Равносметката от последните 69 години: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.stefani написа:Равносметката от последните 5 месеца: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Равносметката от последните 69 години: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.stefani написа:Равносметката от последните 5 месеца: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
Laetitia написа:Равносметката от последните 69 години: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.stefani написа:Равносметката от последните 5 месеца: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
alexveselinov написа:Така е, продължавайте да си гласувате за едни и същи и не се оплаквайте.Народ от будали!
Местан: Ако е необходимо, ще станем и 170 000
„Благодаря ви, че изпълнихте моя най-широк булевард в столицата и в България с толкова много позитивна енергия( КОЙ БУЛЕВАРД Е ТВОЙ БЕ ТУРЧИН МАЗЕН). Нека да бъдем искрени и доблестни. Аз знам, че има нещо особено в този митинг – той е в някаква степен исторически. Ще подчертая, че това е първият митинг, който събира 60-70 хиляди членове и симпатизанти в едно”. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред събралото се множество на „Орлов мост” на съвместния митинг на БСП и ДПС в събота.
„Нямам притеснение да кажа – в името на България ще преодолеем и политическите си различия. Това е наш политически и синовен дълг”, подчерта той.
„Г-н Орешарски, вие поехте управлението на страната след 4 години не просто провалено, но поехте властта от най-престъпното и крадливо управление на Бойко Борисов. Чака ви много трудна задача – да възстановите демокрацията, справедливостта, да размразите заплатите и пенсиите. Борисов и Цветанов и кликата знаят да рушат. Но, г-н премиер, искам да ви уверя, че ако днес на този площад са 70 000, ако е необходимо, ще станем и 170 000 и вие ще имате подкрепа да възстановите страната след батака, в който я вкара Бойко Борисов. За разлика от Борисов, Орешарски символизира демокрацията”, продължи лидерът на ДПС.
„Членовете и симпатизантите на ДПС често казваме – и ние сме деца на майка България, нека словото ми завърши с мощно – България”, призова Местан и бе подкрепен със скандирания от множеството.
viali69 написа:На когото не му харесва - да емигрира !![]()
Що не ривахти 4 години, а сига ривети ? А ?!![]()
По-нормална ли беше България по време на Тиквата ? И тогава си беше същата като днес. Само че тогава никой не смееше да се оплаква, защото онези качулатите можеха да го посетят у дома и да го набият уж по погрешка като човека глас или онова семейство от Кърджали ...
А, футбол и спорт като цяло нямаме от 20 години насам. Левски и ЦСКА не правят изключение. Те са слаби не от тази година, а вече години наред.
И за да не бъда голословен ще ви кажа, че онзи ден ходих да гледам републиканското първенство по бокс за мъже. Проведе се във Велико Търново.
Не бях ходил на такъв форум от 30 години насам.
Шокирах се от видяното. Няма съблекални за състезателите. Те се преобличат и загряват направо в залата, докато тече поредната среща.
Няма екипировка като едно време. Всеки се облякъл с някакъв анцунг, какъвто намерил.
Едно време можеше да различиш кой боксьор от кой клуб е. Всичките носеха клубните екипировки с емблемите и надписите.
Качеството ... ниско. Един Детелин Далаклиев е още световна класа и се отличава от всички останали.
Абе, с две думи пълна трагедия, макар че момчетата заслужават похвала, че при тези условия продължават да боксират.
И после се чудим защо нямаме нито един медал от последното световно първенство в този иначе български спорт ....
Чудим се защо Тервел Пулев предпочита да изкара някой лев в идиотското шоу "ВИП Брадър", отколкото да боксира на световното ...
Е, това е положението в цялата ни държава ! Не само в спорта.
И за това не са виновни само комунистите ...
СИН_ИМПЕРАТОР написа:На 7 юни 1990 година, в София имаше ДВА митинга.Прословутият митинга на СДС на "Орлов мост" та чак до "Младост"-близо един милион души, а на "Батенберг" беше митинга на БСП, който имаше има-няма към 300 хиляди....чак ми е чудно полицията (или тогава милиция май още беше) се справи със ситуацията...А може би тогава хората са били доста по-толерантни, защото ако към днешна дата се случи нещо подобно-два огромни митинга в София на две враждуващи партии, не ми се мисли ....
СИН_ИМПЕРАТОР написа:На 7 юни 1990 година, в София имаше ДВА митинга.Прословутият митинга на СДС на "Орлов мост" та чак до "Младост"-близо един милион души, а на "Батенберг" беше митинга на БСП, който имаше има-няма към 300 хиляди....чак ми е чудно полицията (или тогава милиция май още беше) се справи със ситуацията...А може би тогава хората са били доста по-толерантни, защото ако към днешна дата се случи нещо подобно-два огромни митинга в София на две враждуващи партии, не ми се мисли ....
GA_ veliki написа:Такива мнения дават надежда ,че все още има надежда за България
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith и 7 госта