чапаев написа:windy26 написа:Авторът на темата не вижда ли,че това са кадри от час в някакъв техникум в затънтена част на БГ.Не вижда ли,че са само момчета,това не ти ли прави впечатление ? Това са електро и механо техникуми,където е обществена тайна ,че почти всички са момчета и са най-големите кретени .Какво друго очакваш от такива индивиди,събрани на едно място без никаква амбиция и цел ? Тези кадри ли обобщават учебната система в цяла БГ ? Тези хора не са лицето на българското образование,а са дънотоПокажи клип с такава ситуация от Езикова или Природоматематическа гимназии и тогава ще говорим отново,а засега да се обобщава е глупаво.
Пловдив пич, Пловдив! Значи Боко като прави митинг в Пловдив, прави го във втория по големина град в България! А като има подобни клипове от Пловдив, това било най-затънтената част на БГ! Смешни сте! Последно![]()
Не ми разправяй за Бойко къде прави митинги,това изобщо не ме интересува,зададох ти конкретни въпроси : Как може да обобщаваш за образователната система само по един клип ,направен от някакви безделници ,които се чудят какво да правят в часТова ли е българският клас според теб ? 7-8 момчета,които имат общо един тефтер ? Колко трябва да си смешен да пускаш тема по толкова сложен въпрос, само на основата на скалъпено клипче от пубери ?
Не е само от един клип! Ясно е, че си от това поколение! Тъпи и прости сте! Точка! Приемаш го и се примиряваш! В момента разговаряш с бивш учител! Повярвай ми, нещата са дори много по-зле! Да не ти разправям за натиска на родителите върху учителите за по-високи оценки на децата им! А това, дали заслужават и дали ще получат някакви знания...това е последното нещо което ги вълнува! Аз също ти зададох конкретен въпрос, на който така и не получих отговор! Пловдив ли е затънтената част на България!