Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Мнениеот Laetitia » 16 ное 2013 20:03

stefani написа:Равносметката от последните 5 месеца: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА :lol:
Равносметката от последните 69 години: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Изображение
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 16 ное 2013 20:04

На 7 юни 1990 година, в София имаше ДВА митинга.Прословутият митинга на СДС на "Орлов мост" та чак до "Младост"-близо един милион души, а на "Батенберг" беше митинга на БСП, който имаше има-няма към 300 хиляди....чак ми е чудно полицията (или тогава милиция май още беше) се справи със ситуацията...А може би тогава хората са били доста по-толерантни, защото ако към днешна дата се случи нещо подобно-два огромни митинга в София на две враждуващи партии, не ми се мисли .... ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 ное 2013 20:04

Така е, продължавайте да си гласувате за едни и същи и не се оплаквайте.Народ от будали!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 ное 2013 20:05

Laetitia написа:
stefani написа:Равносметката от последните 5 месеца: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА :lol:
Равносметката от последните 69 години: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Изображение

Равносметката от последните 610 години: верно нема такава държава!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 ное 2013 20:07

alexveselinov написа:Така е, продължавайте да си гласувате за едни и същи и не се оплаквайте.Народ от будали!

А ти от кой народ си ?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 ное 2013 20:11

Местан: Ако е необходимо, ще станем и 170 000

Благодаря ви, че изпълнихте моя най-широк булевард в столицата и в България с толкова много позитивна енергия( КОЙ БУЛЕВАРД Е ТВОЙ БЕ ТУРЧИН МАЗЕН). Нека да бъдем искрени и доблестни. Аз знам, че има нещо особено в този митинг – той е в някаква степен исторически. Ще подчертая, че това е първият митинг, който събира 60-70 хиляди членове и симпатизанти в едно”. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан пред събралото се множество на „Орлов мост” на съвместния митинг на БСП и ДПС в събота.

„Нямам притеснение да кажа – в името на България ще преодолеем и политическите си различия. Това е наш политически и синовен дълг”, подчерта той.

„Г-н Орешарски, вие поехте управлението на страната след 4 години не просто провалено, но поехте властта от най-престъпното и крадливо управление на Бойко Борисов. Чака ви много трудна задача – да възстановите демокрацията, справедливостта, да размразите заплатите и пенсиите. Борисов и Цветанов и кликата знаят да рушат. Но, г-н премиер, искам да ви уверя, че ако днес на този площад са 70 000, ако е необходимо, ще станем и 170 000 и вие ще имате подкрепа да възстановите страната след батака, в който я вкара Бойко Борисов. За разлика от Борисов, Орешарски символизира демокрацията”, продължи лидерът на ДПС.

„Членовете и симпатизантите на ДПС често казваме – и ние сме деца на майка България, нека словото ми завърши с мощно – България”, призова Местан и бе подкрепен със скандирания от множеството.

Изображение

Цигани и турци - това е правителството в момента!

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 16 ное 2013 20:13

viali69 написа:На когото не му харесва - да емигрира ! :twisted:
Що не ривахти 4 години, а сига ривети ? А ?! 8-)
По-нормална ли беше България по време на Тиквата ? И тогава си беше същата като днес. Само че тогава никой не смееше да се оплаква, защото онези качулатите можеха да го посетят у дома и да го набият уж по погрешка като човека глас или онова семейство от Кърджали ...
А, футбол и спорт като цяло нямаме от 20 години насам. Левски и ЦСКА не правят изключение. Те са слаби не от тази година, а вече години наред.
И за да не бъда голословен ще ви кажа, че онзи ден ходих да гледам републиканското първенство по бокс за мъже. Проведе се във Велико Търново.
Не бях ходил на такъв форум от 30 години насам.
Шокирах се от видяното. Няма съблекални за състезателите. Те се преобличат и загряват направо в залата, докато тече поредната среща.
Няма екипировка като едно време. Всеки се облякъл с някакъв анцунг, какъвто намерил.
Едно време можеше да различиш кой боксьор от кой клуб е. Всичките носеха клубните екипировки с емблемите и надписите.
Качеството ... ниско. Един Детелин Далаклиев е още световна класа и се отличава от всички останали.
Абе, с две думи пълна трагедия, макар че момчетата заслужават похвала, че при тези условия продължават да боксират.
И после се чудим защо нямаме нито един медал от последното световно първенство в този иначе български спорт ....
Чудим се защо Тервел Пулев предпочита да изкара някой лев в идиотското шоу "ВИП Брадър", отколкото да боксира на световното ...
Е, това е положението в цялата ни държава ! Не само в спорта.
И за това не са виновни само комунистите ...

Ако след като емигрирам се отърва от "хора" като теб, нямам нищо против.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 16 ное 2013 20:14

СИН_ИМПЕРАТОР написа:На 7 юни 1990 година, в София имаше ДВА митинга.Прословутият митинга на СДС на "Орлов мост" та чак до "Младост"-близо един милион души, а на "Батенберг" беше митинга на БСП, който имаше има-няма към 300 хиляди....чак ми е чудно полицията (или тогава милиция май още беше) се справи със ситуацията...А може би тогава хората са били доста по-толерантни, защото ако към днешна дата се случи нещо подобно-два огромни митинга в София на две враждуващи партии, не ми се мисли .... ;)

Ти на това сега митинг ли му казваш......В коя друга страна хора се извозват като добитък от всички краища на страната за да манифестират :roll: :roll: тук и в Северна Корея,може би.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 16 ное 2013 20:14

СИН_ИМПЕРАТОР написа:На 7 юни 1990 година, в София имаше ДВА митинга.Прословутият митинга на СДС на "Орлов мост" та чак до "Младост"-близо един милион души, а на "Батенберг" беше митинга на БСП, който имаше има-няма към 300 хиляди....чак ми е чудно полицията (или тогава милиция май още беше) се справи със ситуацията...А може би тогава хората са били доста по-толерантни, защото ако към днешна дата се случи нещо подобно-два огромни митинга в София на две враждуващи партии, не ми се мисли .... ;)

Ето ти отговора : на 24.07.1990 Лепа Брена изнесе концерт пред 90 000-на озверяла тълпа .Това е най-посетеният концерт в историята на България .Това успяха да направят с българския народ другарите комунисти за 45 години ,успешно успяха да унищожат интелигенцията на българския народ и го превърнаха в стадо сърбомани. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_BxTVG025zQ[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 ное 2013 20:15

GA_ veliki написа:Такива мнения дават надежда ,че все още има надежда за България

Глупендър, така и не отговори на въпроса ми: ЗАЩО НЕ РЕВАХТЕ 4 ГОДИНИ ПРИ БОКО ????
Тогава по-добра ли беше държавата ни ?!
Спортът ни на по-високо ниво ли беше ?
ЦСКА и Левски в Шампионска лига ли играеха ?
После 150 дни се разиграват безобразия по софийските улици и университети, но тогава за вас това беше "пробуждане" и "надежда".
Днес комунистите извадиха три пъти повече хора от любимата ви Тиква и вече дойде краят на света, нали ?!
Ами, не е дошъл, господин дървен философ !
България е такава, каквато е. На когото не му харесва да емигрира !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”