dodo7271 написа:Нищо няма да направят. ЕС няма да разреши мораториум. Точно преди няколко дни отрязаха румънците...
И правилно! Приказки за наивници са, че сега ще дойдат милиони турци и израелци, и като купят земя ще я присъединят към Турция.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dodo7271 написа:Нищо няма да направят. ЕС няма да разреши мораториум. Точно преди няколко дни отрязаха румънците...
pomiqr48 написа:Плюс това има 4,5 млн. дка пустееща земя. По-добре ли е да си седи с бурените или ще е по-хубаво някой да я вземе под аренда или да я купи, да отвори работни места и да започне да произвежда? Един пич изкупи 600 дка с лозя, в които като влезеш можеше да бъдеш погълнат от треволяка над метър и я направи земеделска земя и от другата година ще почне да печели от нея. Като си върна част от парите само от колчетата, които продаде.
v.r.s. написа:Това е нещо за което трябва да се обединят всички и земята ни да не се продава, дори Унгария иска това да стане със закон при тях. А да не говорим за закупуване от страни, които не са членки на ЕС, като Турция, Израел и др.
Къде тук виждаш защита на олигархията, аз виждам защита на национално богатство, каквото е земята ни, за която са проливали кръв дедите ни през вековете?
Red Warrior написа:dodo7271 написа:Нищо няма да направят. ЕС няма да разреши мораториум. Точно преди няколко дни отрязаха румънците...
И правилно! Приказки за наивници са, че сега ще дойдат милиони турци и израелци, и като купят земя ще я присъединят към Турция.
Red Warrior написа:v.r.s. написа:Това е нещо за което трябва да се обединят всички и земята ни да не се продава, дори Унгария иска това да стане със закон при тях. А да не говорим за закупуване от страни, които не са членки на ЕС, като Турция, Израел и др.
Къде тук виждаш защита на олигархията, аз виждам защита на национално богатство, каквото е земята ни, за която са проливали кръв дедите ни през вековете?
Мисля, че съм обяснил къде е защитата на олигархията. Ти знаеш ли, че цяла Добруджа се държи от няколко души?
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 10 госта