Правителството на крачка от връщането на пушенето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Червените кхмери на крачка от връщането на пушенето

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 19:58

CTAHKO написа:
iliyan написа:
tomatomov197 написа:
iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!

Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .

Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20 ;)

Сега питай и музикантите дали им е кефа половината заведение да се изнася докато свирят ;)

Е това беше най-новият виц :lol: :lol: :lol: Кога за последно си ходил в клуб ?! Сигурно е било преди забраната а ?!
Станко пий си редовно хапчетата !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 окт 2013 19:59

iliyan написа:
rebel написа:знаеш ли кога ще станем европейци, та до цигарите да го докарате, я гледай парламента какъв анадол е. Тези се показахме че не искаме Европа, така че да се разрешава пушенето. Всеки има права!!! айде у десно :twisted:

Имаш право да си пушиш у вас , но заради твоите миризливи цигари да се налага да си нося на пералня якето всеки път който съм бил на заведение !
Омръзна ми всеки втори да ми вони на цигари в градският транспорт ! Писна докато чакам трамвай някой да ми дими в лицето ! Димете си , но у вас !
Айде , обратно там откъде излязъл преди много години и малко ще ти е трудно да се върнеш :lol: :lol: :lol:

Разбрахме те, че не обичаш да се переш, сигурно и ти не по-малко миришеш, но хората не ти го казват! Интересен момент беше, че ти е готино да гледаш как зъзнат пушачите на студа! Това е разковничето, просто така ти е гот! Докато чакаш трамвая, някой ти дими в лицето? Бе тия хора наред ли са въобще да стоят до тебе на спирката?! Интересно, защо въобще произвеждат тогава цигари? Защо предното правителство инжектира огромна сума в производството, а забрани пушенето! По повод Европа-та, поинтересувай се как гласуваха съвсем скоро в Швейцария, как стоят нещата в Ирландия, Холандия, как въобще се спазва тоя закон! Аз пък ако имам лайф в клуба, не бих те пуснал и през прозорците да гледаш! Аре у лево в сладкарницата! И ти докато говориш колкото да не заспиш, че някой ти бил казал, аз лично знам какво говоря и какво значи да се опразни заведение заради такъв закон! И слушай в случая Станко, той знае какво ти говори, аз например съм всяка вечер на рок клуб, всяка една! Знам какво говоря!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2013 20:00

iliyan написа:
CTAHKO написа:
urkoto написа:
damyanov1963 написа:И как да не е верно, че оборотът след забраната е паднал, имам позната, която държи заведение и казва, че оборотът и е паднал над 2 пъти след забраната.

Значи една жена каза, тъй ли?

По експертни разчети икономическите ефекти от забраната се изразяват в над 228 млн. лв. по-малко приходи за бюджета годишно. А според НСИ към края на третото тримесечие заетите лица в сектор Хотелиерство и ресторантьорство намаляват с 10 700 души, което прави секторът с най-висок процент намаляване на заетостта, посочват в мотивите си собствениците на заведения. Те призоват за въвеждане на разумни граници на забраната за тютюнопушене на обществени места, без това да поставя в неравностойно положение определени групи от обществото на базата на техен личен избор.
http://profit.bg/news/228-mln-lv-zagubi ... 98442.html

И защо да наемат нови хора като могат и с толкова а ;) Тези съкращения които станаха след забраната просто щяха така или иначе да се случат !
Кой ли наивник им вярва , че ще назначат някой ако махнат забраната ?!

Викаш, просто съвпадение, нали :lol: Да ти покажа ли още едно съвпадение 8-) На мястото където работя, шефа е сложил печки над масите в лятната градина.Вътре климатизацията е перфектна 8-) Познай къде е пълно и къде е празно 8-) А наясно ли си, че има заведения, които нямат лятна градина. Те какво да правят :? Да затварят ли :?
Последна промяна от CTAHKO на 23 окт 2013 20:01, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 окт 2013 20:00

След приемане на забраната за пушене ,туристическият бизнес постави рекорд по посещаемост и заетост на хотелските бази!И това е съвсем нормално,никой европеец не иска да му осмърдяват почивката!
Последна промяна от GOLEADOR на 23 окт 2013 20:02, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 20:01

kartago написа:
iliyan написа:
rebel написа:знаеш ли кога ще станем европейци, та до цигарите да го докарате, я гледай парламента какъв анадол е. Тези се показахме че не искаме Европа, така че да се разрешава пушенето. Всеки има права!!! айде у десно :twisted:

Имаш право да си пушиш у вас , но заради твоите миризливи цигари да се налага да си нося на пералня якето всеки път който съм бил на заведение !
Омръзна ми всеки втори да ми вони на цигари в градският транспорт ! Писна докато чакам трамвай някой да ми дими в лицето ! Димете си , но у вас !
Айде , обратно там откъде излязъл преди много години и малко ще ти е трудно да се върнеш :lol: :lol: :lol:

Разбрахме те, че не обичаш да се переш, сигурно и ти не по-малко миришеш, но хората не ти го казват! Интересен момент беше, че ти е готино да гледаш как зъзнат пушачите на студа! Това е разковничето, просто така ти е гот! Докато чакаш трамвая, някой ти дими в лицето? Бе тия хора наред ли са въобще да стоят до тебе на спирката?! Интересно, защо въобще произвеждат тогава цигари? Защо предното правителство инжектира огромна сума в производството, а забрани пушенето! По повод Европа-та, поинтересувай се как гласуваха съвсем скоро в Швейцария, как стоят нещата в Ирландия, Холандия, как въобще се спазва тоя закон! Аз пък ако имам лайф в клуба, не бих те пуснал и през прозорците да гледаш! Аре у лево в сладкарницата! И ти докато говориш колкото да не заспиш, че някой ти бил казал, аз лично знам какво говоря и какво значи да се опразни заведение заради такъв закон! И слушай в случая Станко, той знае какво ти говори, аз например съм всяка вечер на рок клуб, всяка една! Знам какво говоря!

И кой е тоя рок клуб да видя как хората се изнасят според думите на Станко а ?!
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 23 окт 2013 20:01

То понеже със забраната не се пушеше в заведенията. Ако това е било най-доброто решение на сбирщината наречена ГРОБ, да закриваме държавата и кой както свари.
Между другото Атанасова бившата здравна министърка е мегатъпо парче, с гнусно излъчване и меко казано малоумни идеи относно здравните вноски.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 окт 2013 20:05

Рекордни приходи отчита туризмът в България. Очаква се за първи път БНБ да огласи, че за цялата 2013 г. отрасълът е донесъл над 3 млрд. евро, заяви Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма. За миналата година приходите са били към 2,9 млрд. евро. Само от нощувки приходите за тази година са около 900 млн. лв. - 600 млн. лв. от тях се дължат на чужденците. Своеобразен рекорд е и броят посещения от чужбина - 9 млн. души до края на 2013 г. Огромен ръст има от Русия и Украйна, сериозен от Израел, стабилизира се пазарът от Холандия, расте дори германският, за който имаше опасения, че спада. Увеличава се и интензивността на пътуванията на българи по родни курорти заради новата магистрала. Тя е основният виновник за удължаване на сезона чрез уикендни почивки до морето през септември и октомври, каза Драганов. Круизните компании преоткрили България и правят сериозни заявки за нашите пристанища.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2013 20:06

iliyan написа:
CTAHKO написа:Сега питай и музикантите дали им е кефа половината заведение да се изнася докато свирят ;)

Е това беше най-новият виц :lol: :lol: :lol: Кога за последно си ходил в клуб ?! Сигурно е било преди забраната а ?!

Всяка вечер пич, всяка вечер 8-) И преди и след забраната 8-) Не ми обяснявай има или няма разлика преди и след приемането на закона 8-) Не ми говори и за съвпадения и случайности 8-) Говориш със създателя си 8-)

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 20:08

CTAHKO написа:
iliyan написа:
CTAHKO написа:Сега питай и музикантите дали им е кефа половината заведение да се изнася докато свирят ;)

Всяка вечер пич, всяка вечер 8-) И преди и след забраната 8-) Не ми обяснявай има или няма разлика преди и след приемането на закона 8-) Не ми говори и за съвпадения и случайности 8-) Говориш със създателя си 8-)

Явно трябва да ти увеличат дозата ! Скоро май не си ходил на д-р да ти увеличат дозата !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2013 20:10

Sword Coast Boys написа:То понеже със забраната не се пушеше в заведенията. Ако това е било най-доброто решение на сбирщината наречена ГРОБ, да закриваме държавата и кой както свари.
Между другото Атанасова бившата здравна министърка е мегатъпо парче, с гнусно излъчване и меко казано малоумни идеи относно здравните вноски.

Точно тази същата съм я засичал в един пиано бар, как най-нагло си пуши вътре и то след като беше приета забраната 8-)

Върни се в “Свободна зона”