sin4ec написа:Дали го е направил Серго, Боко или друг все тая... Но искам друго да кажа-айде аман от еко моралисти! Що една опикана и осрана местност да не стане нещо хубаво, модерно и носещо печалба? Виждаме всички какво са направили хората в Турция и Гърция, ние сме десетилетия назад! Искам да ида на море в подобно селище, искам прилични условия и обслужване, вместо да си оставям парите в Гърция! Айде байгън за сто дървета да се правим на защитници на природата, ще съберат желъди и ще засеят двойно по-голяма площ. Ако има пречиствателна станция, ако са спазени изискванията, да го правят!
Без да съм природозащитник в смисъла който влагаш,не искам да съсипят и бетонират едно от малко останалите девствени кътчета по БГ черноморието.И 2200 дка дъбови гори не са 100 дървета.Относно опиканата и осрана местност може и да си прав.Но щом са я откраднали от общината и държавата/нямам идея чия е била собствеността,а и няма значение след като е взета неправомерно /,да ги задължат да направят инфраструктурата за тяхна сметка,без да им разрешат строителство на селища,а при отказ да я конфискуват в полза на държавата.По закон държавата има право да отчуждава до 40% от частни имоти в полза на изграждане на инфраструктура
до фифи-имам в предвид Батков и неговите заменки.Не се прави на луд,не ме интересува кой е крадеца,а кой го защитава в момента.Виждам защита от два фена на Левски.Какво да си мисля?А и да не би Батков да не затънал до шия в лайната с тези заменки?