Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: ВИДЕО: ИСтината за Бареков и Шамара

Мнениеот Пловдивчанинът » 13 ное 2013 15:02

viali69 написа:И Бареков , и Мишо Шамара подкрепяха ГЕРБ !
Бареков до скоро, а Шамара малко по-отдавна, но не чак толкова, че да не можем да си спомним за това.

Аз искам да попитам обаче автора: Щом този на снимката можеше 4 години да управлява държавата ни и пак се натиска да я управлява защо Бареков и Шамара да не могат ? С какво те са по-лоши от Бойко Борисов ?!
[center]Изображение[/center]
[center]На снимката от ляво на дясно: Венцеслав Стефанов, Румен Николов Пашата, Бойко Борисов ...[/center]

Когато Бойко Борисов го направиха премиер на България, аз казах, че с това се прави сериозен прецедент случайни хора да се вкарват в политиката на най-високи постове. След Боко даже Митьо Пищова може да е премиер !

За тази снимка се знаеше още когато Бойко стана главен секретар на МВР и всички знаят, че има връзки със СИК. А защо не кажеш за уникалната снимка на Бареков в неделя, която от 4 човека позна само Карамански. Ако Бойко е виновен, че сме сме толкова зле ти явно не живееш в тази държава. Всичко е много просто всичко започна от ДС и бившите комунисти те имаха план и го постигнаха. СИК, ВИС и другите групировки просто са създадени изкуствено от бившите държавници, които правят всичко възможно България да не тръгне напред и нагоре, дори и великата опозиция от онова време е изкуствена. А след като всичко се разпада политиците продължават да крадат и да нямат никакви скрупули и гледат само собствения задник да си облажат. Бареков е луд обаче явно предпочиташ него за премиер много жалко...

pomiqr58

Мнениеот pomiqr58 » 13 ное 2013 15:03

viali69 написа:И Бареков , и Мишо Шамара подкрепяха ГЕРБ !
Бареков до скоро, а Шамара малко по-отдавна, но не чак толкова, че да не можем да си спомним за това.

Аз искам да попитам обаче автора: Щом този на снимката можеше 4 години да управлява държавата ни и пак се натиска да я управлява защо Бареков и Шамара да не могат ? С какво те са по-лоши от Бойко Борисов ?!
[center]Изображение[/center]
[center]На снимката от ляво на дясно: Венцеслав Стефанов, Румен Николов Пашата, Бойко Борисов ...[/center]

Когато Бойко Борисов го направиха премиер на България, аз казах, че с това се прави сериозен прецедент случайни хора да се вкарват в политиката на най-високи постове. След Боко даже Митьо Пищова може да е премиер !

Вече съм сигурен, че имаш див, необуздан фетиш към Бойко Борисов. Всяка тема я започваш с Бойко Борисов.Някъде да виждаш Бойко Борисов в тази тема? Вземи го намери най-накрая и да ти сцепи аналното отверсие. Бойко Борисов не е случаен човек!!! А ти сега сигурен ли си, че тоя на снимката е Бойко Борисов, а не някой друг. Там с другаря бареков имате тази способност да се бъркате :D

Хора, които дрънкат чалгата туй, чалгата онуй и са се изхранвали с нея, айде моляти се. Няма място за тях под света на политиката. Това показва колко са безпринципни. Интересно с колко ли мъже е спал додуков, за да го вкарат в бтв.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 13 ное 2013 15:05

Бягай събери гаджета :lol: :lol: :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 ное 2013 15:06

И Бареков и Шамара са боклуци .

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 13 ное 2013 15:09

Тези клипове са гнусен монтаж. Тоя с микрофона не е Бареков. Не е възможно да е той. По-скоро ми прилича на Сашка Васева, ама щом няма цици не е тя. Кой е с микрофона си остава една от най-големите загадки на 20 век.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 13 ное 2013 15:13

Сякаш на нормалните хора ни трябват клипове или още доказателства, за да разберем какви са всъщност и двамата. Знаем си ги отдавна какво представляват.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 13 ное 2013 15:16

Red_Girl написа:Робот се самоуби, омръзнало му да чисти
"Когато пристигнахме, от прахосмукачката беше останало само пепел"

Инсценирано ми изглежда :roll: Праосмукачката е повърнала и е избегала от игото :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 ное 2013 15:20

Groucho написа:
Red_Girl написа:Робот се самоуби, омръзнало му да чисти
"Когато пристигнахме, от прахосмукачката беше останало само пепел"

Инсценирано ми изглежда :roll: Праосмукачката е повърнала и е избегала от игото :lol:

Много се смях , като го видях.. :lol: :lol: А самия разказ е скандален... Сам се включил и застанал под печката да го полее манджата.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2013 15:23

Аз във форума на Левски спрях да пиша. Всичкото ми мнения се трият. Толкова ли съм гаден :?: :lol: :lol:
П.П. И теми ми трият и затварят :evil:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 ное 2013 15:24

Red_Girl написа:То при вас всичко е едно цяло..Всяка тема трябва да я търсиш в някоя от останалите. :lol:

Така и трябва . Трябва да има 4-5 теми , но качествени . А иначе няма смисъл от теми с 2-3 мнения само да заемат пространство .

Върни се в “Свободна зона”