70 г. от бомбардировките на София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: 70 г. от бомбардировките на София

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 19:58

DrAvalanche написа:
viali69 написа:Авторе, хубава ти е темата. Историята не се познава от младите ни хора.
Тя трябва да им се разказва, за да се знае от тях.
Да беше написал обаче тези самолети пускали бомби над София и избивали цивилни българи в домовете им каква националност имат. Пакистански ли са, таджикистански ли са или американски ? :roll:
Написал си "противникът", но не си уточнил кой е противникът хвърлял бомби над цивилна София.
Младите с промити от евроатлантическа пропаганда мозъци може да си помислят, че руснаците са хвърляли бомби и са ни избивали. :oops:
Защото така написано изглежда, че над София са хвърляли бомби самолети с известни марки, но неизвестна национална принадлежност.
По-младите може да си помислят, че тези самолети са дошли от Марс ... :lol:

Англичани и американци бомбардираха София, а гнусните болшевики директно обявиха война и окупираха България, помагайки на неграмотните комунисти и обирджии на мандри да извършат преврат, и избият цвета на нацията.

Чърчил пич, Чърчил! Нищо не може да стане без знанието и разрешението на Англия и Франция! Най- вече Англия! Чети малко повече, вместо да изливаш омразата си към руснаците!

Британското предложение предадено ръкописно лично от Чърчил на Сталин е следното:

Румъния: за нас 10%
Гърция: само за нас
Югославия: по равно за нас и вас
Унгария: по равно за нас и вас
България: за нас 25%

Сталин само за няколко секунди му хвърля листа обратно с написано на него единствено: България е наша!

А ето и едно негово изказване:

“Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засеят картофи.” ... и поникна Бойко картофа!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 ное 2013 20:04

То пък тъй наречения цвят на нацията преди това не е избивал същите тези неграмотни комунисти сред които биле и тоталните неграмотници Вапцаров и Гео Милев.

Между другото бомбардировките са биле извършени след личното настояване на Чърчил който не веднъж е показвал омразата си към българите и Българската държава.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 ное 2013 20:05

джугашвили написа:
DrAvalanche написа:
viali69 написа:Авторе, хубава ти е темата. Историята не се познава от младите ни хора.
Тя трябва да им се разказва, за да се знае от тях.
Да беше написал обаче тези самолети пускали бомби над София и избивали цивилни българи в домовете им каква националност имат. Пакистански ли са, таджикистански ли са или американски ? :roll:
Написал си "противникът", но не си уточнил кой е противникът хвърлял бомби над цивилна София.
Младите с промити от евроатлантическа пропаганда мозъци може да си помислят, че руснаците са хвърляли бомби и са ни избивали. :oops:
Защото така написано изглежда, че над София са хвърляли бомби самолети с известни марки, но неизвестна национална принадлежност.
По-младите може да си помислят, че тези самолети са дошли от Марс ... :lol:

Англичани и американци бомбардираха София, а гнусните болшевики директно обявиха война и окупираха България, помагайки на неграмотните комунисти и обирджии на мандри да извършат преврат, и избият цвета на нацията.

Чърчил пич, Чърчил! Нищо не може да стане без знанието и разрешението на Англия и Франция! Най- вече Англия! Чети малко повече, вместо да изливаш омразата си към руснаците!

Британското предложение предадено ръкописно лично от Чърчил на Сталин е следното:

Румъния: за нас 10%
Гърция: само за нас
Югославия: по равно за нас и вас
Унгария: по равно за нас и вас
България: за нас 25%

Сталин само за няколко секунди му хвърля листа обратно с написано на него единствено: България е наша!

А ето и едно негово изказване:

“Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засеят картофи.” ... и поникна Бойко картофа!

Чел съм достатъчно и знам кой бомбардира София. Знам, че е имало договорка, но легендите които разказваш са смешни. Много ми е интересно на какъв език са си комуникирали Чърчил и Сталин, та чак и бележки си разменяли? Може би на китайски?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 ное 2013 20:07

фифи перото написа:Само прост човек, с промит болшевишки мозък, може да напише това.
Поне веднаж замълчи с вонящата си червена уста.
Темата НЕ е урок по история.
Темата НЕ е затова ,кой какъв е.
Темата е да почетем загиналите БЪЛГАРИ .

Само човек, който манипулира историческите факти може да крие националността на убийците на невинни българи !
Темата може и да не е урок по история, но е свързана с историческо събитие.
"Загиналите" българи са всъщност избити българи от американци и англичани !
Ако наистина уважаваш тяхната памет, трябваше да споменеш тази историческа истина. 8-)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 14 ное 2013 20:10

viali69 написа:
фифи перото написа:Само прост човек, с промит болшевишки мозък, може да напише това.
Поне веднаж замълчи с вонящата си червена уста.
Темата НЕ е урок по история.
Темата НЕ е затова ,кой какъв е.
Темата е да почетем загиналите БЪЛГАРИ .

Само човек, който манипулира историческите факти може да крие националността на убийците на невинни българи !
Темата може и да не е урок по история, но е свързана с историческо събитие.
"Загиналите" българи са всъщност избити българи от американци и англичани !
Ако наистина уважаваш тяхната памет, трябваше да споменеш тази историческа истина. 8-)

Има две клипчета-от мен и от един колега.Там всичко е казано.
[offtopic]Или ти си сляп, или глух, или просто...тъп?[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 ное 2013 20:14

миле гърбавия написа:Според мене американците трябва да се извинят на българският народ!

Трябва, ама да си чул някъде американците да са се извинили на някого за свинщините, които причиняват на целия свят ?
Даже и паметник на американските убийците има в София !
"Ранобудните" студенти и промитите мозъци обаче не оцветяват и не протестират срещу този паметник.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 20:25

DrAvalanche написа:Чел съм достатъчно и знам кой бомбардира София. Знам, че е имало договорка, но легендите които разказваш са смешни. Много ми е интересно на какъв език са си комуникирали Чърчил и Сталин, та чак и бележки си разменяли? Може би на китайски?

Хубаво е, че ги знаеш тези неща и си чел за тях! Поздравления!

П.П. Все едно да питаш Боко на какъв език е разговарял с министрите на другите държави! Всеки е говорил на собствения си език! Имат си преводачи! Това е протокол, който се спазва и до ден днешен!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 ное 2013 20:31

джугашвили написа:
DrAvalanche написа:Чел съм достатъчно и знам кой бомбардира София. Знам, че е имало договорка, но легендите които разказваш са смешни. Много ми е интересно на какъв език са си комуникирали Чърчил и Сталин, та чак и бележки си разменяли? Може би на китайски?

Хубаво е, че ги знаеш тези неща и си чел за тях! Поздравления!

П.П. Все едно да питаш Боко на какъв език е разговарял с министрите на другите държави! Всеки е говорил на собствения си език! Имат си преводачи! Това е протокол, който се спазва и до ден днешен!

Знам че има преводачи, затова ти казвам колко са нелепи легенди, че единият написал бележка, пък другият му я върнал с послание на другата страна. Накрая чистачката намерила бележката
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 ное 2013 20:33

Ако руснаците бяха хвърляли бомби,форумът щеше да блокира от помия срещу тях.Иначе поздрави на Фифи за хубавата тема! Героите не умират!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 14 ное 2013 20:35

миле гърбавия написа:Според мене американците трябва да се извинят на българският народ!

Ако пък не се извинят може пак да им обявим война. ;)
FORZA CESENA !!!

Върни се в “Свободна зона”