urkoto написа: Ама то армия няма, ти за военен преврат ми говориш.
Това ми напомни за един майтап по време на февруарските протести:
Бойко казал на военния министър: "Пускай танковете!" и министърът му отговорил : "И двата ли?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
urkoto написа: Ама то армия няма, ти за военен преврат ми говориш.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
ralimavridov написа:Няма как да се очаква от нация с избита интелигенция(министри,офицери,лекари,писатели и др.) да прави чиста форма демокрация и смяна на статуквото.В България всички са от село и се интересуват от благото само и единствено на собствените си семейства.Няма как дядо ти да е с ралото на гръб,а ти да си евродепутат.В страните,от които искаме и ние да бъдем част живеят в замъци от 14 век и слушат Хайдн,Моцарт и Бетховен,докато ние сме живели 500 години в колиби и 60 в блокове,а музиката която обичаме е сръбско,гръцко и чалгийка с ракийка
dodo7271 написа:АЗ също съм за военен преврат. С тази разлика, че Великото народно събрание трябва да се определи не веднага. Първо трябва да се свършат някои задължителни неща: 1 Тотална лустрация (забрана на бивши комунисти и агенти на ДС да участват в обществения живот под каквато и да е форма), 2 Връщане на Строителни войски (циганите да се научат да работят), 3 Забрана за политическа дейност в рамките на една година, 4 Въвеждане на нов наказателен кодекс (приет от военните, а не от НС). 5 Забрана изобщо на фашистки и комунистически формации. 6 Тотална ревизия на всички, които подозрително са забогатели в последните 24 години. И едва тогава може да се назначи дата за избиране на Велико народно събрание и то при Изборен кодекс, пак приет от военната диктатура....
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта