Рокери отказали пари от Барека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Рокери отказали пари от Барека

Мнениеот mark1926 » 28 окт 2013 20:35

DarkPsy написа:
mark1926 написа:Неградски, за марешки гласуваха под 1000 човека в Пловдив- това е нищожен процент от огромната ни фенска маса!Но дай да говорим къде веско бил с втори резултат- странно не се казва обаче резултатът му- смешен резултат!ЗАЩОТО НИЕ НЕ СЕ ХВАНАХМЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ СХЕМИ!!! :?: :!:

Е не 1000 , ама 2000 :)

Публиката на Локо Пд връчва 2000 подписа на боса

http://www.7sport.net/archive7ds/2013/0 ... 755_12.htm

Хех, то по тая логика вие като сте толкова много как така 10 години СЕЛСКИЯТ ви бе начело- как го позволихте!?Просто отборът на Пловдив с многобройна фенска маса, която не би позволила толкова дълга гавра е ЛОКОМОТИВ!ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ сам струва колкото всичката ви публика- затрихте си отбора ЗАРАДИ НЕГО и сега е едва на три години...това на отбора на Пловдив няма как да се случи :!: :?:
Последна промяна от mark1926 на 28 окт 2013 20:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 28 окт 2013 20:36

DarkPsy написа:
Модератор ЛокоПД написа: :lol: Имаше доста от вашите,личат си отдалеч.А Тошката /Raoul Duke/ и Ачката /DarkPsy/ вече ги знаем,че са на заплата при Ефендито - дежурни по сайтове,платени лайн.мети.Живота си дават за Проекта Бареков и хората на тази снимка :arrow: http://prikachi.com/images.php?images/485/6597485k.jpg

Ей мишко. Що не се видиш с Ачката на живо и да му го кажеш в очите? Искаш ли? Да та е*** в мижитурката. Айде сега приложи вселенската си сила и ме банвай. Като си модератор си някакъв специален ли? Още по-зле си и от останалите!

В тоя подфурум не е модератор . А само как му се иска :mrgreen: Гаранция че са хапе кривите пръсти и си блъска главата в компа :mrgreen:

Лош завършек на вечерта след като посети селската барекова вечеринка да се види с роднините от Област Пловдив :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 окт 2013 20:38

mark1926 написа:
DarkPsy написа:
mark1926 написа:Неградски, за марешки гласуваха под 1000 човека в Пловдив- това е нищожен процент от огромната ни фенска маса!Но дай да говорим къде веско бил с втори резултат- странно не се казва обаче резултатът му- смешен резултат!ЗАЩОТО НИЕ НЕ СЕ ХВАНАХМЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ СХЕМИ!!! :?: :!:

Хех, то по тая логика вие като сте толкова много как така 10 години СЕЛСКИЯТ ви бе начело- как го позволихте!?Просто отборът на Пловдив с многобройна фенска маса, която не би позволила толкова дълга гавра е ЛОКОМОТИВ!ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ сам струва колкото всичката ви публика- затрихте си отбора ЗАРАДИ НЕГО и сега е едва на три години...това на отбора на Пловдив няма как да се случи :!: :?:

Добре :mrgreen:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 окт 2013 20:39

1912plovdiv написа:
DarkPsy написа:
Модератор ЛокоПД написа: :lol: Имаше доста от вашите,личат си отдалеч.А Тошката /Raoul Duke/ и Ачката /DarkPsy/ вече ги знаем,че са на заплата при Ефендито - дежурни по сайтове,платени лайн.мети.Живота си дават за Проекта Бареков и хората на тази снимка :arrow: http://prikachi.com/images.php?images/485/6597485k.jpg

Ей мишко. Що не се видиш с Ачката на живо и да му го кажеш в очите? Искаш ли? Да та е*** в мижитурката. Айде сега приложи вселенската си сила и ме банвай. Като си модератор си някакъв специален ли? Още по-зле си и от останалите!

В тоя подфурум не е модератор . А само как му се иска :mrgreen: Гаранция че са хапе кривите пръсти и си блъска главата в компа :mrgreen:

Лош завършек на вечерта след като посети селската барекова вечеринка да се види с роднините от Област Пловдив :mrgreen:

Те зелените му приятелчета ще се погрижат.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 28 окт 2013 20:40

mark1926 написа:
Просто отборът на Пловдив с многобройна фенска маса, която не би позволила толкова дълга гавра е ЛОКОМОТИВ!ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ сам струва колкото всичката ви публика- затрихте си отбора ЗАРАДИ НЕГО и сега е едва на три години...това на отборът на Пловдив няма как да се случи :!: :?:

"Отборът на Пловдив" не можа да си напълни последната останала трибуна за 5-6 хил. души нито на дербито с истинския отбор на Пловдив , нито преди няколко дена като играха мач за върха в класирането. Факт.

За какво се наредиха пред урните с обещанието за втора трибуна много интересно като една не могат да напълнят посмъртно :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 окт 2013 20:52

mark1926 написа:
DarkPsy написа:

като сте с толкова многобройна фенска маса, защо буквално лазете пред Тотев и питате какво правим с бюджет 2014,нали сте с голямата маса?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 окт 2013 21:02

DarkPsy написа:

Ето ти едно мнение на "Ачката" от фейсбук тъпак нещастен.Познай за кого става дума:

А. Д. Аз се сещам и за друго. Че въпросната година един тип се провъзгласи за водач на студентските протести в Пловдив и днес виждаме какво се случва с него За това ли бягахме от лекции и упражнения? Драйфа ми се!

Ти си от най-долната прослойка мангалче. От тия на които им е дадена някаква "власт" и се мислят за най-великите. Чакам те на 4 очи, където и когато кажеш, да ми кажеш, че съм платен клакьор на Дудука.

:lol: Май казах нещо,което не трябва...неудобно ли ти стана ? Всъщност,знам го от вашите съратници,"благородна завист",един вид.Не са доволни,че някои хора са се уредили.Нервен си нещо. :roll: Не си платен клакьор на Дудука ? А на Мустака ? На Дудука и на Мустака не е ли едно и също,според теб ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 окт 2013 21:37

Мишко, оплете се като пате в кълчища. Казах ти! Ако имаш нещо да ми казваш на е-майл.Все пак си модераторче, би трябвало да го знаеш. Ще те чакам с нетърпение. Искам да те видя толкова ли си отворен колкото тук! Само да не си помислиш, че те каня на бутилка Джак! Ден, час и място. Да ми кажеш всичко това в очите. Чакам!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 окт 2013 22:22

DarkPsy написа:Мишко, оплете се като пате в кълчища. Казах ти! Ако имаш нещо да ми казваш на е-майл.Все пак си модераторче, би трябвало да го знаеш. Ще те чакам с нетърпение. Искам да те видя толкова ли си отворен колкото тук! Само да не си помислиш, че те каня на бутилка Джак! Ден, час и място. Да ми кажеш всичко това в очите. Чакам!

модераторчето е мишле, не се надявай

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 28 окт 2013 22:41

Ма те хулигани страшни, бееее! Въх, колко са страшни, посрай`ми съ направо!
Ха сега си разкъсайте ризите и се развикайте, като в старите съветски филми: "Стреляй гад, я коммунист!"

Върни се в “Свободна зона”