Защо напоследък не дават Бойко Борисов по телевизията ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Защо напоследък не дават Бойко Борисов по телевизията ?

Мнениеот James Beattie » 06 ное 2013 01:47

Тая седмица , нали ще го дават. Локо (Пд) - Витоша (Бистрица).

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 06 ное 2013 02:21

tprodanov написа:Защото е факт, че непоказването на Боце му спасява рейтинга, което значи, че телевизиите съвсем умишлено си го пазят. Това е важно да се знае, щото някои си мислят, че едва ли не всички медии са против него.

Точно за това иде реч. Радвам се, че все пак има хора, които го осъзнават.
Особено днес, когато има сериозен бежански проблем в България.
Платените журналисти не отиват да питат Бойко какво е мнението му за бежанската вълна. Защо ?
Защото най-вероятно той ще отговори, каквото са му наредили от Брюксел. Сиреч, че трябва да приемаме бежанци. А, това няма да се хареса на 90% от българите.
Ето защо не дават Бойко Борисов по телевизиите !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 ное 2013 11:21

Ден на отворени врата в "4-ти километър" ли е имало? :mrgreen: В темата куп субекти правят мазаляк :lol: Иначе Виали е виден АНАЛИЗАТОР на Орешака, така че темата е очаквана. Бойко няма и за какво да го дават по телевизията. В момента той е независим - нищо не зависи от него :mrgreen: Иначе като виден левскар би трябвало да подържа лозунга "Вън бежаците от България" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 ное 2013 15:00

Нима не знаеш? Защото телевизиите са платени и поръчкови и дават това което им е изгодно !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

pomiqr56

Мнениеот pomiqr56 » 07 ное 2013 18:45

viali69 написа:
batceko написа:... ех, чадо ..разбираш ги ти нещата ... и АНАЛизи правиш вече .. браво .... :) :) :) :)

Добре, може и да бъркам ! Ако някой е гледал и знае какво е мнението на г-н Борисов по бежанския проблем, моля да ме просветли. Може пък и аз да съм го пропуснал ... :oops:
Защото това е най-шумно дискутираният въпрос в България от няколко дни насам ... А, аз още не съм чул мнението на ген. Борисов - за или против бежанците е ?! :roll:

Не ти ли е по-интересно мнението на управляващите сергей и местан за бежанците?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 02:11

Бойко, уж писан като резерва, а го нямало на стадиона :mrgreen: Следих целият мач с присмех и очаквах премиера да се появи на терена, но уви ... нямало го там. Защо тогава го бяха написали резерва, че още си седи там, като цъкнеш на мача?

Върни се в “Свободна зона”