Наглостта на братята Сергей и Георгий Станишеви няма край!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Наглостта на братята Сергей и Георгий Станишеви няма край!

Мнениеот Готвача » 29 окт 2013 20:38

sin4ec написа:Дали го е направил Серго, Боко или друг все тая... Но искам друго да кажа-айде аман от еко моралисти! Що една опикана и осрана местност да не стане нещо хубаво, модерно и носещо печалба? Виждаме всички какво са направили хората в Турция и Гърция, ние сме десетилетия назад! Искам да ида на море в подобно селище, искам прилични условия и обслужване, вместо да си оставям парите в Гърция! Айде байгън за сто дървета да се правим на защитници на природата, ще съберат желъди и ще засеят двойно по-голяма площ. Ако има пречиствателна станция, ако са спазени изискванията, да го правят!

Без да съм природозащитник в смисъла който влагаш,не искам да съсипят и бетонират едно от малко останалите девствени кътчета по БГ черноморието.И 2200 дка дъбови гори не са 100 дървета.Относно опиканата и осрана местност може и да си прав.Но щом са я откраднали от общината и държавата/нямам идея чия е била собствеността,а и няма значение след като е взета неправомерно /,да ги задължат да направят инфраструктурата за тяхна сметка,без да им разрешат строителство на селища,а при отказ да я конфискуват в полза на държавата.По закон държавата има право да отчуждава до 40% от частни имоти в полза на изграждане на инфраструктура
до фифи-имам в предвид Батков и неговите заменки.Не се прави на луд,не ме интересува кой е крадеца,а кой го защитава в момента.Виждам защита от два фена на Левски.Какво да си мисля?А и да не би Батков да не затънал до шия в лайната с тези заменки?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2013 20:52

Аз никого не защитавам, казвам си мнението, дъбови гори бол. Има си ОВОЗ и прочее институции, те ги определят тез неща. А Батков не го мисля ама изобщо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 окт 2013 21:04

sin4ec написа:Аз никого не защитавам, казвам си мнението, дъбови гори бол. Има си ОВОЗ и прочее институции, те ги определят тез неща. А Батков не го мисля ама изобщо.

На брега на морето не са останали кой знае колко гори.А ако съм се объркал че защитаваш някого-извинявай.Но си мисля че с желанието за строеж на нещо си върху незаконно придобита земя си имал нещо в предвид.Аз съм против крадците с техните в случая заменки,защото знам какви трагедии бяха в тази част на България от първо лице.Мога само с мен да ти дам няколко примера за "изчезнала" от картата земя,появила се после изневиделица,но вече с друг собственик и обекти построени върху нея.Морето "открадна" декари,които след отлива се появиха отново и те.Какво да ти говоря повече,от 23 години все една и съща шайка краде без да спазва законите,а най- лошото е че и хора нямащи общо с тях ги защитават и им вярват.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 окт 2013 21:09

Bombardier написа:Извинявам се за глупавият въпрос, но къде се намира това дере, че и е най-хубавият плаж :roll:

Съдейки по местожителството на автора на темата, вероятно някъде в ПеУник. :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 29 окт 2013 21:44

viali69 на 29 Окт 2013 20:09

Bombardier написа:Извинявам се за глупавият въпрос, но къде се намира това дере, че и е най-хубавият плаж :roll:

Съдейки по местожителството на автора на темата, вероятно някъде в ПеУник. :mrgreen:

Vialke що се правиш на прост?Има си Google за местоположението на това място...Не съм от Перник и по внимателно с иронията за да не те подпре някой винкел на обиден техен съгражданин :)

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 29 окт 2013 22:09

Пурата написа:
viali69 на 29 Окт 2013 20:09

Vialke що се правиш на прост?Има си Google за местоположението на това място...Не съм от Перник и по внимателно с иронията за да не те подпре някой винкел на обиден техен съгражданин :)

И аз си имам гугъл, но карадере ми излиза в Къркларели РТ.Та ако може някакви координати да постнеш, по тях да търсим

pomiqr55

Мнениеот pomiqr55 » 29 окт 2013 22:51

Защо да са нагли? Аз се кефя на такива хора. Правят си каквото искат и никой нищо не им прави и всички им козируват и им се правят на мъже пред компютъра и на масата.
Пожелкавам на този който ме банне вечен нещастен живот.

Потребителски аватар
bayo
Контакти:

Мнениеот bayo » 30 окт 2013 10:10

хем искаме платежоспособни туристи да привличаме, еврата и паундите да си оставят тук, хем в бунгала да ги настаняваме...нема да стане.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 окт 2013 17:37

pomiqr55 написа:Защо да са нагли? Аз се кефя на такива хора. Правят си каквото искат и никой нищо не им прави и всички им козируват и им се правят на мъже пред компютъра и на масата.

В голяма грешка си, защото те истински се кефят на хора като теб ! 7 млн. зяпат, 70 яко лапат...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”