Имам:Християните трябва да бъдат избити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Имам:Християните трябва да бъдат избити

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 10:48

meteorit написа:Така като гледам само олигофрени са отговаряли по тая тема. Етническата и религиозна омраза вече е насадена тия не искат да се дискутирало. Понеже не били кръстени, темата не ги засяга. да ви ... майката

Заповядай :roll:
Не забравяйте да погледнете към небето в идните седмици-месеци. "Бог" ще ви прати знак :mrgreen: За нас атеистите, това ще е просто една комета, която да наблюдаваме. За вас, може би ... раждането на новият Христос.

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 08 ное 2013 10:51

Тия всичките ще ги оправдаят за да се "запази толерантноста ".Турция дава милиони за да се ислямизира България.Политиците или спят или са осъзнали че нищо не могат да направят.Как бивши цигани стават турци и имат доходи без да работят?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 ное 2013 10:54

То пък кой ли е християнин тука? Това, че майките и бащите им са ги кръстили, има ли някакво значение за повечето от тези, които тука пишат?
Не виждам защо скачате на този имам и покрай него на всички друговерци, а не на този, който пуска темата и то редом с израза 'българският нападател Исмаил Иса" .
Имамът е подсъдим - кой има интерес да обобщава думите на един подсъдим и да ги експонира върху цялата общност на не-християните? И дали противопоставянето не е на една една цивилизация, която се припознава като невярваща, на друга - вярваща.
Колкото до това дали се самоопределяме като българи, защото се мислим и за християни - това е било, когато по земите ни българите са били вярващи. Сега ни остава националният разказ, традицията и езикът - но колко разбират Големия наратив като нещо, различно от академичната история и колко се грижат за езика и традицията ни? Иначе " срещу мюсюлманите може да се скача в името на "българщината" с маска на Халоуин или пък с плюшено червено сърчице на Трифон Зарезан! Пфууу - отврат!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 11:01

bistan75 написа:Тия всичките ще ги оправдаят за да се "запази толерантноста ".Турция дава милиони за да се ислямизира България.Политиците или спят или са осъзнали че нищо не могат да направят.Как бивши цигани стават турци и имат доходи без да работят?

Ко? Не...
Това си е основно наш проблем и наш дефект.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 11:03

Странджата написа:То пък кой ли е християнин тука? Това, че майките и бащите им са ги кръстили, има ли някакво значение за повечето от тези, които тука пишат?
Не виждам защо скачате на този имам и покрай него на всички друговерци, а не на този, който пуска темата и то редом с израза 'българският нападател Исмаил Иса" .
Имамът е подсъдим - кой има интерес да обобщава думите на един подсъдим и да ги експонира върху цялата общност на не-християните? И дали противопоставянето не е на една една цивилизация, която се припознава като невярваща, на друга - вярваща.
Колкото до това дали се самоопределяме като българи, защото се мислим и за християни - това е било, когато по земите ни българите са били вярващи. Сега ни остава националният разказ, традицията и езикът - но колко разбират Големия наратив като нещо, различно от академичната история и колко се грижат за езика и традицията ни? Иначе " срещу мюсюлманите може да се скача в името на "българщината" с маска на Халоуин или пък с плюшено червено сърчице на Трифон Зарезан! Пфууу - отврат!

Не си прав! Това, че някои празнуват Хелоуин или Св.Валентин не ги прави по-малко източноправославни. Аз и съм кръстен, и съм християнин, така че ето ти 1 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 11:05

Ами да празнуват и Байряма?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 ное 2013 11:16

Споко, само въпрос на време е кога евреите ще кажат амин и от чалмите няма да остане никой. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 ное 2013 11:18

Red Warrior написа:Споко, само въпрос на време е кога евреите ще кажат амин и от чалмите няма да остане никой. :lol:

+1
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 11:24

Да, всемогъщите евреи :lol:

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 ное 2013 11:41

Религиите са кьорфишек, измислен от опашатите люспести келешчета, заробили човечеството от хилядолетия назад. Въпросните се хранят с негативна енергия породена от страха, а кое е предизвикало повече страх на света отколкото религиите? И тук дори не говоря за войни на религиозна основа, та в центъра на всяка религия (поне от големите) е заложен страха - страх че ако не направиш това и това (продиктувано отново от опашатите) ще отидеш на място където ще изпитваш хилядолетни мъки :idea:

И има балъци които да се хващат на това театро. Не мога да ги разбера тия работи
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”