psyhara666 написа:Вчера на полувремето на мача Фиорентина-Наполи си казвам да пусна Слави Трифонов.Пускам и какво да видя гнусната мутра на комунистически агент Петко Димитров Бочаров,казвам си да не би да съм се припознал?Но като чух вече отиващият му си глас си казвам няма грешка,Слави стигна дъното.Да поканиш човек,който е бил член на БКП и българо-съветската дружба да говори анти-комунистически и против това правителство е просто смешно,не жалко е!Незнам дали повечето от вас знаят,но Петко Димитров Бочаров е агент на дс и написал стотици доноси за достойни Българи,като донася дори за родният си брат и собствената си съпруга.Е,какъв е извода от това?Слави си е най-обикновена слуга на комунистите.
To и бате ти Боко комунистическия режим го издигна за главен секретар и премиер,и доста лицемерно се бие у гърдите че е антикомунист и говори против това правителство,ама бащицата не го плюеш а сигурно ръка му целуваш му се кланяш.
Хахах осъзнай,че щом съм информиран за толкова анти-човеци няма как и Боко да обегне за това никога не съм гласувал за филиалите на БКП освен веднъж,когато все още незнаех,че и Долен е потомък на комунисти.Интересно защо Трифонов не покани професор Янко Янков?Защо не Геогрги Ифандиев?