Това да се изсипят 50 - 60 000 турци, цигани и комунисти на Цариградско, докарани като животни с вагони не е за вярване. На тази страна и трябва само едно - "апартейд"! Иначе ще продължават тея същите да ни определят кой да ни управлява и краде!
Не знам доколко сте запознати със смисъла на това "разделяне", но ще ви дам някои точки от тези закони, за да разберете за какво иде реч:
-На небелите е забранено не само да се заселват в земите на белите, но и да се придвижват от една област в друга без необходимото разрешително, което са длъжни винаги да носят
-небелите имат отделни плажове, обществен транспорт, болници, училища и университети
-Небелите са изключени от държавното управление и могат да гласуват само в избори за сегрегирани органи
-Хората от дадена раса не могат да се занимават в делова дейност или да упражняват свободни професии в райони, предвидени за друга раса
-Хората от дадена раса не могат да пътуват в райони, предвидени за друга раса, освен със специален пропуск
-Хората от различни раси трябва да използват различни превозни средства
Прочетете тези закони и се замислете колко са полезни за ситуацията в България!
Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

-
- Контакти:
Blagoy написа:viali69 написа:България е такава, каквато е. На когото не му харесва да емигрира !
Равносметката от прочетените коментари на viali69
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI[/youtube]
Laetitia написа:Иначе и на мен ми е чудно как е възможно левскар да подкрепя турско-комунистическо правителство, но явно за 25-те си години още не мога да приема и да се примиря с някои неща. Както виждаш обаче, теб специално никога не съм обидила.
Доста съм изписал защо го подкрепям, няма да се повтарям. А мен не си ме обидила, защото няма за какво, няма и защо. А и с теб разговаряме по друг начин. Не е нужно да разбираш, просто го приемаш. Хората са различни.
Аз не съм те питал що са ти такива вижданията. Такива са и точка. Кой е прав и крив-ще видим.
pp Вчера беше сложила страхотна снимка, що я махна?

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Така е, наистина разговаряме по друг начин. Доста хора, които са на твоето мнение, ме нарекоха как ли не, а аз винаги съм била коректна с тези, които са коректни към мен, независимо дали мнението им съвпада с моето, или не.sin4ec написа: Доста съм изписал защо го подкрепям, няма да се повтарям. А мен не си ме обидила, защото няма за какво, няма и защо. А и с теб разговаряме по друг начин. Не е нужно да разбираш, просто го приемаш. Хората са различни.
Аз не съм те питал що са ти такива вижданията. Такива са и точка. Кой е прав и крив-ще видим.
Днес ми стана едновременно смешно и тъжно, гледайки как България е разделена на две. Просто някои хора много добре са възприели знаменитото "Divide et impera" и сега обират плодовете на хитростта си. Един беден и озлобен народ, общество, лишено до голяма степен от интелект и морал, не е трудно да го разделиш.
Колкото до снимката, махнах я, защото някои хора решиха, че съм сама и...

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Така е, наистина разговаряме по друг начин. Доста хора, които са на твоето мнение, ме нарекоха как ли не, а аз винаги съм била коректна с тези, които са коректни към мен, независимо дали мнението им съвпада с моето, или не.sin4ec написа: Доста съм изписал защо го подкрепям, няма да се повтарям. А мен не си ме обидила, защото няма за какво, няма и защо. А и с теб разговаряме по друг начин. Не е нужно да разбираш, просто го приемаш. Хората са различни.
Днес ми стана едновременно смешно и тъжно, гледайки как България е разделена на две. Просто някои хора много добре са възприели знаменитото "Divide et impera" и сега обират плодовете на хитростта си. Един беден и озлобен народ, общество, лишено до голяма степен от интелект и морал, не е трудно да го разделиш.

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
mamka ti mangalskaaaaaaaaa
viali69 написа:GA_ veliki написа:Такива мнения дават надежда ,че все още има надежда за България
Глупендър, така и не отговори на въпроса ми: ЗАЩО НЕ РЕВАХТЕ 4 ГОДИНИ ПРИ БОКО ????
Тогава по-добра ли беше държавата ни ?!
Спортът ни на по-високо ниво ли беше ?
ЦСКА и Левски в Шампионска лига ли играеха ?
После 150 дни се разиграват безобразия по софийските улици и университети, но тогава за вас това беше "пробуждане" и "надежда".
Днес комунистите извадиха три пъти повече хора от любимата ви Тиква и вече дойде краят на света, нали ?!
Ами, не е дошъл, господин дървен философ !
България е такава, каквато е. На когото не му харесва да емигрира !
да го духаш мръсен червен боклук,ти ходи при Сталин и Стнишев в гъза на майка ти
- Странджата
- Контакти:
Re: Grasiani и viali69
Много пъти съм го писал, но все пак ..
Целта на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД е да създаде мултиетническа и мултирелигиозна глобална държава.
Ако беше почел малко, щеше да разбереш, че в т.н. от тебе нов световен ред, демек глобализация, няма място нито за етнически различия, нито за религиозни принадлежности.
Това може да се получи и като се циганизират и ислямизират белите държави поотделно.
Ма ти си бил новият Ленин , бе?
В Западна Европа вече е постигнато. По всичко личи, че е дошъл ред на новоприетите членки на Системата от Източна Европа.
Ако западна Европа се е циганизирала и ислямизирала, а ние все още не сме – според логика на написаното от 69– т.е. ние сме еднородно етническо и конфесионално общество, с което Западът най-скоро ще се справи – т. е. ще внедри у нас цигани, турци и българи, за да ни управлява по-леко. Заявявам - не съм против етносите, само следвам „логиката” на този болен от логорея мозък, който сам на себе си е 69.
Целта ?
Едно разнородно по своя етнически състав и по своите религии общество е трудно да бъде единно.
Това е образец на неговата „логика” – еднородното общество е трудно да бъде единно, разнородното е невъзможно да е еднородно! Евалата, Спиноза!
Ето, днешният митинг е доказателство за това. Повечето съфорумци тук не гледат за какво е правен митингът, а гледат това, че имало турци и роми на него ..
Те не биха излезли да протестират редом с турците и ромите.
Аха, там не е имало цигани, турци и българи, тама са били само братя, за разлика от тези, които са останали вкъщи, защото вече са циганизирани от коварния Запад
Така различните етноси и религии в едно общество намаляват обществената съпротивителна сила на един народ. Той не е в състояние да бъде обединен в името на единна кауза.
И коя е тази кауза, мъдрий? Ако следвам логиката ти, излиза, че се протестира срещу попълзновенията на Запада да превърне България в мултиетническа и мултирелигиозна общност. Може би затова Станишката се извини за опита да се нарекат турците с български имена, защото е разбрал, че днешната кауза на Евросъюза – нали и той е виден (в) евросоциалист, е да се разделят турци от българи. Може би и затова Местан крещеше – гордея се с вас, българи, защото и той беше прозрял глобалната идея - да бъде България на турци, цигани и българи, та да се управлява по-лесно от глобалните сили. Ти да можеш да схванеш какви си ги нацвъкал? Едва ли. Затова това не го пиша нито на тебе, нито на убогия ти брат Grasiani , а на всички онези, които се гнусят да ви отговарят.
Ромът няма да протестира редом до българина, българинът няма да застане рамо до рамо с турчина и така нататък ...
Общество или народ със слаби съпротивителни сили е лесен за поробване и манипулиране.
Ето за това, приятелю, НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД изкуствено омесва расите и религиите. Понякога дори насилствено, както в пресния случай с арабските бежанци у нас.
Една мултиетническа и мултирелигиозна България е много по-лесна жертва за Световните господари, отколкото една чиста нация, каквато имахме при социализма.
Е, и какво, Мислителю, Местан и Сергей са радетели за една чиста българска нация – ами да ти се привиждат мустачки на някой от тях?
Едно мултиетническо или мултирелигиозно общество е много по-лесно за манипулиране и тотален контрол, отколкото едно хомогенно такова.
И накрая - един мултиетнически и мултирелигиозен свят обединен в една глобална държава е лесен за контролиране и управление.
Това вече го разбрахме – мулти, обединено в едно, противопоставено на хомогенно, е класическаи синдром.
Точно по тази причина националистите са ненавиждани от Световните господари. Затова и "расизмът" и "ксенофобията" се преследват така жестоко от закона в системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
И накрая разбрахме какво те е мъчило подсъзнателно, че си се опетлал в този твой "текст" (в кавички, защото нито един от критериите на за текстовост не е реализиран) – да живее расизмът и ксенофобията – те ще спасят света под знамето, червеното. Само не разбрах как прозря расистките послания на Местан и Сергей и техният светъл оптимизъм, че на следващите митинги ще въстане кръста срещу полумесеца?
Виали 69, пожелавам ти да си останеш все така раздвоен и разтроен и размултанен, та да бъдеш все така неподатлив на цивилизовано – т.е. според тебе – на глобално влияние.
Целта на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД е да създаде мултиетническа и мултирелигиозна глобална държава.
Ако беше почел малко, щеше да разбереш, че в т.н. от тебе нов световен ред, демек глобализация, няма място нито за етнически различия, нито за религиозни принадлежности.
Това може да се получи и като се циганизират и ислямизират белите държави поотделно.
Ма ти си бил новият Ленин , бе?
В Западна Европа вече е постигнато. По всичко личи, че е дошъл ред на новоприетите членки на Системата от Източна Европа.
Ако западна Европа се е циганизирала и ислямизирала, а ние все още не сме – според логика на написаното от 69– т.е. ние сме еднородно етническо и конфесионално общество, с което Западът най-скоро ще се справи – т. е. ще внедри у нас цигани, турци и българи, за да ни управлява по-леко. Заявявам - не съм против етносите, само следвам „логиката” на този болен от логорея мозък, който сам на себе си е 69.
Целта ?
Едно разнородно по своя етнически състав и по своите религии общество е трудно да бъде единно.
Това е образец на неговата „логика” – еднородното общество е трудно да бъде единно, разнородното е невъзможно да е еднородно! Евалата, Спиноза!
Ето, днешният митинг е доказателство за това. Повечето съфорумци тук не гледат за какво е правен митингът, а гледат това, че имало турци и роми на него ..
Те не биха излезли да протестират редом с турците и ромите.
Аха, там не е имало цигани, турци и българи, тама са били само братя, за разлика от тези, които са останали вкъщи, защото вече са циганизирани от коварния Запад
Така различните етноси и религии в едно общество намаляват обществената съпротивителна сила на един народ. Той не е в състояние да бъде обединен в името на единна кауза.
И коя е тази кауза, мъдрий? Ако следвам логиката ти, излиза, че се протестира срещу попълзновенията на Запада да превърне България в мултиетническа и мултирелигиозна общност. Може би затова Станишката се извини за опита да се нарекат турците с български имена, защото е разбрал, че днешната кауза на Евросъюза – нали и той е виден (в) евросоциалист, е да се разделят турци от българи. Може би и затова Местан крещеше – гордея се с вас, българи, защото и той беше прозрял глобалната идея - да бъде България на турци, цигани и българи, та да се управлява по-лесно от глобалните сили. Ти да можеш да схванеш какви си ги нацвъкал? Едва ли. Затова това не го пиша нито на тебе, нито на убогия ти брат Grasiani , а на всички онези, които се гнусят да ви отговарят.
Ромът няма да протестира редом до българина, българинът няма да застане рамо до рамо с турчина и така нататък ...
Общество или народ със слаби съпротивителни сили е лесен за поробване и манипулиране.
Ето за това, приятелю, НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД изкуствено омесва расите и религиите. Понякога дори насилствено, както в пресния случай с арабските бежанци у нас.
Една мултиетническа и мултирелигиозна България е много по-лесна жертва за Световните господари, отколкото една чиста нация, каквато имахме при социализма.
Е, и какво, Мислителю, Местан и Сергей са радетели за една чиста българска нация – ами да ти се привиждат мустачки на някой от тях?
Едно мултиетническо или мултирелигиозно общество е много по-лесно за манипулиране и тотален контрол, отколкото едно хомогенно такова.
И накрая - един мултиетнически и мултирелигиозен свят обединен в една глобална държава е лесен за контролиране и управление.
Това вече го разбрахме – мулти, обединено в едно, противопоставено на хомогенно, е класическаи синдром.
Точно по тази причина националистите са ненавиждани от Световните господари. Затова и "расизмът" и "ксенофобията" се преследват така жестоко от закона в системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
И накрая разбрахме какво те е мъчило подсъзнателно, че си се опетлал в този твой "текст" (в кавички, защото нито един от критериите на за текстовост не е реализиран) – да живее расизмът и ксенофобията – те ще спасят света под знамето, червеното. Само не разбрах как прозря расистките послания на Местан и Сергей и техният светъл оптимизъм, че на следващите митинги ще въстане кръста срещу полумесеца?
Виали 69, пожелавам ти да си останеш все така раздвоен и разтроен и размултанен, та да бъдеш все така неподатлив на цивилизовано – т.е. според тебе – на глобално влияние.
Последна промяна от Странджата на 16 ное 2013 23:37, променено общо 2 пъти.
Laetitia написа:Така е, наистина разговаряме по друг начин. Доста хора, които са на твоето мнение, ме нарекоха как ли не, а аз винаги съм била коректна с тези, които са коректни към мен, независимо дали мнението им съвпада с моето, или не.sin4ec написа: Доста съм изписал защо го подкрепям, няма да се повтарям. А мен не си ме обидила, защото няма за какво, няма и защо. А и с теб разговаряме по друг начин. Не е нужно да разбираш, просто го приемаш. Хората са различни.
По-добре да не решават повече такива неща

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Не съм завършил политология и нямам амбиции нито пък пристрастия в политиката. Моите наблюдения са следните : Другарите масово облъчват народа с глупости от рода на "САЩ ни завладяха, Сорос идва, ЕС, НАТО ни атакува итн итн. А в действие какво се случва, НАГЪЗИЛИ са България на изток и само чакат обаждане за да почнат да мърдат. Давам ви факти веднага, няма да демагогствам като другарите : Баланса ни спрямо СССР е 1:10 за руската мечка. Натиска дето упражняват чрез поставените лица като Златев е нечовешки. Привикаха дългия инкасатор Р.Овч в Кремль и цената на газа скочи В ПЪТИ. В следствие на това БЪлгария плаща НАЙ СКЪПАТА газ в Европа, това са фактите. Когато по сред зима ни врътнаха кранчето, всички ни "велики" политици ходиха на килимчето в посолството срещу хотел МОСКВА в София, резултата от посещението беше протест пред Украинското посолство ?!? Когато ти подпишеш договор с един човек да ти докара нещо до в къщи, не те интересува как, с кой и от къде ще го носи. Ти си плащаш и чакаш доставка. Когато няма, съдиш ги по договора. Е да ама не. Не посмяха да надигнат глава. За кеото Пут(к)ин възнагради Станишко, като го привика в Москва и го накара да чака 3 дни за да го приеме. Много са гостоприемни, нали ? Защо не позволиха да разберем дали изобщо имаме газ ? Щяхме да имаме един коз в ръкава при преговорите, както направиха Поляците. Ако не вярвате в силата и натиска която имат руснаците в България, припомнете си скоро като дойде шефа на газпром, колко глави отлетяха тук. Няма случайни неща. От друга страна, цирка в парламента е пълен. БКП има идеология коренно противоречива на Атака, Атака съответно спрямо Д(п)С, и последните спрямо БКП. Но това ни най малко не пречи , когато има кой да им разделя порциите. А те са послушни и папкат. По министерствата се напълни с роднини, милиционери и тук там по някой другар. Същите кримки на които им спряха еврофондовете, посочвам инфраструктура, екология, околона среда итн ОТНОВО другарите ги назначиха, понеже са НАЙ компетентни. Въпроса е В КАКВО ? Още с идването моля за извинение , изсраха едно лайно дето ще мирише ако не стотици , то десетки години. Промениха много закони само и само един "мега успял" човек като Пеевски да оглави ДАНС. Обаче получиха бързо шамари от омразната им Европа и хайде се "снишиха" докато поотмине бурята. Обаче така и не намериха начин да отговорят КОЙ ! По всички агенции се назначават братя и сестри, отварят се министерства нищо че не се знае какво ще работят. Министър дето източва фондовете във Франция, 1000 % знае как стават нещата. А в същото време Боко гледа сеира от страни и се чуди как да се добере до кокала отново, с любезното съдействие на Гоце. Да , да същият този агент дето излъга народа си като твърдеше че НЕ е агент на ДС, обаче излезе обратното. Пушките за 50 хилки, убиването на забранени видове животинки, подарени мезонети (2 броя), хотела на Зорка в Белчин баня, това никак , ама никак не му пречи отново да дава акъл и да призовава за "честни" и "морални" действия ! WTF , Както би казали в омразната им Америка. Интересното е че , докато плюят по гадния капитализъм, продължават усилено да купуват имоти във Франция, Италия, Гърция. Пращат децата си да учат по щатите или в по лошия случай Англия или Германия. Като толкова обичате Русия, отивайте там. Не е много далеч, хич даже. Там и без това ви е щаб квартирата. Дали те накараха Калфин да каже че който не обича РУсия НЕ обича България ???? Много патриотично, няма що. Това грозно "лайно" в центъра на София, на тепетата над Пловдив, в Бургас , Варна и още около 3 000 паметника на "освободителката" трябва да се махнат НЕЗАБАВНО ! Да се построи един музей, да показват на хората истината и да могат да избират децата в бъдеще. Истината.....е тук е проблема. Партията не иска да каже истината, защото тя е гадна и мирише. Мирише на кръв, от десетките (може би стотици) хиляди БЪЛГАРИ, българска интелигенция цяло поколение замина безвъзвратно в лагерите на Скравена, Белене, Жабокрек. Но те НЕ СА ВИНОВНИ . Не са виновни и за това че взривиха църкви, храмове и влакове. Не са виновни че управляват от 1944 до днес (с малки изключения) и хората мизерстват с пенсии по 150-200 лева. Не са виновни че ни заплашват че който стачкува ще бъде уволнен. Остана само да върнат член първи и нещата ще се подредят. Тези чугуни разбират само от БОЙ, защото и през 97 година когато имаше НАД 1 МИЛИОН хора протестиращи , те НЕ си подадоха оставката цели 2 седмици. За тях хората са бройки, числа, важното е математиката да е на тяхна страна. Дано този път сметките им излязат криви. Защото единствената ни вина е че не ги пометохме както подобава, по подобие на Полша, Чехия и Унгария. Заблуди ни един селски президент, дето отново те ДС го избраха да баламосва хората с мирни революции. Другарите разбират само от бой и кръв , нали това им е мотото : с кръв сме взели властта и с кръв ще я дадем. Еми, крайно време е да пуснем кръв, защото революцията иска жертви. Поне бъдещите поколения да живеят в нормална държава.
П.п. Много се смяхме с един познат на темата Бисеров. Горкия той, имал само 20 хиляди на влог а гаранцията му е 50 хилки. Отново същият въпрос и тук : КОЙ, КОЙ , КОЙЙЙЙ му плати гаранцията ???? А синчето му от къде има 480 хиляди евро да даде заем на майка си ??? Не знам дали така ми се струва, обаче като отворя прозореца, от към витоша идва ехото и пита Койййй, коооооойййййй, кооооооооооооойййййййййййййййй !
П.п. Много се смяхме с един познат на темата Бисеров. Горкия той, имал само 20 хиляди на влог а гаранцията му е 50 хилки. Отново същият въпрос и тук : КОЙ, КОЙ , КОЙЙЙЙ му плати гаранцията ???? А синчето му от къде има 480 хиляди евро да даде заем на майка си ??? Не знам дали така ми се струва, обаче като отворя прозореца, от към витоша идва ехото и пита Койййй, коооооойййййй, кооооооооооооойййййййййййййййй !