Президентът на Бразилия Дилма Русев доказа, че е българка ..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Президентът на Бразилия Дилма Русев доказа, че е българка ..

Мнениеот Thsmith » 24 окт 2013 20:47

viali69 написа:
Jorkorazporko написа:Ама някакви потници ми изкарват наркотрафиканта Боевски, национален герой! Нормално ли е човек хванат с 9 кг кокаин преди няма и две години да бъде помилван? И това ли е патриотична проява? Ми хайде да помилват цялото гуантанамо и да ни ги докарат и тях...

Виж, пак ви казвам - няколко човека тук сте много прости момчета и не е лошо да се поприкриете малко. Дето се казва: "По-добре да мълчиш и да изглеждаш глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения в това" :lol:

Ако помилват всички затворници от Гуантанамо това няма да е патриотичен за България акт, но определено ще е един голям хуманен акт за целия свят !
Гуантанамо е едно огромно позорно петно върху демокрацията в световен мащаб и в частност върху САЩ ...
И това го признават самите американци. Неслучайно като кандидат-президент Обама обещаваше да закрие Гуантанамо. После обаче му дръпнаха юздите.
В Гуантанамо се държат с години хора без никаква присъда. Дори без доказателства за някаква терористична дейност, а само със съмнения за такава. :oops:
Не само, че се държат, а и се изтезават. Доказателства за това изтичаха не един и два пъти от затвора.
Но това е друга тема ...

Не съм и очаквал да видя друг коментар от симпатизант на ДПС и БСП. Вече няма как да ме учудиш... защитаваш терористи, убийци, военни престъпници, наркотрафиканти... няма да се изненадам и ако на педофилите си фен. Типичен символ на бкп. Браво.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 окт 2013 21:06

nicromanser написа:същност много от вас не знаят но тя е българка от турски произход!!!,но за разлика от всички други който в Бълагрия казват, че са турци,а в европа българи тя все пак си казва, че е българка

[] същност, ти май дори баща си не познаваш (майчето ти не е сигурно), но иначе се правиш на много отворен във форума, манго... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 24 окт 2013 21:08

Според мен,за да пуснат трафикант с 9 кг ей така на свобода,има само едно логично обяснение и то няма нищо общо с Дилма Русев и с "осигуряването на място" за мондиала.Сещате се ,че полицията иска не мулетата ,а големите играчи и поръчители.Така че е възможно Боевски да е сключил сделка с полицията като информатор и да е получил намаление на присъдата.Явно не е могъл да издържи повече там,защото всички знаят какво следва като издадеш големите риби...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 24 окт 2013 21:22

MainEventer написа:Казваш си, че няма да прочетеш по-малоумно нещо и после изкачат такива теми... :lol: :lol: :lol:

Изпревари ме!

Първо, ако той е трафикант на наркотици, заслужава да изпита бразилското правосъдие на гърба си. Не го казвам със злоба, безразлична ми е темата.
Второ, спомнете си тоя фена на Ливърпул, дето се напи и едва не уби един млад мъж... в Англия го помилваха веднага, щото не е нападнал англичанин, а там по Третия свят е ок да си нападаш хората... Тя Империята си е свикнала, че другите са й роби.

Та, ако наистина Гълъбин е виновен и помилван без основание (освен че е българин), ми не го одобрявам... сори

пп Аз все пак мисля, че Гълъбин е проговорил пред полицията и това е причината да го пуснат предсрочно... ква да им пречи там по Бразилия, предполагам, че просто е разказал за играчите над себе си...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 окт 2013 21:36

windy26 написа:Според мен,за да пуснат трафикант с 9 кг ей така на свобода,има само едно логично обяснение и то няма нищо общо с Дилма Русев и с "осигуряването на място" за мондиала.Сещате се ,че полицията иска не мулетата ,а големите играчи и поръчители.Така че е възможно Боевски да е сключил сделка с полицията като информатор и да е получил намаление на присъдата.Явно не е могъл да издържи повече там,защото всички знаят какво следва като издадеш големите риби...

Едно муле едва ли знае, кои са големите риби, той е просто муле и нищо повече.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 окт 2013 21:50

И като е муле,това го оправдава така ли ?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 окт 2013 21:51

Къде в мнението си оправдавам действията на Боевски?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 окт 2013 21:51

И какво се радвате.. Пускат на свобода един престъпник а най-жалкото е твърдението му че като си купил куфари случайно в тях имало 10 килограма наркотици. Тези наркотици можеха да стигнат до някое от вашите деца или роднини. И аз мисля да отскоча до Бразилия за едни 10 килограма наркотици барем спечеля няколко стотин хиляди пък ако ме хванат Русеф ще оправи работата и ще ме пуснат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

azzurr1912
Контакти:

Мнениеот azzurr1912 » 24 окт 2013 21:55

Кво, човек ли е убил? Децата ти ако не искат да взимат наркотици, не вярвам Боевски да им ги бута насила? Грам акъл нямате! Трябва само да се радваме от сърце на тази новина

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 24 окт 2013 21:57

viali69 написа:
MainEventer написа:Казваш си, че няма да прочетеш по-малоумно нещо и после изкачат такива теми... :lol: :lol: :lol:

Какво имаш предвид ? Ако за теб освобождавенето на един българин - баща на три български деца няма значение за мен не е така. Още повече, че този българин не е обикновен човек, а български олимпийски шампион !
Колко са президентите по света, които са помилвали българин ? Изброй ги, ако можеш !
Темата смятам за интересна и заради фактът, че до преди малко никой не знаеше как Гълъбин Боевски се озова свободен в България.

Ето, така !
Този "българин"продава" и/или осигурява дрогата на нашите деца...
Поздравления, "българи"!

Върни се в “Свободна зона”