Кървав екшън! Чужденци наръгаха с нож журналист от БНТ2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Кървав екшън! Чужденци наръгаха с нож журналист от БНТ2

Мнениеот dunavfc » 05 ное 2013 21:57

sin4ec написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:Кажи го тва на ония, дето плюят по нашата публика за плаката " Смърт за бежанците ".

Само малоумник,може да счита подобен транспарант за адекватен,мислех,че не си толкова глупав...
Все едно утре в Германия,българин да изнасили някоя германка и феновете на Борусия или Байерн да напишат - " Смърт за българите"

Ти нещо много почна да раздаваш морални и потенциални оценки, ама не си поглеждаш правописа на циганин-шестокласник. Посмали малко, Манго, и не се вживявай много.

Когато човек не може да каже,едно нормално и адекватно изречение,почва да се задълбава в лични нападки,наистина си доста елементарен....
Няма как да не се вживявам,когато виждам,как някакви глупаци се опитват да оправдават всякакви простотии в този форум,та дори плакат - "Смърт за бежанците".
Наистина не те мислих за толкова глупав,но за съжаление съм се залъгал...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 ное 2013 22:04

Боли ме хуя какво си мислил. Ти си неграмотник и не уважаваш българския език. На всичкото отгоре парадираш с неграмотността си, типично поведение за прост селендур, повярвал си, че е писател и анализатор. Прочел книга и половина, като идола си, късащ вестници от пирона в кенефа, за да се бърше отзад. Завършен селтак. Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 ное 2013 22:04

МИ БРАВО НА НОЖАРЧЕТО, дано и други "журналистчета" вземат ножката ..всичките са пълни боклуци и трябва да платят цената на която са дали позицията и рекламното време...колкото повече журналкя в моргата, толкова повече възмездие за хората :!: :!: :!: :!: :!: :!:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 ное 2013 22:07

sin4ec написа:Боли ме хуя какво си мислил. Ти си неграмотник и не уважаваш българския език. На всичкото отгоре парадираш с неграмотността си, типично поведение за прост селендур, повярвал си, че е писател и анализатор. Прочел книга и половина, като идола си, късащ вестници от пирона в кенефа, за да се бърше отзад. Завършен селтак. Точка.

Точки,запетайки можеш да слагаш на жена си във вас ( ако имаш такава,защото имам силни съмнения ) . Ти нямаш грам покритие и няма как да те приема като някакъв коректив. Когато аз някъде заявя претенции,че съм специалист в българският език,тогава можеш да ми правиш забележки и да ми даваш акъл. При положение,че никога не съм заявил подобни претенции,ще си мълчиш или както казах,можеш да се пъниш на жена си...

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 05 ное 2013 22:21

напълнихме се с утрепки, ама трябва да почнат да колят толерастите първо, че да го осъзнаят :evil: :evil: :evil:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 22:26

Половин час никой не е минал покрай тоя банкомат?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 05 ное 2013 22:35

samo_levski написа:Гледах го днес репортажа и ми се стори много нагласен. Журналист, който крие лицето си, досущ като престъпник. Какъв е тоя журналист?

Уж нападнат с цел грабеж от чужденци, пък се страхува за сигурността си и крие лицето си... по скалъпено няма как да е.

---

Иначе като цяло успешно отклоняват общественото внимание и пренасочват обществения гняв от правителството към бежанците. Естествено плиткоумниците това не могат да го разберат, те са си първични идиотчета. Естествено не очаквам защитници на агенти на ДС да протестират или разпъват плакати срещу правителството, в което между другото половината министри са от етническата партия, както и всичките началници на ключовите парламентарн комисии, даже измежду депутатите фигурира и циганинът Бат Сали, известен с частното си енерго. Сектор Б що не издига плакати срещу тях?

---

Балкански Орел - така и не чух на коя "националистическа" партия си привърженик.

Да те наръгат теб някакви рязани карабини и после ние тук ще кажем - тоя е нагласил всичко, гледай го как се прави на жертва- обеобразили са го пък не си показва лицето.
Няма такава пасмина и такива жалкари като нас. Племе сме и такива ще си останем...

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 05 ное 2013 22:40

На мен ми намирисва на провокация, крие си лицето без видима причина, промушен точно в ръката без никакви по-сериозни рани и накрая излиза щастлив от болницата...

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 05 ное 2013 22:41

dunavfc написа:
sin4ec написа:Боли ме хуя какво си мислил. Ти си неграмотник и не уважаваш българския език. На всичкото отгоре парадираш с неграмотността си, типично поведение за прост селендур, повярвал си, че е писател и анализатор. Прочел книга и половина, като идола си, късащ вестници от пирона в кенефа, за да се бърше отзад. Завършен селтак. Точка.

Точки,запетайки можеш да слагаш на жена си във вас ( ако имаш такава,защото имам силни съмнения ) . Ти нямаш грам покритие и няма как да те приема като някакъв коректив. Когато аз някъде заявя претенции,че съм специалист в българският език,тогава можеш да ми правиш забележки и да ми даваш акъл. При положение,че никога не съм заявил подобни претенции,ще си мълчиш или както казах,можеш да се пъниш на жена си...

Що не си ги приберете в Русе тая измет като ти е толкова жал за тях

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 ное 2013 22:52

БАЙ ШНУР написа:
dunavfc написа:

Що не си ги приберете в Русе тая измет като ти е толкова жал за тях

Нямам никакви проблеми с това,съгласен съм да дойдат в моят град,моят квартал или в моят блок.Ще съм първият,който ще им окаже,нормална човешка помощ.
Както ти говориш за тях,че са измет,така не се сърдете,когато англичани,германци или холандци,говорят и за нас по подобен начин и се правете на много обидени...

Върни се в “Свободна зона”