джугашвили написа: Викаш, нямаме нужда от още 2 атомни реактора, произвеждащи евтина електроенергия, но имаме нужда от няколко частни ТЕЦ-а, произвеждащи скъпа! По-екологични ли са, по-рентабилни ли са или какво! Ще ми обясниш ли с какво се е подобрило качеството на бензина излизащо от Лукойл в сравнение от преди 20 години, когато беше държавната Нефтохим, след като и тогава и сега нефта е един и същи-руски! Частната авиокомпания може да те вози за 20 евро и да е на печалба, а държавната не може, така ли! Турците, руснаците, германците, англичаните и да не изброявам още държави да не са по-прости от нас, че те имат нужда, само ние нямаме такава! Що се отнася до конкуренцията...какво искаш да ми кажеш, че турския пластмасов домат, китайският чесън, който мухллясва за една седмица и вмирисаното 20 годишно ирландско месо са по-качествени и конкурентни от нашите ли! А това за оръжията няма смисъл да го коментирам, защото истината е,ч е благодарение на нашите псевдодемократични дупедавци ни изхвърлиха от този пазар за да се настанят на него новите ни американски приятели и техните подлоги!
-Викаш, нямаме нужда от още 2 атомни реактора.. - не, нямаме. Нямаме нужда и от тецовете всъщност.
-Ще ми обясниш ли с какво се е подобрило качеството на бензина - С нищо не се е подобрило качеството, не знам да съм говорил нещо за качество на бензин
-Частната авиокомпания може да те вози за 20 евро и да е на печалба, а държавната не може, така ли - очевидно да.
-Турците, руснаците, германците, англичаните и да не изброявам още държави да не са по-прости от нас, че те имат нужда, само ние нямаме такава! - Нужда от какво?
- какво искаш да ми кажеш, че турския пластмасов домат, китайският чесън, който мухллясва за една седмица и вмирисаното 20 годишно ирландско месо са по-качествени и конкурентни от нашите ли - не. Казвам, че са по-конкурентни. Качествени и прекрасни домати, чесън и месо има и тук, и в цяла Европа, но просто не струва стотинките, които ти си решил да отделиш за храна. Струва пари.
-благодарение на нашите псевдодемократични дупедавци ни изхвърлиха от този пазар - леко си се объркал. България спира с продажбата на оръжие 83та година, а с това и основния приход за онзи строй. След това му трябваха точно три години до 86та да фалира напълно, и оттам напълно логичните последствия през 89та и 90та. Демократи няма как да са ти виновни в случая.