viali69 написа:Jorkorazporko написа:Ама някакви потници ми изкарват наркотрафиканта Боевски, национален герой! Нормално ли е човек хванат с 9 кг кокаин преди няма и две години да бъде помилван? И това ли е патриотична проява? Ми хайде да помилват цялото гуантанамо и да ни ги докарат и тях...
Виж, пак ви казвам - няколко човека тук сте много прости момчета и не е лошо да се поприкриете малко. Дето се казва: "По-добре да мълчиш и да изглеждаш глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения в това"![]()
Ако помилват всички затворници от Гуантанамо това няма да е патриотичен за България акт, но определено ще е един голям хуманен акт за целия свят !
Гуантанамо е едно огромно позорно петно върху демокрацията в световен мащаб и в частност върху САЩ ...
И това го признават самите американци. Неслучайно като кандидат-президент Обама обещаваше да закрие Гуантанамо. После обаче му дръпнаха юздите.
В Гуантанамо се държат с години хора без никаква присъда. Дори без доказателства за някаква терористична дейност, а само със съмнения за такава.![]()
Не само, че се държат, а и се изтезават. Доказателства за това изтичаха не един и два пъти от затвора.
Но това е друга тема ...
Не съм и очаквал да видя друг коментар от симпатизант на ДПС и БСП. Вече няма как да ме учудиш... защитаваш терористи, убийци, военни престъпници, наркотрафиканти... няма да се изненадам и ако на педофилите си фен. Типичен символ на бкп. Браво.