Митинг на БСП и ДПС в София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Митинг в деня на мача ЦСКА - Левски?

Мнениеот gugushito » 14 ное 2013 20:24

CS -KA -KA написа:няма значение ,че митинга е в деня на мача ще отида и ще подкрепя българското правителство ,все пак сме българи и трябва да се подкрепяме !

Айдееее,още един льольо. Честито !! Интересно кой стар другар се е прикрил тук ??

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 14 ное 2013 20:25

https://www.google.bg/search?q=%D1%86%D ... B519%3B360
ето ги протестиращите против правителтвото ,а там със сините гащи е и samo_levski
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2013 20:25

CS -KA -KA написа:няма значение ,че митинга е в деня на мача ще отида и ще подкрепя българското правителство ,все пак сме българи и трябва да се подкрепяме !

Teзи не са ли били българи, а милионите починали от рак
16 април 1925 г Атентат в църквата „Света Неделя“

При атентата в „Света Неделя“ загиват 134 души[4], други умират по-късно от раните си. Ранените са 500.

Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-ма майори, 9-ма капитани, 3 депутати ( д-р Недялко Колушев, адв. Н. Рачев и Хр. Цанев) и множество граждани, включително деца. По случайност, всички членове на правителството се отървават само с леки наранявания. Цар Борис III не е в църквата, тъй като присъства на погребенията на убитите в атентата срещу него в прохода Арабаконак два дни по-рано.

Сред жертвите са:

генерал от пехотата Стефан Нерезов, командвал Първа българска армия при Дойран
генерал-лейтенант Калин Найденов, военен министър по време на Първата световна война
генерал-лейтенант Кръстю Златарев, командвал Единадесета пехотна македонска дивизия по време на Първата световна война
генерал-майор Иван Попов, командвал Първа пехотна софийска дивизия по време на Междусъюзническата война
генерал-майор Иван Стойков
генерал-майор Павел Павлов
генерал-майор Станчо Радойков
генерал-майор Иван Табаков
генерал-майор Стоян Пушкаров
генерал-майор Григор Кюркчиев
генерал-майор Александър Давидов, началник на щаба на армията в периода 9 юни 1923 - 3 юли 1923
генерал-майор Петър Лолов
полковник Стефан Нойков, началник на щаба на армията в периода 18 май 1923 - 9 юни 1923
полковник Спас Жостов
полковник Ангел Сребров
полковник Спиридон Михайлов
полковник Атанас Сарайдаров

9 март 1985 г. Атентат на гара Буново

В атентата загиват 7 души - 3 деца и 4 жени.[2] В други източници жертвите са 2 деца, 2 жени, 1 мъж и 2ма старци.[3]Сред жертвите са глухонеми деца прибиращи се в вкъщи. Ранени са тежко 9 души и сред тях също има 2 деца.

сергей дали ще отбележи и тези постижения на баща си и съпартийците му подобаващо с митинг

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 14 ное 2013 20:28

CS -KA -KA написа:...

Само че циганче, снимките от "контрапротестите" ви не лъжат. ЦИГАНЧЕТА.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 20:34

samo_levski написа:ДжугаЦВИЛИ пак ли си се напил като куче бе и пак ли си фантазираш, че управляваш комунистическа държава?

Пинк Флойд имат доста подходяща песен/идея по случая с анално податливия шизофреник ДжугаЦВИЛИ

Ти хубаво слушаш Пинк Флойд, ама е добре да попрочетеш ей така, поне за обща култура, за какво е написан и за какво се отнася този албум! Един жокер мога да ти дам! Няма нищо общо с комунизма! Ама за сметка на това, аз не съм тръгнал да те обиждам на "демократ", нали!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2013 20:38

джугашвили написа:
samo_levski написа:ДжугаЦВИЛИ пак ли си се напил като куче бе и пак ли си фантазираш, че управляваш комунистическа държава?

Пинк Флойд имат доста подходяща песен/идея по случая с анално податливия шизофреник ДжугаЦВИЛИ

Ти хубаво слушаш Пинк Флойд, ама е добре да попрочетеш ей така, поне за обща култура, за какво е написан и за какво се отнася този албум! Един жокер мога да ти дам! Няма нищо общо с комунизма! Ама за сметка на това, аз не съм тръгнал да те обиждам на "демократ", нали!

Ти си смени подписа, че може и да не изкараш вечерта във форума

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 20:40

viali69 написа:

Даже е много удобно ! Първо на митинг от 12 до 13.30 часа, а после от 15.00 на мач.
Идеална програма ! Дано само времето да не е много студено. ;)

И за работещите полицаи е удобно! Иначе как ще се напълни националният стадион! БРАВО на правителството! Изключително далновидна политика, относно българският спорт! После да не се оплакват, че не подпомагали Левски и ЦСКА!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 ное 2013 20:40

viali69 написа:Ай, не се изхвърляйте толкова ! :mrgreen:
Цв.Цв. разду щата на полицията така, че в момента в България има най-много полицаи на глава от населението в целия свят.
Ще строят 5 000 полицаи около "Орлов мост" и пиле няма да прехвръкне от агитките към протестиращите и обратно.
Споко ! Пък и не виждам какъв дразнител са едните за другите и обратно. Сред феновете и на Левски и на ЦСКА има много симпатизанти на БСП. Какъв е проблемът ? :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Некои хора копаят дъното...

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 20:44

milen.hristov написа:Ти си смени подписа, че може и да не изкараш вечерта във форума

Какво му е на подписа ми! Това са мисли на човек, много по-умен и мъдър от мен и от теб...най-вече от теб, влезнали в учебниците! Като ги махна и какво...няма да ги е изрекъл ли! Или ще ги изтриеш от Историята ли! На мен ако не ми харесва нещо в акаунта ти, ще го махнеш ли само защото на мен не ми харесва! Искрено се надявам на отговор! Надявам се също така и да спазваш добрия тон и да не нарушаваш правилата на форума!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2013 20:54

джугашвили написа:
milen.hristov написа:Ти си смени подписа, че може и да не изкараш вечерта във форума

Какво му е на подписа ми! Това са мисли на човек, много по-умен и мъдър от мен и от теб...най-вече от теб, влезнали в учебниците! Като ги махна и какво...няма да ги е изрекъл ли! Или ще ги изтриеш от Историята ли! На мен ако не ми харесва нещо в акаунта ти, ще го махнеш ли само защото на мен не ми харесва! Искрено се надявам на отговор! Надявам се също така и да спазваш добрия тон и да не нарушаваш правилата на форума!

1. Комунизмът и нацизмът в тази държава, а и в която и да е друга са обявени за НЕЗАКОННИ
2. Този ''хуманист'' с подобни думи е избил милиарди хора

Върни се в “Свободна зона”